Bildirim
seat leon almayı düşünüyorum bi fikir verin lütfen
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2007 model 1.6 8 valf leon var bir tanıdığımda. Tasarım olarak güzel bir araba ama yakıt olarak çok yaktığını biliyorum hatta çok yaktığı için lpg taktırdı arabasına o tanıdığım. Ve yaktığının karşılığını verdiğini söyleyemem.
Ve tahminim o araba şu son zamnlardan sonra ş.içi rahat 50 kuruş yakar !
Benim bildiklerim bunlar.
Yine kullananlar daha detaylı bilgi verirler. -
Arkadasim yaklasik 5 ay once Beyaz renk 1.4 Tsi Seat Leon aldi. Daha cok kasasini begendigi icin ve ayni paraya yakin ve ayni donanimda ki Golf lerin pahali olmasindan dolayi tercih etti. Ama en cok etkileyen aracin sekli.
Konusmalarimizda aracta genel olarak memnun yakit oranlarida makul seviyelerde diye biliyorum. Ancak buyuk bir kaza yapti. Teyb in usb sine ulasmak bayag bir zormus:) yolda sarki ararken onden baska arac ile carpisti. Airbegler filan acildi. Hasar fazla olustu arakadas kaportada o kadar yamulma olmasina sasirdi ama bu zayiflikmidir degilmidir bilmiyoruz belki baska bir arac ayni kazayi yapsa daha buyuk hasar olusacakti.
Arkadasim begenerek kullaniyor. -
ön konsol tasarımı hariç bence çok güzel ve yakışıklı bir araba 1.4 tsi zaten o arabayı uçurur. dizelleri çok pahalı ama -
Kuzen alalı 3-4 ay oldu benzinli almıştı.Tasarım olarak beğeniliyor ancak bence ön konsol berbat gerçekten.Direksiyonu çok güzel onun dışında beğenmedim.Çok çok fazla yaktığını söyledi kuzenim. -
leonlarda 1.6 motor secenegı 8 valftır ve fena yakıt yakar o motordan uzak durun derım
tsı motorlu leonlara gelınce yakıtı gayet makuldur tercıh edılebılır. Orta konsola gelınce eskı halını bende begenmıyordum ama bı makyaj yapıldı leona dıreksıyon sımıdı ve orta konsolda ıyılesmelere gıdıldı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X