Şimdi Ara

Seat Leon 1.6 Staylance

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba..uzun arayışlarım sonucunda seat leon almaya karar verdım..3-4 yıl sıkıntısız kullanmak ıstıyorum..ılandakı araba hosuma gıttı fiyat olarak nasıl tavsıye edermısınız..yardımlarınızı beklıyorum..ılk arabam olacak..arabadan cok anlamam cokta beklentım yok..ayda 700km cıvarı yapıcam..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2010-model-ful-paket-seat-leon-lpg-li-ve-bakimli-88616862/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasco -- 4 Haziran 2012; 2:47:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jasco

Arkadaşlar merhaba..uzun arayışlarım sonucunda seat leon almaya karar verdım..3-4 yıl sıkıntısız kullanmak ıstıyorum..ılandakı araba hosuma gıttı fiyat olarak nasıl tavsıye edermısınız..yardımlarınızı beklıyorum..ılk arabam olacak..arabadan cok anlamam cokta beklentım yok..ayda 700km cıvarı yapıcam..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2010-model-ful-paket-seat-leon-lpg-li-ve-bakimli-88616862/detay

araç kazalı kendi de belirtmiş zaten ne kadar hasar kaydı vardı bilinmez kapalı kutu zaten ilan pek inandırıcı gelmedi babam ilgilenecek filan diyor, 1.6 lpg li leon eğer temizse ederi 32-34 arası bulunabillir, eğer daha ucuzsa kıllanın, kaza boya benim için sorun değil derseniz biraz daha uygun bulabilirsiniz, ama iyi araştırın.

• anladım bende acıl ev ıcın satılık dedıgı ıcın uyguna satıyor sandım..tsk ederım..ben buldukca yazacam buraya yardımcı olursanız sevınırım yada sızın gordugunuz bıse varsa burdan bakarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasco

anladım bende acıl ev ıcın satılık dedıgı ıcın uyguna satıyor sandım..tsk ederım..ben buldukca yazacam buraya yardımcı olursanız sevınırım yada sızın gordugunuz bıse varsa burdan bakarım..

çıkabildiğiniz son fiyat nedir? sizde benim gibi az km yapıyorsunuz, lpg ile uğraşmayıp, tsi motorun keyfini sürebilirsiniz
  • 40-45 bıne cıkabılırım en son..aklımda sıfır almak var ancak ne alacagıma karar veremedım..sıfır ıyı arabalar var ama opsıyonlar ıle bu sefer 50 falan oluyor..ıcınden cıkamadım yanı..
  • hocam hiç lpg ile uğraşma TSI al leon paşalar gibi bin benzinle, az km yapıyorsun benim gibi. hiç uğraşma benim aracı vereyim sana
  • Arkadaşlar zaten benzin fiyatları düşüyor
    Az km yapıyorsan hiç değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.