< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2898. sayfa)
-
-
Van 🥺
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbul'da olsaydınız bir yer tavsiyem olacaktı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski aracımda da (Citroen) çok araştırdım ama doğru düzgün bir yer bulamamıştım içime sinen varsa gerçekten iyi olur.
Değerli dostlar herkese merhabalar, geçen hafta 2016 1.4 TSI DSG FR araç satın aldım. Aracım 147.000'de eski sahibi en son 140'ta bakım yaptırmış İstanbul'da önerebileceğiniz bir servis var mıdır?
Triger kayışını eski sahibi hatırlamıyor sizce değiştirmem gerekir mi?
Birde araçta Stage1 yazılım ve Down pipe ile Dumpvalve , hava filtresi gibi eklentiler var. Aracı tarcanlara soktum motor mekaniğinde hiç bir problem yok maşallah ama yinede bir ustayada göstermek istiyorum.
Teşekkürler, iyi forumlar.
-
Kesinlikle trigeri değiştirin risk alınacak birşey değil İstanbul’da nerdesiniz.
Merhaba herkese,
2016 yılında 0 olarak aldığım aracımı satıyorum. 1.4 EcoTsi Act FR 150 hp olan aracım yaklaşık 99000 km de ve Manuel dir. Aracın değişen parçası yoktur, tek parçasında boya vardır.
https://www.sahibinden.com/s/w8aL1sRN
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sahibi söyledi 100.000 de değiştirmiş.
Üsküdardayım
-
60 bini görür hocam o zaman, Kurtköy tarafında bir usta var giderseniz önerebilirim.
olur sevinirim ustayı söylerseniz
-
Akdemir oto servis Murat usta var Maps e yazın çıkıyor.
Selam arkadaslar,
Bilmedigim için soruyorum. Yazlari, arabayi calistirdiktan sonra 10 15 saniye sonra rolanti devri belki 0.6 lara 0.5 lere vs düşerdi.
Geçenlerde aracim "12v akü zayıf sürüş işletiminde şarj edin" uyarısı verdi.
Aracin calismasi zaten bir tik gec olmaya basladi. Eskiden mars sesi bile duyulmazken direkt calisirdi şimdi 2-3snde calisiyor bunun aküden soguk havadan yağdan diye düşünüyorum da
rolanti devri 0.9dan hicbir sekilde beklesem de inmiyor yaza göre yüksek. akünün rolanti devir ile alakası var mıdir ? Yasadigim bolge min 10derecedir
varta n70 akü alacagim. 5W 30 LM 4200 yağ ile bakımını yapmistim 3 ay olmadi
-
Akünüz kaç yıllık? 3-4 yıllık ise yavaştan gerekli voltaj değerleirni kaybediyordur.
tesekkurler hocam. 5 yillikti akü. Yolda birakmadan degistireyim rolanti devri de bunla alakalidir belki.
ustundeki akü de varta n70. Yeni alacagim da ayni akü olur. Tekrar adaptasyon yaptirmaya gerek olur mu hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakburgerr -- 21 Kasım 2024; 13:47:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Voltaj düşük, abs, lastik basınç sensörü vb arıza uyarıları genelde aküye bağlı oluyor. Hatta akü yeterli voltaj üretmediği için start stop devreye girmez. 5 yıllıksa yüksek ihtimal bi kaç haftaya son nefesini verir. Aküyü alırken varta veya exide gibi fabrika çıkışı üzerinde olan markaları tercih edin. Efb ise efb agm ise agm alın. Abi bu daha iyi falan diyenlere kulak asmayın. Cca(ah) değeri orijinal veya orijinalden daha yüksek olsun. Yoksa start stop arıza verir.
Gecen sen mi değiştirmiştin hocam, bir arkadaş daha sormuştu.
-
Çok da kısa süre değil, ben geçen sene değiştirmiştim:)
Zaman çabuk geçiyor 😅
Aynen hocam. Leonu sattım formentora geçtim ama konuyu ilk açtığım gün gibi aklımda 😁
Şimdi hatırladım kusura bakamayın , kaç ay oldu farklar neler memnun musunuz iyi ki geçmişim oldu mu formentora yakıt nasıl .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X