Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2890. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58.029
Cevap
358
Favori
2.605.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28882889289028912892
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım satılık ilgilenen olursa ilan linki

https://www.sahibinden.com/s/sAhIfyyy

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dr.Leon kullanıcısına yanıt
    Hayırlı satışlar. Vay be. Az çok hatırlıyorum bu aracın ilk alındığı zamanları.

• Car Lover C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler:) Valla artık otomatik araba ihtiyacı doğduğu için satıyorum. Aslında satasım yok ama artık otomatik araca geçmek lazım :) Yine cupra Leon veya Formentor gelecek muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 8 Temmuz 2024; 14:31:15 >
    Hayırlısı olsun diyecektim ama ilanı kaldırmışsınız hemen.

• lektonstar kullanıcısına yanıt
    Bi arkadaş kapora gönderdi yarına kadar beklemedeyim :)

• Merhabalar, Aracımı sattım.

Elimde airbagasız tuşları üzerinde Fr direksiyon mevcut. İlgilenen olursa iletişime geçebilir.

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

Hayırlı olsun. Yerine ne geliyor ? Bu arada ikinci el piyasası çok durgun diyorlar ama maşallah siz hemen sattınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 12 Temmuz 2024; 8:24:42 >
    Teşekkürler. Kafamı çok karıştırdılar.

Formentor için kapora verdim. Ancak GSR2 güvenlik muhabbetine tescil onayı yapılamıyor. Doğuş 10 gündür tescili halledemedi. Devlet içi yazışmalar vs yapılıyormuş.

Tabi bu arada pazartesi zam gelecek deniyor. Vs vs

Bi ara vazgeçer gibi oldum civic baktım ama pek içime sinmedi. A3 sedanlara baktım. Hiç audi algısı yok. En boş golf 2 m tl…

Fiyat performans hacim vb bakınca totalde hala formentor mantıklı duruyor. Ancak aracı tescilleyip veremiyorlar. Çünkü yeni güvenlik donanım muhabbetine uyumlu değil.

Makyajla e tsi gelecek beklemek daha iyi diyenler var ama cupra leonların e tsi larına baktım esasen bir esprisi yok. Ayrıca 250-300 de makyaj farkı gelir.

Özetle kafalar karışık ama formentore bir kapora verildi😀

Formentor en doğru tercih olmuş.
    Ben de makyajlı modeli bekliyorum.
    Yeni güvenlik normları süresi de doldu. O yüzden bayiler sıkıntıda.
    Ötv düzenlemesi yapıldı. Yeni Formentorda hybrid model yeni şartları tutuyorsa bence bekleyin derim.
    Bana sorarsanız 300 bin fark da olsa yeni Formentor beklenir.
    Ayrıca mevcut Formentorun çok fazla kronik sorunu var.
    Multimedya sorunları
    Cam tavan kumanda sorunu
    Çok fazla trim sesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 12 Temmuz 2024; 9:10:28 >
    Ben makyajlı halini beğenmedim açıkcası. Şu an Premium pakete 1990 fiyat veriyorlar. 200 bin tl sıfır faiz.

Aracımı da sattım ve araç lazım.

Temmuzda %10 zam kesin gelecekmiş. 2200 e çıkacak. Makyaj farkı da eklenince 2400 leri bulur. Bu fiyatlara çıkılınca mantıklı bir seçenek olmaktan “bence” çıkıyor.
    Cupra/ Seat ı 12 senedir kullanıyorum. Makyaj da olsa yenisi de çıksa bazı şeyler gözardı ediliyor. Kalite algısı bu seviyede çünkü fiyat bu seviyede.

Hiç bir zaman golf de olan bagaj izolatörünü bizim arabalara koymuyorlar mesela. Kapı içlerini yumuşak malzeme kaplamıyorlar. O yüzden %10 kalite farkı için aynı arabaya türkiye şartlarında bekleyip 400 bin daha vermek bana mantıklı gelmiyor.

Ağustosta yenileri gelecek deniyordu ama doğuş depo ağzına kadar eski kasalarla dolu.

Evet
    Geçen hafta bir video paylaşıldı. Tırlar dolusu mevcut kasadan geldi.

• Aracım satıldığı için kalan ekipmanları satıyorum. Diğer ilanlara da profilden bakabilirsiniz. Ankara içi elden teslim olur.

olx turkey
    SEAT LEON 17” DYNAMİC JANT+ KIŞLIK LASTİK
    https://www.letgo.com/item/seat-leon-17-dynamic-jant-kislik-lastik-iid-1687812314

• 2016 model leon aracım için servisten çağirildim,hava yastıği değişimi için sizi de aradılar mı ,değişim yaptırmasam ne olur

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz bir şekilde mis gibi değiştiriyorlar. Direksiyonun tam ortasındaki büyük plastik göbekle beraber. Üzerinde Seat logosu olan. O çizilmişse şayet bahaneyle yenileniyor. Zaman ayarlayıp kesinlikle yaptırın derim. Güvenlik hususuna değinmiyorum zaten.

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Değiştirin hocam. Riske atmaya değmez. Ben değiştirdim.

• Selam arkadaşlar tekrar, başka arkadaşın başına gelirse diye guncelleme geceyim.

bu leke esasen içerden gibi gözüküyor. Dışarıya elinizi, tırnagınızı sürttügünüzde bir farklı tabaka veya his gelmiyor fakat İlgili leke içerden değilmiş.

Mersinde Mobilfar da işlem yaptirdim far içi dahi açılmadı. Hem leke gitti hem de toz gibi gorunen bugulanma buzlanma sorunu gitti. Farlara da derinlik ve parlaklık geldi, aydınlatma da iyi oldu.

Korumak için de şimdilik fusso Coat vardi elimde geçtim üstüne :D farlar için olan bir ceramic alip gececegim + ön yikamalarda agresif temizleycilerden kacmak gerek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakburgerr -- 14 Temmuz 2024; 17:18:42 >

• steakburgerr S kullanıcısına yanıt
    Mümkünse stek vb kaliteli ve uv filtreli bir folyo ile kaplayın. Far parlatılınca üst tabakası alındıktan sonra çok kısa sürede sararma solma oluşuyor.

• steakburgerr S kullanıcısına yanıt
    O kadar da yüklendiniz bana. Ben olmaz, temizlik ürünü yapmaz dedikçe yok uzman mısınız, yok kimyager misiniz. İnat ettiniz içerden diye 😊
    Geçmiş olsun.
    Eğer zımpara yapılıp üst koruyucu katman alındıysa hemen uv korumalı ppf kaplatın. Yoksa kısa sürede sararıp solacaktır.

• İnternetten filtre grubu ve yağ siparişi vereceğim. Tavsiye ettiğiniz güvenilir bir site varmı? Bosch ve mann filtre gruplarından önerdiğiniz varsa ona görede sipariş verebilirim. Yağ olarak sanırım motul yada liqua moly sipariş edeceğim

• cturkmen1453 kullanıcısına yanıt
    İstanbul’da mı ikamet ediyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 28882889289028912892
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.