Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2892. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
57.949
Cevap
358
Favori
2.601.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28902891289228932894
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
    Motor şanzıman nedir 2016 model 88 binde iyi denk gelmiş ne kadara aldınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Car Lover C kullanıcısına yanıt
    Eklemek istedim hoda civicle 200 3 saat git bana mısın demez 1.6 tdi ile 1 saat 200 zorla 1.5 saat emniyet şeridinde kaput açık soğumasını bekle, bunlar normal insan arabası fazla zorlamayacaksın 130-140( efsana akıcı ) ara ara 180-190-200!dene sonra düşür hızı soğut motoru bakımını kaliteli yap değiştirmen gereken parçaları hemen değiştir üzmez seni ondan nazik diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkas1111 -- 6 Ağustos 2024; 23:44:12 >
  • kafkas1111 kullanıcısına yanıt

Merhaba. 965e aldım.

1.4 ecotsi dsg şanzıman. Kodlarını soruyorsanız bilmiyorum açıkçası SEAT LEON MK3/5F ANA KONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mykonos. kullanıcısına yanıt
    Harika Allah kaza bela vermesin

• Dr.Leon kullanıcısına yanıt
    Siz ne yaptınız araç işini ? Gönlünüze göre bir araç bulabildiniz mi?

• lektonstar kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen hafta premium paket formentor aldım. Leonu aratıyor. Hantal kaldı 😄

Hayırlı olsun.
    Güzel tercih yapmışsınız. Performansı kütlesine göre güzel deniyor ama bir Leon olamaz tabi. Yakıtı da biraz fazlaymış. Ama yine de güzel araç. Benim de gönlümde formentor yatıyor. Biraz kullandıktan sonra uzunca bir değerlendirme bekliyoruz.

• LEON 1.5 eco tsi dsg vites geçişleri nasıl acaba. Memnun mu kullananlar. Vites atarken lap gibi bir ses çıkıyor diyordu bir YouTuber

• eser_aga_83 kullanıcısına yanıt
    Ne ses var ne de titreşim. DSG son deeece konforlu ve hızlı bir şanzıman. Sadece çok çok yavaş hızlarda 1 den 2 ye geçerken bi ses duyabilirsiniz. O da bir problem değil.

Yıllarca Honda kullandım. Eski teknoloji ama sorunsuzdu. Artık sıkıldım denebilir. O yüzden Leona geçmek istiyorum. İkinci el için İyi bir expertiz ile detaylıca kontrol ederek almak lazım. Değerli cevaplarınız için teşekkürler

• Nedense MK3 modeli, Mk4 den daha güzel geliyor gözüme. Gerçi mk4 alacak kadar param da yok ama. Mk4 de acayip full bir araç. Al yıllarca kullan cinsinden.

Rica ederim. Full donanım hatta extraları olan, temiz bir Leon bulursanız kaçırmayın. Emin olun civicten çok daha fazla keyif alacaksınız.

Kasa olarak ben de mk3 ve 3.5 i seviyorum. Cupra Leon güzel ama mk4 Seat Leon’u bir türlü sevemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 9 Ağustos 2024; 22:47:45 >

Yandan güzel duruyor gene burun kısmı uzun bir hoş diyorsun ama cuprayı görünce tasarım alıp götürüyor insanı cupranın çok başka kasa değişimi olacak mı acaba leonda.

• 2014 1.2 105lik bir parça boya bir parça değişen 20 bin hasar kaydı 7 bini ön cam değişimi servisten diğeri servis kayıtlı ufak bir kazadan kaput değişmiş resimler mevcut 120bin km de güncel kaç yazmak lazım satmak istesem hocam.

• 2017 model 1.6 TDI DSG 115 hp aracımda sağ arka koltuk altı dolaylarından geldiğini düşündüğüm tiz bir "vıııı" şeklinde ses mevcut. Uzun zamandır var ve motor çalışıyorken geliyor. Ne olduğu hakkında bir bilgisi olan var mıdır?

• fozdemir kullanıcısına yanıt
    Yakıt pompası :) Normalde kontağı ilk açtığınızda biraz sesi gelir yakıt pompalar. Sonra araç çalışınca rutin sesler içinde kaybolur.

Ses hala rahatsız edici şekilde geliyorsa bir gösterin. Toz pislik tıkanmış olabilir.

Veya Yakıt/ enjektör temizleyici katıp bir depo bitene kadar deneyebilirsiniz

Teşekkür ederim hocam bilgi için

• Arkadaşlar selam. Ön arka araç kamerası aldım. Montaj için sigorta kutusunda 2 sigortaya ihtiyacım var. Bitanesi sürekli elektrik olan diğeri marşa basınca elektrik veren. Bu 2 sigorta için hangi numaraları kullanabilirim? Arka silecek marş açıkken, korna yada dörtlüler ise sürekli elektrik için düşündüm ama hangi sigorta olduğunu bulamadım. Var mı bilen? Yada başka 2 sigortada olabilir.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın inşallah.

• 
Sayfa: önceki 28902891289228932894
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.