menüler arasında gezindiğiniz yer aynı zamanda buton eliniz değmiştir. yakıt tüketimi ekranına gelip kaydıramak yerine basarsanız. başlangıçtan itibaren, yakıt aldıktan sonra ve uzun süreli arasında geçiş yapabilirsiniz. |
SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2902. sayfa)
-
-
Orta Ekran'da Sürüş Modlarında Hepsi Gözüküyor.Uzun Süreli , Başlangıçtan İtibaren , Yakıt Aldıktan Sonra Vs..
Ben Hayalet Göstergede Görünüm'ü 1 Olarak Yapmıştım. Görünüm 1 Yaptıktan Sonra Yuvarlak Yerdeki Yeri Uzun Süreli Olarak Ayarlama Yapmıştım.Fakat Kendine Kendine Başlangıçtan İtibaren Oldu.Bunu Değiştiremiyorum.Sıfırlama Yaptım Değişen Birşey Yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam o zaman basit ayardan yapılıyordur görünüm 2-3-4 vs yapın düzelir diye düşünüyorum
-
Görseldeki yer uzun süreli olarak ayarlıydı , ama şimdi ne yaptıysam olmadı başlangıçtan itibaren oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep~DarkNeSs -- 7 Ocak 2025; 22:39:16 >
benim arabada hayalet ekran yok hocam da tam bilmiyorum o yüzden ama vardır bir ayarı, birde yan ekranda gözüküyor dimi car yapınca.
-
Yan ekranda bir sıkıntı yok hocam , orada uzun süreli , yakıt aldıktan sonraki vs bilgiler mevcut
vardır bir ayarı ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
-
Dün sabah işe giderken yolda birden lastik basınç uyarısı verdi durdum baktım sağ arka teker baya inmişti dedim acaba kış lastiğinde sıkıntı mı var diye değiştirdiğimden beri 4 kere falan uyarı yaptı ama inme olmamıştı fazla gözle görünür şekilde.
Neyse lastikci yakındı hemen geçtim subab hava kaçırıyor baya dibinden kopmuş nereyse usta biraz sağ sol dokundu zaten direk gitti özellikle kışın sert geçen yerlerdeyseniz subab ömrü baya azalıyor geceleri devamlı eksiler çünkü 4 ünü değiştirdim 300 tl verdik sizinde aklınızda olsun öenmli konu uzun yolda sıkıntı çıkarabilirdi kontrol etmenizde fayda var.
-
Deep~DarkNeSs cevap gelmiş yeni gördüm deneyin isterseniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X