< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2897. sayfa)
-
-
Güzel fiyat hocam benim 20 yıllık ustam en fazla 3300-4000 arası birşey verirdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
goodyear sava eskimo s3 plus
Kış lastiği olarak nasıl bilirsiniz fazlada araştıramadım 2 ay önce aldım uygun olsun diye lastikçi önerdi baya inşallah iyi dir.😅
Fiyat çok iyi. Buradaki yetkili servis de bu şekilde fiyat verseydi özele gitmezdim.
Bugün seat.com.tr gönüllü geri çağırma kısmından şase numaramı sorguladım sürücü airbag değişim kapsamasında servis çağrısı var. Konu hakkında bilgisi olan ya da giden var mı?
Bakım zamanım gelmişti fiyat almak istedim fren hidroliği dahil 8702 TL istediler. Ön arka balata değişimini sordum ona da 8.441 TL dediler.
Aracım 105 binde 1.4 ecotsi dsg 150hp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminsen -- 31 Ekim 2024; 14:29:15 >
Daha önce airbag değişimine gidenler oldu. Ne hikmetse benim araç çağırılmadı. Aracım 2017 model. Aynı yıla ait başka araçlar çağırıldı ama benim araç çağırılmadı. Siteden de kontrol ettim, geri çağırma yok.
Zaman aşımı var mı acaba ne zaman çağırılmış gittiğinizde sorarsanız iyi olur.
Umarım yoktur tesadüfen girip baktım bende hiç duymamıştım böyle bir şey. Gidince yazarım durumu buraya
-
Elinize emeğinize sağlık. O plastik parçadan gelen zırıltı sesi pek çok Seat araçta kronik sorun. Bazı VW Golf araçlarda da oluyordu ses. Keşke kapı içini sökmeden önce sandviç panel alsaydınız. Harika bir izolasyonunuz olurdu. Umarım kullandığınız bantlar hemen salmaz kendini. Kapı içini tutan sekmanları kırmadınız inşallah 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 1 Kasım 2024; 13:13:14 >
Ne olur ne olmaz diye o klipslerden satın almıştım. Nitekim sökmesi bence aşırı zor. Trim aparatı olmasına rağmen çok zorlandık. 3 tane klipsi şehit verdik :) Kapı izolasyonuna uzun zaman önce bakmıştım çok pahalı diye hatırlıyorum ama şu an bakınca keşke alsaymışım. Bantların atacağını sanmıyorum çünkü plastik parça ray gibi iç içe giriyor. Onun arasına sıkıştırdım.
Edit: Hoparlörü de sarıma verdim. Kime sorsam amfiye müdahale etmediğiniz sürece orjinalden şaşmayın dedi.
Şimdi seat soundun öndeki ızgaraya gelen center hoparlörünü araştırıyorum. Seat soundun fiyatı ve stepme değişimini düşününce aşırı gibi geliyor. Sadece center hoparlörü ufak bir kablolama ve kodlama olmadan devreye alabiliyorsak ona niyetleneceğim. 1000 tl gibi bir fiyatı var. Deneyen bilgisi olam varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mykonos. -- 1 Kasım 2024; 13:54:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eliniza sağlık iyi uğraşmışsınız kapıyı açmışken bir yalıtım iyi giderdi aslında açarken haporlörü nasıl bozdunuz zorlarınız herhalde.
Araçı sıfır mı aldınız kaç model
2018 style plus
Geri çağırmalar genellikle airbag ve far yazılım güncellemesi için oluyordu. Sinyal için çağırmayı ilk defa görüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Servis zaman aşımı yapmaz sinyal ile ilgili bir kontrol ederler pahalı birşey olsa sıkıntı yaparlardı da kontrol ederler sonra sıkıntı yok diyecekler zaten.🙂
Kapıyı açarken bozulmadı. Bozuk olduğu için kapı kartonu söküldü :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube da kapı içi sökümü Ike alakalı videolar vardı. Sökmeden önce zlemeniz faydalı olurdu.
Periyodik bakım için yağ ve filtre seti sipariş verebileceğim güvenilir internet sitesi önerirmisiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X