Fulllink istanbul içinde neresi açıyor acaba? |
SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2880. sayfa)
-
-
ender otomotiv var bu işi yapan benim bildiğim
-
Babam aracı bakım için Doğuş oto kartala götürmüştü ve orada değişim kararı çıktı. Benim plakamı babam sorduğunda ise o araç için de değişim var cevabını aldı. Sitedeki geri çağırma sayfasında şase numarasından sorgulattığımızda iki araç için de kapsam dışında gösteriyordu. En kısa zamanda servise randevu alıp baktırmanızı tavsiye ederim. @lektonstar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaqoL -- 24 Ocak 2024; 18:1:54 > -
Ender elektronik var ama yüksek fiyat ister. Vural elektronik ya da Yağızvag tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Bir iki hafta içinde bakım için gideceğim. Tekrar görüşeceğim bu konuyu.
servise 4-5k vermek istemiyorum internetten kendim alıp yaptırmayı düşünüyorum https://www.onlineyedekparca.com veya https://www.uzmanparca.com güvenilirmidir ?
-
Merhaba, yetkili serviste mi yapıldı? Ben de düşünüyorum , ne kadar tuttu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi mesajı alıntıladınız hocam anlayamadım ne kadar tuttu dediğinizi.
Bujiler için sormuştum dostum
-
Teşekkürler dostum
Soğutma sıvısı ekleme yapmak istiyorum, g13 diye aratınca mor renk ürün bulamadım. Ekleme yapıp kullanan var mı?
-
-
Selamlar,
Telefonun Şarj kablosu devamlı aracın USB'sinde takılı kalsa bir zararı olur mu?
Kullanmadığımda çıkarayım mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 14 Şubat 2024; 11:32:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi usb medya aktarım için klima altında olan mı? Eğer o ise aracı teslim ederken bunda telefon şarj etmeyin yanar diye uyarmışlardı.
Evet klima altında 2 tane yan yana var onlar için sormuştum.quote:
Orijinalden alıntı: eminsen
Hangi usb medya aktarım için klima altında olan mı? Eğer o ise aracı teslim ederken bunda telefon şarj etmeyin yanar diye uyarmışlardı.
Başka nerede var ki? Ben hep oradan şarj ediyordum :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
2019 1.5 EcoTsi dsg fr aracımın 60 bin bakım yaptıracağım. Yetkili servis 12500 lira fiyat verdi bakım için fakat aracın garantisi bittiği için dışarda yaptırsam bir fark olur mu ? Normal bakıma ek olarak buji, v kayışı , v kayış gergisi değişiyormuş. Dışarda değiştirsem ne gibi bir eksi yanı olur
-
İşinin ehli ve ahlaklı bir usta bulursanız hiç bir sorun olmaz. Ben de artık bakımları dışarıda yaptırıyorum. Servis ücretleri altından kalkacak gibi değil. İki hafta önce periyodik bakımı 2750 TL ye yaptırdım. Servis 5600 TL istiyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X