Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2895. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57.986
Cevap
357
Favori
2.604.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28932894289528962897
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

G12 kırmızı renk olması lazım , performasnlı kullanıma bağlı bir miktar azalması normal ancak bir devir daim pompasına baktırın ince bir kaçak vardır belki.

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

dışada 5 bine yaptırırsın güzel bir üstaya v kayışı değiştirin iyi olur.

• Mykonos. kullanıcısına yanıt

Ayt Volkswagen Seat Skoda 16cm Yuvalı Hoparlör 16cm 1 Ade Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

şöyle bir şey alınıp ustayada 300-500 işçilik verilip halledilebilir, kendiniz yapabilr misniz bilmiyorum.

• Merhaba arkadaşlar seat markasının geleceği ne olacak sitesinde leonun fiyat listesi bile çıkmıyor artık yeni modeller mi gelecek yoksa artık seat hiç üretim yapmayacak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafkas1111 kullanıcısına yanıt
    Daha gelişmiş modeller var ama ben orijinal parçadan yanayım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atakan153 kullanıcısına yanıt
    Seat giderek sektörden çekiliyor gibi görünüyor. Bir çok marka gelecek planlarını açıklıyor. Önümüzdeki yıl çıkacak modellerini tanıtıyor ya da casus fotoğraflarını görüyoruz. Ancak Seat cephesinde hiç bir şekilde paylaşım yapılmıyor. Sanırım yavaş yavaş dükkanı kapatacaklar.

Fiyat iyi gibi görünüyor ama ürünler ikinci el. Bu işle uğraşan bir arkadaşım var. İkinci el ekran sıkıntı diyor. Tavsiye etmedi.

• Leon dsg alırsam tavsiyeniz nedir. Tırsıyorum şanzımanı kucağıma alırım diye. Korkumdan gidip manuel alacağım yoksa hiç istemesem de. Acayip kararsızım varya. Orada burada çoluk çocuk yolda kalmak istemiyorum. Anladığım kadarıyla bu şanzımanın 40-60 binde bir defa revizyonu-kontrolü gerekiyor ve duruma göre 20-30-60-80 bin TL civarı maliyeti çıkıyor. Yağ değişimine kabul, baskı balata çift olarak değişimine kabul. Extra güçlendirilmiş tüpü de bir kere taktırmaya da eyvallah. Volant değişimi de oluyormuş. Kart değişimi ve mekatronik değişimi tüm bunların hepsini yapsak da olabiliyormuş yada en azından geciktiriyormuş. Kafada deli sorular. Kararsızlık diz boyu. Bunların tamamını yapsak ilk aldığımızda 80K en az gider bence yada daha fazla bilemiyorum. Manuel alsam bunların hepsini es geçeceğim. Dsg nin kullanması keyifli acayip.

• lektonstar kullanıcısına yanıt

Aynen öyle wv çekilecek hali yok cupra ayrıldı tasarımıyla aldı yürüdü , sonra iş cherry ye döndü kaç senedir felaket sattı köklü bir değişim olmazsa veya bu fiyatlar düşmezse aramızdan ayırılacak gibi bir ülkeden çekelince fiyatlarda düşüyor elden çıkarmak lazım gibi.

• eser_aga_83 kullanıcısına yanıt

benim araba 2014 model 2015 çıkışlı bende yaştan dolayı dedim sıkıntı olursa yanarız servis kayıtlıydı baktıdım hiç açılmamış dediler şanzuman kullandım birde kedim hiç bir olumsuz durumla karşılaşmadım çok şükür kaç aydır kullanıyorum üzmedi keyifli gerçekten az yakıyor artı olarak satması kolay acil ihtiyaç olsa az birşey uygun yazsan hemen satarsın.

İyice güzel bir ustaya baktırsan yakın zamanda sıkıntı çıkarmaz.

Kaç km hocam sizdeki ve 1.4 tsi mı yoksa 1.4 ecotsi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_aga_83 -- 9 Ekim 2024; 12:42:9 >
    1.2 tsi bende ki

Anladım hocam teşekkürler

çok pahalı müthiş bir artış var.

Bende 2016 1.4 Ecotsi var 104000 oldu sayılır balım harici bir sorun yaşanmadı. Vitesin oradaki sensör park moduna alın uyarısı veriyordu garantiden değişti o da zaten. 8. Yıla giriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminsen -- 11 Ekim 2024; 9:27:4 >
  • eminsen E kullanıcısına yanıt
    İyi niyet garantisi mi oluyor acaba 8. Yılda garantiden iyi değişmiş

Aracım 8 yıllık bu değişim 4. Yada 5. Senede iyi niyet garantisinden yapıldı :)

• eminsen E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar selam,

Periyodik bakım + ön disk balata değişimi + triger seti değişimi ücreti hakkında bilgisi olan var mı?

Birde olası dsg de yağ kaçağı durumunda aşağı yukarı sökmesi takması vs ne tutar bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 28932894289528962897
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.