Şimdi Ara

Seat leon 1.5 eco tsi dsg style mı Toyota corolla 1.6 multidrive s dream mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
6.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Renoya karşı bir ön yargım var. Ama yinede arastiricam 👍👍
  • Black_Blade123 B kullanıcısına yanıt
    Her aracın inceleme videolari mevcut youtube da. Lpg ile kullanmayacaksan atmosferik alma. O araçlara lpg icin katlanılır.
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    LPG alternatifini düşünüyorum 👍
  • Leon sahibi olmuş biri olarak, bagaj için Corolla
    Geri kalan herşey için yine Corolla.
  • Konfor, yalıtım ve performans leonun daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bi sıkıntı yaşadınız sanırım araçla? Şahsen seat ibiza 1.0 ecotsi dsg style kullandım 50.000 km. Küçük olması dışında çok hoşuma giden bir araçtı.
    O zaman benim gibi dizelci olacaksın. Ne hybird, ne tsi, ne de lpg dizelin yanına yaklaşamaz.
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Malesef dizel düşünmüyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Blade123

Konfor, yalıtım ve performans leonun daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bi sıkıntı yaşadınız sanırım araçla? Şahsen seat ibiza 1.0 ecotsi dsg style kullandım 50.000 km. Küçük olması dışında çok hoşuma giden bir araçtı.
    Performans değerlendirmek için benzer motorda ki arabaları konuşmak gerekir diye düşünüyorum hocam. Atmosferik motora göre turbo motor tabi ki daha avantajlı. Ben motorla alakalı çok sorun yaşadım, hem yakıtı az değildi, hem de habire enjektör sorunu çıkardı, dikiş tutmadı.

Trim sesi de fazlaydı bayağı, Yalıtım konusunda da aman aman fark olmayacaktır . Yalnız multimedya sistemi iyiydi Leon'un.

Ya ben sorun yaşadığım için soğudum bilmiyorum ama Leon bana biraz abartılıyor gibi geliyor . Genel olarak vasat yani ortalama bir araba

• bir araç almaya karar verdim maşallah tüm araçların yeni kasası çıkacak yılı buldum.
    golf alma yeni gelecek
    leon alma yenisi gelecek
    i30 sitede bile yok
    308 yenisi gelecek
    skoda scalaya iyi diyorlar o da daha gelmedi
    corolla ve focustan başka alternatif kalmadı onlar da sedan. ne yapıcam bilmiyorum kaldım öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 14 Şubat 2020; 21:37:12 >
  • Ailede 2019 leon 1.6 dizel otomatik var. Excelance (doğru yazdım mı bilmiyorum) var.

1-yol tutuşu idare eder,
    2-yalıtım zayıf.
    3-motor fazla gürültülü. Dizel tamam ama bir çok dizele göre fazla gürültülü
    4-gaz tepkileri çok iyi değil, Spora alırsanız az biraz daha iyi
    5-süspansiyonlar baya yumuşak

En güzeli aklınızdaki tüm araçları test etmek.

Özellikle merak ettiğiniz konu varsa belirtin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

bir araç almaya karar verdim maşallah tüm araçların yeni kasası çıkacak yılı buldum.
    golf alma yeni gelecek
    leon alma yenisi gelecek
    i30 sitede bile yok
    308 yenisi gelecek
    skoda scalaya iyi diyorlar o da daha gelmedi
    corolla ve focustan başka alternatif kalmadı onlar da sedan. ne yapıcam bilmiyorum kaldım öyle.
    Golf yeni gelecek te şimdiki en baz golf 152.000 TL
    yeni kasa şimdi gelse %10 fiyat artar (kasa farkı) oldumu 165.000 TL
    Yeni kasa gelene kadar zam zam zam olur fiyat 190 - 200 :)
  • genle yüklü gemi kullanıcısına yanıt
    Corolla hb geliyor iki haftaya
    İki aracı da yakın zamanda kullandım. Leon yalıtımı daha iyi, performansı da daha iyidir tabii ki. Sürüşü daha keyifli. Konfor bariz corolla. Daha iyi alt yapıya, süspansiyona sahip. Yol tutuş corolla iyi gibi ama leon da fena değildir. İç hacim, donanım, bagaj vs corolla. Sağlamlık, servis ikinci el gibi konularda da corolla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Corolla hb geliyor iki haftaya
    bu iyi haber olursa direk alırım hocam. fiyat olarak aynı mı olacak fikriniz var mı?
  • Hocam bende manuel corolla vision sahibiyim son 3 aracim turboluydu gidişinde fln sorun yok ve sakin kullaniciysaniz şaşırtıcı sekilde yakiti katalog değerlerine çok yakın almadan önce test edin derim
  • Bunlardan corolla
    Ama o paraya talisman alırsın garantili
    Ambar gibi araba.
  • Merak ettim neden sıfır almak istediniz? Ben olsam o paraya 3-4 yasında d segment bir araç alırdım.
  • Hocam madem çocuk var hb düşünmeyin bile. Yerinizde olsam ikinci el 20-30 binde araçlara da bakarım. Bazen çok uygun denk gelebiliyor birkaç ekstralı oluyor en azından
  • Hocam madem çocuk var zaten aşırı performans işinize yaramayacak malum can güvenliği. Bagaj, sorunsuzluk ve LPG ile bol bol gezmek istiyorsanız her yol corolla.

Ayrıca malum sitede 150-155 arası sıfır otomatik bir sürü dream var galerilerden satılık boşa bayiyi beklemeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz45 -- 15 Şubat 2020; 10:23:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.