< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2896. sayfa)
-
-
İyi niyet garantisi zaten Baya düdükledik ufak tefek yardımcı olalım mı demek oluyor. 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dışarda hocam. Servis öyle böyle öpmez bu dediklerim için :)
Dışarda 3 e yapılacak işi servis 5 diyip iyi niyetten 4 e yapıyor indirimli.
o kadar yapılsa iyi o kadar da olmuyor.
-
10-12 bine hallersin dışarda hocam
-
Hayırlı günlerde kullanın hocam inşallah
Hangisini?
Periyodik bakım + ön disk balata değişimi + triger seti değişimi ücreti hakkında bilgisi olan var mı?
Bunlar mı? Eğer öyle ise dışarda bu işlemlere 25K fiyat veriyolar. Yetkiliyi bilmiyorum bile. Bu triger değişimi bu kadar fark etmemeli sanki ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 14 Ekim 2024; 21:59:26 > -
Hocam periyodik bakım 3 bin disk balaya 3 bin trigrer 6 bin
Dışarfaki fiyat diyorum başka usta bak hangi şehirdesin
İstanbul hocam.
Peki senden bi yorum daha rica edeyim.
Mk3 2018 1.4ecotsi...
Periyodik Bakım + Triger Seti + antfriz + v kayışı + v kayış gergisi kütüğü + ön disk balata
ne olur kabaca?
-
15 bin hocam
Bosch Car Sevice Fiyat Aldım 4.500 ₺ Bakım Fiyatı Verdiler.
Aydın Lena 10.500 den aşağı inmiyor , Kasım 1 de Bosch Serviste Yaptıracağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bosch serviste kurumsal bir tık pahalı takibi ondan kaynaklı güvenilir yerse yaptırın en güzeli.
-
Arkadaşlar tayin sebebi ile şarka taşından istanbuldan geldim orada açıkcası kış lastiğine pek ihtiyaç olmuyordu almıyordum toplasan 2-3 hafta bile ihtiyaç olmuyordu.
Şaun yaşadığım yerde geceleri eksilere düşmeye başladı gündüzleride hava güneşliyse 8-9 en fazla 10 dereceler oluyor kış lastiğini aldım zaten de taktırsam mı haftaya bir samsuna gidip geleceğim 10 gün ondan sonra mı taktırsam karar veremedim samsunda ihtiyaç olmazsa bu doğu yolları özellekli dönüşte de olacak özellikle geceye kalırsak -2 ler -3 ler -4 ler belki kar bile denk gelebilir güvenemedim şimdiden taktırsam mı.
-
Ben Ankarada 10 gün önce taktırdım :) Taktırın gitsin :)
Ben Erzurum’dayım, geçen hafta taktırdım. Samsun’da çok sıkıntı olmaz ama dönüşte sorun olabilir. Bence de işinizi garantiye alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 25 Ekim 2024; 17:22:35 >
+ Olarak Yakıt Filtresinin Değişmesini İstedim Toplam 5.750₺ Bakım Olucak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de dün bakım için fiyat aldım. 7bin TL istediler.
Aynen öyle yapacağım hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X