Şimdi Ara

Seat leon 1.5 eco tsi dsg style mı Toyota corolla 1.6 multidrive s dream mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
1
Favori
6.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black_Blade123

Tamamdır hocam eyvallah 👍 ben corolla için görüştüm bayilerle ama kopora almıyordu görüştüklerim. Mart ola hayır ola o zaman 😊
    İstanbul Toyota Gürses bayisini arayın. Sevil Hanım ilgiliydi çok.
    Kapora verip sıraya girmek istiyorum deyin yardımcı olurlar..

(0212) 436 70 70

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Blade123

Fiyat aldı mı peki?
    En son corolla dream otomatikleri 149.000 TL'den vermişler. 1.000 - 2.000 lira gibi kapora alıyorlar. Araçlar mart ayında gelecek diyorlar. eğer zam gelirse yansıtılıyor. Zam gelmeyebilir de dediler. Geçen ay gelmemiş mesela.

Tahmini 155.000 bandından alırsınız diye düşünüyorum.

Hesabnıza uymazsa kaporayı geri alırsınız olur biter
  • Ajinton A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok teşekkür ederim 👍👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibiza dan sonra 2 araçta sizi tatmin edecektir.
    Fakat leon yol tutuş konusunda ve süspansiyon konusunda corolla dan çok daha iyi.
    Ayrıca motor konusundada leon corolla daha önde, motor turbolu tork çok daha yüksek vs.
    Corolla nın leon a göre tek avantajı iç hacim.
  • megane 1.3 e de bakabilirsiniz.
  • FurkanNoyan4134 F kullanıcısına yanıt
    Evet aile için alınacak tek araç SW... Corolla SW olsa hiç düşünmeden alırdım.... O araca bakmadım hiç.

• kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    Hacım ve bagaj yeterli büyüklükte olmassa aracımı satmış olmamın bir faydası olmayacak bana. Toyota ya daha yakınım👍

• FurkanNoyan4134 F kullanıcısına yanıt
    Her insanın kendi tercihidir. Tabiriniz hoş değil...

• Hyundai araçlari güzel atik araba ama yakitlari yüksek geliyo hyundai mi toyotami, toyota derim..motoru daha sağlam geliyo ama tüketimi nasl şahsen bilmem..

• Ben de bir süredir bakıyorum Corolla'ya. İş seyahatlerinde de Corolla kiralamaya çalışıyorum, biraz daha tanımak için. Çok bir albenisi yok, ama Toyota genelde az sorun çıkarıyor imajı var bende. O nedenle büyük ihtimalle dream hibridini alacağım. Bu arada koltuk döşemelerini beğenmiyorum. En üst modelindeki döşeme daha iyi ama o da çok pahalı.( Şu anda 190 beygirlik Passat kulanıyorum. Açıkçası Corolla daha gürültülü geldi. Ama genel olarak bagajı vs yeterli. )Hibritte tüketim ortalamam karışık kullanımda 4,6 lt idi. Yalnız otoyolda 120-130 aralığına çıkınca 5,1 lere çıkıyor.

• Corolla vision otomatik var bizde gerçekten çok memnunuz. Arabanın öne çıkan özellikleri yeni tasarımı artan yol tutuşu bagaj hacmi arka diz mesafesi ve havalandırması ve cvt şanzımanın konforu. Arabayı 5 aydır kullanıyoruz yaz lastiği ile 1500 km yaptık araba benim gözümde bmw ydi hem süspansiyonları konforluydu hem de cvt şanzıman çok uyumluydu araba ile. Kış lastiğine geçince konfor azalıyor yol sesi artıyor. Bu arabanın bana göre tek eksisi bozuk yollarda vs. Ses yalıtımı yetersizliği. Arabaya daha lpg taktırmadık ama brc comfort 2800 e taktırırız senelerce bineriz. Benim tercihim Şanzıman sağlamlığı ve lpg uyumu nedeniyle Corolla olurdu. Macera istiyosan ve yol sesini kafana takıyosan dsg leon al geç

• quote:

Orijinalden alıntı: SayımOmen

Corolla vision otomatik var bizde gerçekten çok memnunuz. Arabanın öne çıkan özellikleri yeni tasarımı artan yol tutuşu bagaj hacmi arka diz mesafesi ve havalandırması ve cvt şanzımanın konforu. Arabayı 5 aydır kullanıyoruz yaz lastiği ile 1500 km yaptık araba benim gözümde bmw ydi hem süspansiyonları konforluydu hem de cvt şanzıman çok uyumluydu araba ile. Kış lastiğine geçince konfor azalıyor yol sesi artıyor. Bu arabanın bana göre tek eksisi bozuk yollarda vs. Ses yalıtımı yetersizliği. Arabaya daha lpg taktırmadık ama brc comfort 2800 e taktırırız senelerce bineriz. Benim tercihim Şanzıman sağlamlığı ve lpg uyumu nedeniyle Corolla olurdu. Macera istiyosan ve yol sesini kafana takıyosan dsg leon al geç
    Hocam yakıt tüketimi nasıl ? Bir de malum motor atmosferik, çok hantal kalıyor mu gaz tepkileri nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• selamolsun1 S kullanıcısına yanıt
    Yakıt tüketimi atmosferik standartlarında . Şehir dışı 5.7 filan şehir içi 8 litre . Lpg taktırdığın zaman bu veriler umrunda olmaz yakıtını atar gidersin. Araç şehir içindeyken 1000-2000 devirde seni yürütüyo fazla bir performans aramıyosun. Şehir dışında yokuşları 3000 devirde 115 hızla rahat çıkıyor. Sollamalarda gazı köklüyorum 132 beygiri bana hissettiriyor. Turbo araç kullanıyosanız alt devirler memnun etmeyebilir

• Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Corolla almaya karar vermiş bulunmaktayım 👍

• Black_Blade123 B kullanıcısına yanıt
    Doğru karar hocam hayırlı olsun şimdiden. Ben de ibiza 1.2 style dan geçiş yaptım vision corolla ya haziranda. Her açıdan memnun etti beni sizi de memnun eder inşallah

• By_Android B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam 😊 performans olarak turbo motoru aratır sanırım ama seçenekler arasından mantıklı olanın corolla olduğuna karar verdim👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turbo motorlu bir araçtan atmosferik araca geçersen attan inip eşeğe binmiş gibi olursun.

• escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Farkındayım ama artık ailem genişledi ve seçeneklerim arasında ihtiyaçlarımi daha çok corolla karşılayacak diye düşünüyorum. Yoksa leonun daha keyifli olduğuna eminim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Black_Blade123 B kullanıcısına yanıt
    Renault megane 1.3 tce yide değerlendirin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.