Şimdi Ara

SEAT LEON 2010 1.4 TSI 125hp

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
10.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok araştırdım ama bi türlü çözemedim 2010 model seat leon aldım 1 hafta önce ve farları xenon yapmak istiyorum ama sağlam bi marka olmasını istiyorum görüşünü kadar performansı da iyi olmasını istiyorum philips'in seat leon için özel üretim xenonlarından buldum ama 2006-2009 model yazıo acaba 2010 modele uyarmı biraz tereddütteyim bu tür şeylerde fazla bişey bilmiyorum yanlış bişeyde yapmak istemiyorum önere bilceğiniz başka marka vs varsa lütfen yardımmm

• 2010 modele orjinali hariç takılan xenonlar beyinde büyük çapta hasara yol açıyor. Sadece orjinalini taktırın derim. Araştırırsanız ya da servise sorarsanız zaten bu bilgiye ulaşacaksınız.
  • peki farları komple değiştirsem aynı sorun olurmu bu ledli olanları war mercekli onlarlada dediğiniz sorunu yaşama ihtimalim warmı?
  • ben 2010 tsi leona taktırdım. 10 gun oldu aracı henuz bır problem yok. Beyin hasarı nasıl oluyor? bunu nerden duydunuz?
  • Dönüşe duyarlı olanları ECU'yu kitliyor tecrübeyle sabittir. Ayrıca baz donanımda bile Leon'un sis farlarında viraja duyarlı sis farları olduğu için sis farlarına sakın xenon takmayın. Kısalarda dönüşe duyarlı mercek yoksa taktırabilirsiniz.

@hondaaaa
    Eğer sadece kısalara taktıysanız ve dönüşe duyarlı mercek değilse sorun çıkmaz..

Ayrıca kısalarda da bazen arıza ışığı yaktırıyor belli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 30 Nisan 2010; 23:04:34 >
  • çok teşekkür ederim bilginiz için sölemeseydiniz bunları alıcaktım xenonları
  • Arkadaşım bende de 2010 1.4 TSI leon var yaklaşık 5-6 ay önce philips xenon taktım. Hiçbir sorun yok. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
    Ben philips xenonları Yedpa'da philips distribütörü bir arkadaş vardı ondan almıştım. Yanılmıyorsam Leon 06-09 olanlardan farklı demişti.

Tabi arabanın farları merceksiz olduğu için ışık dağılıyor. Ayrıca muayene sırasında tekrar çıkarman gerekir. Bilgine...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin77

Arkadaşım bende de 2010 1.4 TSI leon var yaklaşık 5-6 ay önce philips xenon taktım. Hiçbir sorun yok. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
    Ben philips xenonları Yedpa'da philips distribütörü bir arkadaş vardı ondan almıştım. Yanılmıyorsam Leon 06-09 olanlardan farklı demişti.

Tabi arabanın farları merceksiz olduğu için ışık dağılıyor. Ayrıca muayene sırasında tekrar çıkarman gerekir. Bilgine...

daha 2 hafta önce serviste sordum 2010 modellere xenon takılmıyor. pckopat_6 aradasın dediği gibi arıza cıkartıyor dediler
    arac 2010 altea tsi
    tek yapacagımız philips beyaz ampul o da 60 lira dediler

beyaz ampul koymak istemıyorum kötü görüntü verir ver karsıdaki sürücüyü olumsuz etkiler diye ama bılemıyorum takarsamda far ayarını mıinumum yapmam gerekecek sanırım.
    ve leon yada altea bu araclarda merceklı far var mı ki ?
    hiç görmedim ben

sizce napmayalıym fikri olan var mı ?
    sarı sarı mı devam edelim yoksa beyaz ampul mü ?
    bu arada sislere kesinlikle dokunmuyorum bunuda belirtiyim.sebebide belli zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: engin77

Arkadaşım bende de 2010 1.4 TSI leon var yaklaşık 5-6 ay önce philips xenon taktım. Hiçbir sorun yok. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Ne mutlu size sorun çıkmamış. Biraz şans işi gibi tam da net birşey söylenmiyor ama ECU'yu kitleme vakası bir iki tane olmadığı için istisnayı geçtiği için önermiyoruz. Ama hata vermediyse ne güzel işte...
  • mrb aranıza daha yenı katıldım bende 1 ay önce sıfır km olarak seat leon 1.4 tsı style paket arac aldım arabamdan cok memnunum farlarını xenon kıt yapmak ıstıyorum bnde tek korkum garantıden cıkcak olması bnde aracım ıcın phılıps marka xenon far buldum ama uzerınde 07-09 yazıyor ve h7 ampul olarak buldum benmde kullandım aracn ampullerı h7 mı?? yardımcı olursanız cok sevınırım tesekkurler sımdıden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slanderr -- 20 Haziran 2010; 19:02:41 >
  • benim aracta 2010 tsi leon 2 ay once aldım. alırken xenon hediye ettiler. hicbir problem yok. ustelik markası da jolly diye duyulmamıs bir cin malı
  • bende guvenemıyorum ıste herhangı bı problem cıkcak mı dıye ama bugun taktırdım m-teck marka 6000 k bı problem yok arıza lambasıda yakmadı sıs farlarınada m-tech 5000 k beyaz ampul taktırdım guzel oldu baya umarım bı problem cıkmaz daha uzun sure zarfında...D
  • Herhangi bir problem çıkmıyor arkadaşlar, benim Cordoba'yada taktırdım 2.5 senedir sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Herhangi bir problem çıkmıyor arkadaşlar, benim Cordoba'yada taktırdım 2.5 senedir sorunsuz.

cordoba için sıkıntı sorulmuyor 2010 leon 1.4 tsı style için zenon far sıkıntı yaratır mı diye soruluyor:)
  • bende ıste taktırdım sımdılık lamba falan yakmıyo sadece sıslerde m tech vardı 5000 k beyaz ampul onları phılıpsle degıstırdm gayet ıı aydınlarıyo m tech beyaz ampullerde bnce phılıps kadar basarılı degıl ama xenon farları cok basarılı:)
  • Sorun hakkında yardım edemicem fakat hayırlı olsun harbi güzel araç almşsın
  • sagol arkadasım tesekkur ederım bende cok memnunum :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slanderr -- 26 Temmuz 2010; 16:05:36 >
  • arkadaşlar bende 1 sene önce yeni ibzama hem sislere hemde farlara xenon taktırdım sisler dönüşe duyarlı olduğu için sisleri yaktığım zaman arıza lambası yakıyor bugüne kadarda başka hiçbir sorunla karşılaşmadım evet servistekiler konfor ünitesini felan yakabilir dedi ama bügüne kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım cyclone marka taktırdım biraz pahalıydı diğerlerine göre...
  • arkadaşlar taktıran oldumu bi-xenon oluyormu servis orjinal mercekliye ne fiyat verdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaP

arkadaşlar taktıran oldumu bi-xenon oluyormu servis orjinal mercekliye ne fiyat verdi ?

evet millet var mı serviste yaptıran fiyat alan ben de merak ediyorum???
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.