Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2900. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
58.061
Cevap
359
Favori
2.607.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28982899290029012902
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AliExpress'te az önce şunu buldum: 682,00TL | Erick Silecek 2 Adet Ön cam sileceği Yıkama Jet Isıtmalı Meme Püskürtücü Hood Sıvı Borulu Seat Alhambra Ibiza 6J Leon FR

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• eser_aga_83 kullanıcısına yanıt
    Amazon’da da varmış. Fiyat güzel.

• lektonstar kullanıcısına yanıt
    Bunun bir çözümünü buldum. Bende işe yaradı. Yani yüzde 70 iyileştirme oldu diyebilirim. Seat sound olduğu için bana fazlasıyla yeterli geldi. Yöntemi internette buldum bir yerde. Benim telefon iPhone (13 pro) olduğu için ona göre anlatacağım. Android telefonları da buna uygulayabilirsiniz.

Yöntem:iphone telefondan ayarlar>uygulamalar>müzik>EQ>geç vakit seçilecek. Sonra oradan çıkıp hemen altında bulunan Ses Denetimi seçeneği aktif hale getirilecek. Bu kadar.

Bluetooth da göre daha az ses çıkıyor ama ilk duruma göre çok çok daha iyi. Deneyenler geri dönüş sağlarsa yöntem işe yarıyor mu görelim. Yine de her ihtimale karşı ilk halinin ss ini alın. Olmadı geri eski haline getirirsiniz.

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_aga_83 -- 3 Aralık 2024; 10:19:56 >

• lektonstar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sipariş verdim bakalım.

Geç vakit seçeneği ses azaltıyor aslında. Denemek lazım tabi ama pek aklıma yatmadı.

• Servis bakım fiyatları ile ilgili bir liste var mı acaba.

Ben denedim ama bir fark hissetmedim nedense.

• 2016 mk3 Leon sahibiyim bir kaç sorun var araçta cevap verirseniz sevinirim
    1. Son zamanlarda dış sıcaklığı normalden 15 derece fazla gösteriyor sebebi nedir bir de yeri nerede ?
    2. Sıcak ve soğuk hava ayaklara gelmiyor ön cama veya yüze yönlendirme yapınca oluyor ancak ayak tarafına yönlenmiyor klimayı resetledim ancak düzelmedi ?
    3. Ön park sensörü içeriye düştü tamponu sökmeden yapılır mı ? Alt ızgara sökülür mü?

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Kaza mı oldu hocam kompresörğn ordan darbe aldıysa normal

• kafkas1111 kullanıcısına yanıt
    Öndeki araca ışıklarda tıklatmıştım bi kaç gün sonra düştü

Tıklatma iyi bir tıklatma olmuş geçmiş olsun

Saolun sorulara cevap hiç yok ama 😂

Ön ızgaranın oralarda dış sıcaklık sensör var çarpmanın etkisiyle bozulmuştur değişmesi lazım , klima içinde çalışmasında problem yoksa kompresör pahalı zaten, ama işte ayağa ayayınca kapaklar aşağı gönderiyor yön veriyor çarpmanın etkisiyle kapaklar kırık ya da düştü vs. Dediğim gibi ucuza halledersin ısıtmasında ya da soğutmasında birşey yoksa dış sıcaklık sensörüde çok pahalı birşey değil zaten motor ışığı yakmadı dimi kaldıranda.

Saolun hocam cevap verdiğiniz için yanı çarpma 3-4 ay oldu ama dış hava sıcaklığı bozukluğu 2-3 gündür var toz çamur kaçmış olabilir mi ızgaranın altında sanırım 500₺ civarı bir maliyeti var kendim de değiştiririm ama ızgarayı sökmek sanırım çok zor yok hocam motor ışığı felan yakmadı

Bu klima ayağa vermede sanırım yönlendirme çalışmıyor diğer tarafa yönlendirme de sorun yok kapaklara pedalların oradan mı bakmak lazım hocam

Yok hocam tozla çamurla bozulacak birşey değil sensör elin yatkınsa değiştirirsin kendin aslında,klima için klimacıya gitmen şart pahalı parçalar riske girme bence fazla birşey tutacağını sanmıyorum dediğim gibi ayağı kapağı basit şeyler.

Birde belki kazada ufak bir oynama yapmıştır sensör titreşimle vs. Sonradan düştü çıktı birşeyde olmuş olabilir yerinden baktırsan iyi olur birde dış sıcaklığa göre araba kendini ayarlıyor rölantiyi vs. Önemli birşey sonuçta.

Elim yatkın da hocam o ön alt ızgarayı sökmek çok zor sanırım klima şuan için çok önemli değil alt ızgarayı sökebilsem park sensörü ve ısı sensörü işini halledebileceğim Ankara’da bildiği insan evladı usta var mı ? Çünkü artık tampon indirmeye dünya para alıyorlar

Ankarayı pek bilmiyorum maalesef youtubede bu tarz bir video bulabilirsen belki kendin değiştirebilirsin.

Rob Wadeyoutube
    Replacing mk3 Seat Leon ambient external temperature sensor
    https://www.youtube.com/watch?si=0GBmXFxf8lcDKID_&v=sQVjA34UoFA&feature=youtu.be

• MurSim M kullanıcısına yanıt
    Ekim veya Kasım da Doğuş Esenyurt’ta 4. yıl bakımını yaptırdım. 50000 de idi araç. Ağır bakımın bahsi bile geçmedi. 7500 civarı ödedim standart bakıma o dönem.

Hocam bugün ona kolonya sıktım ama cihaz bozuldu ve araba fan açmaya başladı park sensörü motor arıza lambası lastik basınç sensörü arızası verdi durduk yere başımıza iş aldık

• 
Sayfa: önceki 28982899290029012902
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.