Şimdi Ara

Seat leon 1.5 eco tsi dsg style mı Toyota corolla 1.6 multidrive s dream mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
6.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Corolla alana kadar Octavia bakın derim. Her ihtiyacınızı karşılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

bir araç almaya karar verdim maşallah tüm araçların yeni kasası çıkacak yılı buldum.
    golf alma yeni gelecek
    leon alma yenisi gelecek
    i30 sitede bile yok
    308 yenisi gelecek
    skoda scalaya iyi diyorlar o da daha gelmedi
    corolla ve focustan başka alternatif kalmadı onlar da sedan. ne yapıcam bilmiyorum kaldım öyle.
    Bir aracın yeni kasasının gelmesi aslında 2 el acısından avantajlı bir durum.Örnek vermek gerekirse golf 8, 300 bin civarı bir fiyatla giriş yapacak.Sıfırını alamayan 2 ele daha fazla yönelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanik033 Y kullanıcısına yanıt
    eğer böyle olacaksa mantıklı tabi. Önceki dönemlerde nasıl oldu ? hiçbir fikrim yok açıkçası.
  • Arkadaşlar herkesin mesajlarını tek tek okudum. Hepinize görüşleriniz için teşekkür ederim 👍 Öncelikle sıfır alma sebebim ülkemizde araba kullanmayı bilen çok az kişi olduğunu düşünüyorum. Tabiri caizse essek niyetine kullanıyorlar araçları... Ayrıca ikinci elde dönen uckagitlar nedeniyle başım ağrısın istemiyorum.

Tüm yorumları dikkate alarak ve Toyota test sürüşü yaptığımdan dolayı Toyota da karar kıldım. Performansi bir kenara bırakacak olursam işimi göreceğini düşünüyorum.

Tek tek cevap yazamadım ama vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim 😊

• Corolla alacaksanız ki leondan daha iyi aile için , duman grisi ya da mavi rengini alın aracı gösteren renkler bunlar.

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    Kar beyazı düşünüyorum hocam 😊

• Black_Blade123 B kullanıcısına yanıt
    gördüğünüz olumlu ve olumsuz yönleri de eklerseniz iyi olur geriye kalan kararsızlar için :)
    hayırlı olsun size.
  • Merhaba 2016 fc5 kasa Honda Civic 1.6 atmosferik fabrika lpg li araç kullanıcısıydım. Bugüne kadar hiç benzinli araç kullanmadım fabrika çıkışlı diye benzinden korktuğum için lpg li aracıve turbo sorunu yaşamamak için tercih ettim ancak Açıkçası ben hiç memnun değildim. Beğenmememin sebebi araç öyle lpg binecek kadar az yakmamasıydı. Lpg şehir içi ve dışı tüketim birbirine oldukça yakın değerler aliyordum. Yaninda 4 depoda bir bilemedim 5 depo biraz benzinde atardim. Lpg 40 kurus benzinde eklenince 45 e geliyordu. 10 kuruş fazla yaksın lpg le uğraşmyayım demedende edemiyordum. Bakımda ekstra filtreleri zaman aşımında tankı mankı birde dolum anında o şamandıranın titremesi araçta çocuklar varsa baya tedirgin ediyordu insanı. 2 yildan fazla bindim. Araç görsel ve iç dizaynı mükemmeldi ama malum japon içeri ses alma maşallahı vardı. Dediğim gibi derdim lpg olmuştu. En sonunda avm giriş sorunu bahane ederek araçtan soğudum ve elimden çıkardım. Benzin kullanabilirdim ancak atmosferik motorun yakıt ortalama yüksekliği bana verdiği düşük performans yanına koyunca değmiyordu. Bu yeni corollada atmosferik ve cvt. Ancak tork değeri, beygir ve 0-100 hızlanma süresi oldukça iyi. Aynı motora sahip olduğum honda bu verilerin yanından geçmiyor. Gerçekten bu kadar iğleştirildimi.?

