Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2894. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: kenjui
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57.948
Cevap
358
Favori
2.601.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28922893289428952896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaş 27 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • winrar48 W kullanıcısına yanıt
    Ne güzel bir yaş. Her günün tadını çıkarın.

• winrar48 W kullanıcısına yanıt

sana 1.4 tsi 1.5 tsi iyi gider yavaş yavaş gidiyor bizden maalesef Allah sağlık sıhhat versin.SEAT LEON MK3/5F ANA KONU 

• Arkadaşlar aküleri nasıl ayarlıyorlar da 25. ay bozuluyor? Orijinal akü 5 yıl gitmişti şu an aldığım 25 ay sonunda fişi çekti. EFB akü almıştım yanlışlık mı yapmışım?

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu önceki aracımda yaşamıştım. Garanti bitikten bir buçuk ay sonra akü bitmişti.
    Şuan kullandığım Leon aracım 2017 model ve hala orijinal aküyü kullanıyorum.

• Kötüyü çağırmayalım ama pek bir ömrü kalmamış olabilir. Marş basarken en azından 10 ve üzeri olmalı voltaj dediler. Benim akü 8 küsür çıktı. Dükkanın önünde tekrar marş denedik, zaten bir daha da çalışmadı. Benim hatam sanırım EFB akü almam olabilir çünkü AGM akü olmalı dediler. Yaklaşık 2 kat pahalıydı o aldığım zaman start stop kapalı kullanıyorsan EFB yeter demişti satıcı her halde elinde o var diye öyle dedi..

star stop lu akü lazım hocam araç ona göre konfigürasyon yapılmış sonuçta mühendis böyle akü kullanacaksın dediyse öyle kullanmak lazım.

• lektonstar kullanıcısına yanıt

maşallah hocam sizin ki de taş gibi çıkmış araca benim kide orjinal olabilir mi orjinal olduğunu veya değiştirildiğini nereden bakıyorduk tarih yazıyor muydu markadan mı anlıyoruz.

• Selamlarr daha once paylasıldı mı bilmiyorum da gösterge panelinde leke, çizik, buğulanma solukluk varsa meguiars plastx baya iş görüyor. Fiyatı tuzlu olmasa harika. ince pasta türevi vs da iş görüyordur

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

• steakburgerr S kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık 😀

Yaklaşık bir 10 sene önce paylaşmıştık 😁

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/95863144

• kafkas1111 kullanıcısına yanıt

Yanlış anlaşılmış start stoplu akü ama ikiye ayrılıyor EFB ve AGM diye. AGM olması gerekiyormuş. Yakın zamanda akü ihtiyacı olan ona dikkat etmeli..

Agm genelde fren geri kazanımı olan araçlarda kullanılıyor. Bizim aküler çoğunlukla efb. Cca değeri düşük aldıysanız akü çabuk eskir. Mutlu, inci vs türk markalarında cca değeri düşük. Varta, exide vs yüksek. Start stop açısından da daha sağlıklı

• Merhaba. Aracımın 90.000 km bakımı geldi. En son 60.000 kmde serviste bakım yapılmış. Sonra dışardan yağ filtre vs devam edilmiş. Bakım çizelgesine baktığımda DSG yağı değişimi gibi bir ibare var. Servisi aradım v kayışı bujiler yağ filtre vs. 15.000₺ fiyat çıkardı ve DSG yağ değişimi sadece DSGye dair mekanik onarım gibi durumlarda değişir yoksa DSGye yağ ekleme değiştirme durumu söz konusu değil dedi. Bu olayın doğrusu nedir acaba ? Şayet sadece bahsedilenler var ise dışarıda bakım yaptıracağım. Ve sizce fiyat normal mi ? Araç 2016 leon 1.4 ecotsi
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mykonos. kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    İşin içinde v kayışı da olduğu için fiyat normal. Standart bakımlar bile 10-12 bin civarı artık.
    DSG yağ değişimi ihtiyacınız yok. Eğer kavrama değişirse ya da basınç tüpü değişirse o zaman yağ değişiyor.
    Bazı özel servisler değişmesi gerektiğini söylüyorlar ama biz yine de yetkili servislerin ve firmanın talimatına uyalım.

• 2019 Leon FR Dizel Aracım Var, 43.000 km'de.

5 yılı doldurmak üzereyim bakım fiyatları ne durumda yakın zamanda bakım yaptıran var mı ?

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

mazot filitreside değişirse 3500 civarı dışarda , yetkili serviste 10 falan diyorlar

• Mykonos. kullanıcısına yanıt

fiyat normal triger zincirli motorda onuda değiştirin bence.

• kafkas1111 kullanıcısına yanıt

Az önce İzmir'deki servisleri aradım 9.600 normal bakım fiyatımız dedi hepsi.

Mbu Seat V kayış vs onları da ekleyerek 13.500 ₺ fiyat verdiler

• Merhabalar,

2020 1.5 tsi 130 hp leon aracımın antifrizini değiştireceğim. Hangi kodlu ürüne bakmam gerekiyor? Birde önerdiğiniz marka var mıdır?

Ayrıca su seviyesi max dan min e inmiş. Takip edilecek bir durum sizce var mıdır?

• Merhaba.
    Arka kapı içi hoparlör tavsiyesi alabilir miyim ?
    Solda arkada büyük olan sağ arkada da tiz olan patlamış enteresan bir şekilde.
    Uygun yollu amfi vs gerektirmeden nasıl çözebilirim bu işi ?
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 28922893289428952896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.