Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2880. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
58.029
Cevap
358
Favori
2.605.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28782879288028812882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fulllink istanbul içinde neresi açıyor acaba?

• oncugokgoz O kullanıcısına yanıt

ender otomotiv var bu işi yapan benim bildiğim

• Babam aracı bakım için Doğuş oto kartala götürmüştü ve orada değişim kararı çıktı. Benim plakamı babam sorduğunda ise o araç için de değişim var cevabını aldı. Sitedeki geri çağırma sayfasında şase numarasından sorgulattığımızda iki araç için de kapsam dışında gösteriyordu. En kısa zamanda servise randevu alıp baktırmanızı tavsiye ederim. @lektonstar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaqoL -- 24 Ocak 2024; 18:1:54 >
  • oncugokgoz O kullanıcısına yanıt
    Ender elektronik var ama yüksek fiyat ister. Vural elektronik ya da Yağızvag tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VaqoL V kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bir iki hafta içinde bakım için gideceğim. Tekrar görüşeceğim bu konuyu.

• servise 4-5k vermek istemiyorum internetten kendim alıp yaptırmayı düşünüyorum https://www.onlineyedekparca.com veya https://www.uzmanparca.com güvenilirmidir ?

• Daci kullanıcısına yanıt

Merhaba, yetkili serviste mi yapıldı? Ben de düşünüyorum , ne kadar tuttu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhns kullanıcısına yanıt
    Hangi mesajı alıntıladınız hocam anlayamadım ne kadar tuttu dediğinizi.

Bujiler için sormuştum dostum

• gkhns kullanıcısına yanıt

Teşekkürler dostum

• Soğutma sıvısı ekleme yapmak istiyorum, g13 diye aratınca mor renk ürün bulamadım. Ekleme yapıp kullanan var mı?

• eminsen E kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar merhabalar

Geçmişte aradım bulamadım. O yüzden yazıyorum konuşulduysa kusuruma bakmayın. 2016 aracım var. İlk günden beri bende ve kullanıyorum. Yaklaşık 3 sene evvel full linki aktif ettirdim. Kablolu olarak kullanıyordum. Kablolu kullanırken de bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor. Çok denedim ama neye bağlı olduğunu bulamadım. Kablo kaynaklı mı falan denedim ama yok bi oluyor bi olmuyor süreci devam ediyordu. Bu vesileyle merak da ediyordum aliexpressten kablosuz dönüştürücü aldım. Bağlandı 3 5 denemede. Gayet iyi derken aynı kabloda olduğu şekilde bazen olup bazen olma aya devam ediyor.

Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla multimedya ayarlarından güncelleme vs yapılıyormuş.

Bu durum başına gelen uygulayan var mı?

Teşekkürler

Alaksı varsa bu arada eğer sürüm bilgilerini de ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maakman -- 12 Şubat 2024; 20:9:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Selamlar,

Telefonun Şarj kablosu devamlı aracın USB'sinde takılı kalsa bir zararı olur mu?
    Kullanmadığımda çıkarayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 14 Şubat 2024; 11:32:53 >
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Hangi usb medya aktarım için klima altında olan mı? Eğer o ise aracı teslim ederken bunda telefon şarj etmeyin yanar diye uyarmışlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eminsen

Hangi usb medya aktarım için klima altında olan mı? Eğer o ise aracı teslim ederken bunda telefon şarj etmeyin yanar diye uyarmışlardı.
    Evet klima altında 2 tane yan yana var onlar için sormuştum.

Başka nerede var ki? Ben hep oradan şarj ediyordum :)

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    2016 model benim bu şekilde bizde, çakmak girişini kullanıyorum ben

• 2019 1.5 EcoTsi dsg fr aracımın 60 bin bakım yaptıracağım. Yetkili servis 12500 lira fiyat verdi bakım için fakat aracın garantisi bittiği için dışarda yaptırsam bir fark olur mu ? Normal bakıma ek olarak buji, v kayışı , v kayış gergisi değişiyormuş. Dışarda değiştirsem ne gibi bir eksi yanı olur

• dgn61 kullanıcısına yanıt
    İşinin ehli ve ahlaklı bir usta bulursanız hiç bir sorun olmaz. Ben de artık bakımları dışarıda yaptırıyorum. Servis ücretleri altından kalkacak gibi değil. İki hafta önce periyodik bakımı 2750 TL ye yaptırdım. Servis 5600 TL istiyordu.

• 
Sayfa: önceki 28782879288028812882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.