• quote:

Orijinalden alıntı: ircan

Merhaba 2016 fc5 kasa Honda Civic 1.6 atmosferik fabrika lpg li araç kullanıcısıydım. Bugüne kadar hiç benzinli araç kullanmadım fabrika çıkışlı diye benzinden korktuğum için lpg li aracıve turbo sorunu yaşamamak için tercih ettim ancak Açıkçası ben hiç memnun değildim. Beğenmememin sebebi araç öyle lpg binecek kadar az yakmamasıydı. Lpg şehir içi ve dışı tüketim birbirine oldukça yakın değerler aliyordum. Yaninda 4 depoda bir bilemedim 5 depo biraz benzinde atardim. Lpg 40 kurus benzinde eklenince 45 e geliyordu. 10 kuruş fazla yaksın lpg le uğraşmyayım demedende edemiyordum. Bakımda ekstra filtreleri zaman aşımında tankı mankı birde dolum anında o şamandıranın titremesi araçta çocuklar varsa baya tedirgin ediyordu insanı. 2 yildan fazla bindim. Araç görsel ve iç dizaynı mükemmeldi ama malum japon içeri ses alma maşallahı vardı. Dediğim gibi derdim lpg olmuştu. En sonunda avm giriş sorunu bahane ederek araçtan soğudum ve elimden çıkardım. Benzin kullanabilirdim ancak atmosferik motorun yakıt ortalama yüksekliği bana verdiği düşük performans yanına koyunca değmiyordu. Bu yeni corollada atmosferik ve cvt. Ancak tork değeri, beygir ve 0-100 hızlanma süresi oldukça iyi. Aynı motora sahip olduğum honda bu verilerin yanından geçmiyor. Gerçekten bu kadar iğleştirildimi.?
    Sakin kullanımda şehir içi şehir dışı benzin tüketimi ne kadar acaba otomatiğinin. Ve atmosferik motor gerçekten iyileştirilmiş mi, yol sesi azaltılmış mı ?

• Lpg kullanılmayacaksa kesinlikle leon. Arada pek fark olmaz çünkü hiç olmazsa turbolu olsun. Multimedya ve yalıtım ve hızlanma olarak leon daha iyidir. Bagaj hacimlerine bakın litre bazında veya birsürü inceleme var youtubeda izler karar verirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 20 Temmuz 2020; 17:23:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Leon corollaya göre oldukça dardır, eğer aile büyüyorsa genişlik bakımından corolla tercih edilmelidir
  • Leona göre corollanın lpg uyumlu olması da cep dostu olduğunu gösterir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökhanYılmaztürk

Leon corollaya göre oldukça dardır, eğer aile büyüyorsa genişlik bakımından corolla tercih edilmelidir

Leon diye Ibiza'ya bindiniz sanırım. Leon'un içi gayet geniş. Bagajı yetmezse SW modeli de var.

• Arkadaşımın 1.4 fr leonu var ona çok bindim, benim araç da corolla 1.6 cvt. İçi gerçekten çok geniş leona göre
  • Bu konuda tercih öncelikleri belirleyici olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GökhanYılmaztürk kullanıcısına yanıt

Leon HB kasa olarak Corolla HB kasadan oldukça büyük. Sedan ile karşılaştırma yapıyorsanız ikisi farklı ihtiyaçların aracı denebilir..

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Yeni kasa leon corolla hb ye göre daha ferah ama eskisi ile pek fark yok. Boyut olarak da corolla daha büyük. 11cm kadar daha uzun.

Tabii leon uyduruk, etsiz koltuk koyunca iç mekan daha ferah oluyor, daha geniş hissettiriyor. Corolla koltuk vs derken basık hissettiriyor, daralıyor. Şahsen corollayi tercih ederim.

Seat leon 1.5 eco tsi dsg style mı Toyota corolla 1.6 multidrive s dream mi

Seat leon 1.5 eco tsi dsg style mı Toyota corolla 1.6 multidrive s dream mi

• commandx C kullanıcısına yanıt

Hocam emek vermişsiniz ama arabayla birazcık alakası olan herkes Corolla HB modelinin C sınıfı HB olarak en ufak araçlardan biri olduğunu bilir. Cılız koltuk veya değil..

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

İyi demiyorum zaten ancak eski kasa leonla tercih sebebi olabilecek büyük farklar yok. Dediğim şeyler hissiyatı düşürüyor yoksa iri bir araç.

• kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    Leon kim yol tutuş kim, Corolla'da bağımsız süspansiyon var ayrıca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.