Şimdi Ara

Seat Leon 1.2 TSİ Test (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
13.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: postgisman

Evet verdim. Leon, golften daha iyi bir araba değil ama 10-12 bin daha ucuza leon alınabiliyor. Led far uygulaması ve panoromik cam tavanla golften daha güzel bi araba. O yuzden tercihim leon

Zaten yaptıkları teste ki kullandıkları argümanlarda yetersiz ve ikna edici olmaktan uzak.

Sınıfında f/p lideri bulduğum aracınız Yeni Leon şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

bence golften çok ta kötü değil. Leonun eksikleri var ama , led paketli , cam tavanlı bir leon ; golf ten çok daha karizmatik duruyor

Bu testten sonra Golf den vazgeçip Leon almaya karar verdin mi? İnan çok merak ettim.

Ortalikta Golf yok zaten Raif bey.... 9-10 ay sira veriyorlar, hatta Cankaya-Dogus oto, siparis bile almiyorum artik 1 sene sonra gel diyor, millet hop hemen yan tarafa Seat'a bakiyor... yada highline tdi-dsg almayi dusunenler de eh barii bosundan a3 alalim diyorlar 10.000 daha fark vererek.

Benim de gonlumden gecen arac Golf ama hicbir bayiide olmamasi ve bugun yaptigim Leon testinin son derece keyif vermesi sebebiyle ibrem Seat'a kaydi diyebilirim...

• Janjan kullanıcısına yanıt
    Led far paketi ve cam tavan ile gözler seninüstünde olacak. Led farsız a3 ten çok daha dikkat çekici, led farlı ile kafa kafaya gider
  • dentul kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Arkadaşlar 2 ay kadar önce bi leon aldım.Tahminlerimin ve beklentimin çok üstünde bir araç.Aldıgım ilk günlerde şehir içi 28 kuruş yakıyordu şuan ise 25 kuruş.Uzun yolda yaptım şöförü veya yolcuyu yoran bir araç değil.Golf yıllardır aynı kasanın farlarını degiştirip çıkartıyor.bence golf leonun yanında lafı edilecek bir araç bile değil
  • akgul.frkn A kullanıcısına yanıt
    aracın 1.2 mi 14 benzinli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

bence golften çok ta kötü değil. Leonun eksikleri var ama , led paketli , cam tavanlı bir leon ; golf ten çok daha karizmatik duruyor

Bu testten sonra Golf den vazgeçip Leon almaya karar verdin mi? İnan çok merak ettim.

Ortalikta Golf yok zaten Raif bey.... 9-10 ay sira veriyorlar, hatta Cankaya-Dogus oto, siparis bile almiyorum artik 1 sene sonra gel diyor, millet hop hemen yan tarafa Seat'a bakiyor... yada highline tdi-dsg almayi dusunenler de eh barii bosundan a3 alalim diyorlar 10.000 daha fark vererek.

Benim de gonlumden gecen arac Golf ama hicbir bayiide olmamasi ve bugun yaptigim Leon testinin son derece keyif vermesi sebebiyle ibrem Seat'a kaydi diyebilirim...

1.2 tsi leon senin ilacın adamım.

• imzanla celisen bir motor ama farkindasin degil mi

0-100'u 10.2sn falan, ama 100'den sonrasina dair suphelerim mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 12 Eylül 2013; 15:42:23 >
  • Bu 1.2 motor 3 silindir mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Bu 1.2 motor 3 silindir mi??

16 v olduguna gore 4 silindir hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

imzanla celisen bir motor ama farkindasin degil mi

Olsun şehiriçinde işgörür.

Ama uzunda bişey bekleme. Öperler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

Bunu da izleyin derim
    http://www.youtube.com/watch?v=POu9OB4blxU

Bende tam bunu koyucaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-cok-temiz-2000-model-bmw-740-il-132378059/detay

Alinacak araba belli de;

- Yillik vergi
    - Yakit
    - Bakim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-cok-temiz-2000-model-bmw-740-il-132378059/detay

Alinacak araba belli de;

- Yillik vergi
    - Yakit
    - Bakim

Alda gör.

Her haftasonunu sanayide çaycı rüstem'de salçalı tost yiyerek geçirirsin.

• VirtualWorld V kullanıcısına yanıt
    yanlı bi inceleme yapmışlar , seata bin kusur bulan o iki dallamanın ford fiesta testini de izle derim. objektif olmadıklarını görürsün. Kendim bizzat fiesta kullanıcısıyım ve testi izleyince kendi arabamdan şüphe ettim. fiesta süspansiyonlarına çok konforlu demişler :)
  • Iki aydir 1.2 tsi dsg kullaniyorum. Karma ortalamam 6.0 lt. Kullandikca yakiti dusuyor.

Objektif olmak gerekirse tuketimi tabiki dizel gibi degil ama yakin. Araslarinda 1 lt fark var.

Arac sessiz ve konforlu, virajlarda biraz savruluyor, henuz uzun yolda virajda esp yi devreye alma firsatim olmadi. Araca biraz daha alismam gerekiyor.
    Aracin alti yeterince yerden yuksek, bozuk yollarda avantaj sagliyor. Arac normal yolda oldukca sessiz ama bozuk yolda biraz sesli gibi.

Ic tasarima gelirsek, sade ve az gosterisli. Ben begendim. Diz mesafesi oldukca yeterli bagaji sinifina gore iyi ve derin. Yine bozuk yolda kapi kolunun ust taraflarindan ses geliyor, bakimda giderilebilecek bir kusur. Ses sistemi iyi ancak radyo sesi kalitesiz.

Dsg masallah cok iyi, yakit tuketiminin az olmasinda dsg nin payi buyuk. Isallah ariza cikarmaz :)

Bana gore f/p araci.

• quote:

Orijinalden alıntı: lotus1

Iki aydir 1.2 tsi dsg kullaniyorum. Karma ortalamam 6.0 lt. Kullandikca yakiti dusuyor.

Objektif olmak gerekirse tuketimi tabiki dizel gibi degil ama yakin. Araslarinda 1 lt fark var.

Arac sessiz ve konforlu, virajlarda biraz savruluyor, henuz uzun yolda virajda esp yi devreye alma firsatim olmadi. Araca biraz daha alismam gerekiyor.
    Aracin alti yeterince yerden yuksek, bozuk yollarda avantaj sagliyor. Arac normal yolda oldukca sessiz ama bozuk yolda biraz sesli gibi.

Ic tasarima gelirsek, sade ve az gosterisli. Ben begendim. Diz mesafesi oldukca yeterli bagaji sinifina gore iyi ve derin. Yine bozuk yolda kapi kolunun ust taraflarindan ses geliyor, bakimda giderilebilecek bir kusur. Ses sistemi iyi ancak radyo sesi kalitesiz.

Dsg masallah cok iyi, yakit tuketiminin az olmasinda dsg nin payi buyuk. Isallah ariza cikarmaz :)

Bana gore f/p araci.

hangi ilde ve güzergahda 6.0 lt ortalama oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: lotus1

Iki aydir 1.2 tsi dsg kullaniyorum. Karma ortalamam 6.0 lt. Kullandikca yakiti dusuyor.

Bana gore f/p araci.

hangi ilde ve güzergahda 6.0 lt ortalama oluyor?

Cogu ankarada, kalani uzun yolda. Karisik kullanim.

• focus kadar başarılı bulmuyorum ama seat iyi otomobiller yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0971

focus kadar başarılı bulmuyorum ama seat iyi otomobiller yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.