Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2902. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
58.029
Cevap
358
Favori
2.605.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28982899290029012902
Sayfaya Git
Git
Giriş

menüler arasında gezindiğiniz yer aynı zamanda buton eliniz değmiştir.

yakıt tüketimi ekranına gelip kaydıramak yerine basarsanız. başlangıçtan itibaren, yakıt aldıktan sonra ve uzun süreli arasında geçiş yapabilirsiniz.

• Orta Ekran'da Sürüş Modlarında Hepsi Gözüküyor.Uzun Süreli , Başlangıçtan İtibaren , Yakıt Aldıktan Sonra Vs..

Ben Hayalet Göstergede Görünüm'ü 1 Olarak Yapmıştım. Görünüm 1 Yaptıktan Sonra Yuvarlak Yerdeki Yeri Uzun Süreli Olarak Ayarlama Yapmıştım.Fakat Kendine Kendine Başlangıçtan İtibaren Oldu.Bunu Değiştiremiyorum.Sıfırlama Yaptım Değişen Birşey Yok.

@kafkas1111

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

hocam o zaman basit ayardan yapılıyordur görünüm 2-3-4 vs yapın düzelir diye düşünüyorum SEAT LEON MK3/5F ANA KONU 

• kafkas1111 kullanıcısına yanıt

Görseldeki yer uzun süreli olarak ayarlıydı , ama şimdi ne yaptıysam olmadı başlangıçtan itibaren oluyor

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep~DarkNeSs -- 7 Ocak 2025; 22:39:16 >

benim arabada hayalet ekran yok hocam da tam bilmiyorum o yüzden ama vardır bir ayarı, birde yan ekranda gözüküyor dimi car yapınca.

• Yan ekranda bir sıkıntı yok hocam , orada uzun süreli , yakıt aldıktan sonraki vs bilgiler mevcut

vardır bir ayarı ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkcası.

• Dün sabah işe giderken yolda birden lastik basınç uyarısı verdi durdum baktım sağ arka teker baya inmişti dedim acaba kış lastiğinde sıkıntı mı var diye değiştirdiğimden beri 4 kere falan uyarı yaptı ama inme olmamıştı fazla gözle görünür şekilde.

Neyse lastikci yakındı hemen geçtim subab hava kaçırıyor baya dibinden kopmuş nereyse usta biraz sağ sol dokundu zaten direk gitti özellikle kışın sert geçen yerlerdeyseniz subab ömrü baya azalıyor geceleri devamlı eksiler çünkü 4 ünü değiştirdim 300 tl verdik sizinde aklınızda olsun öenmli konu uzun yolda sıkıntı çıkarabilirdi kontrol etmenizde fayda var.

• josh-r J kullanıcısına yanıt

Deep~DarkNeSs cevap gelmiş yeni gördüm deneyin isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 28982899290029012902
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.