< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 8 Temmuz 2024; 14:31:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 12 Temmuz 2024; 8:24:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 12 Temmuz 2024; 9:10:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2016 model leon aracım için servisten çağirildim,hava yastıği değişimi için sizi de aradılar mı ,değişim yaptırmasam ne olur |
Selam arkadaşlar tekrar, başka arkadaşın başına gelirse diye guncelleme geceyim. bu leke esasen içerden gibi gözüküyor. Dışarıya elinizi, tırnagınızı sürttügünüzde bir farklı tabaka veya his gelmiyor fakat İlgili leke içerden değilmiş. Mersinde Mobilfar da işlem yaptirdim far içi dahi açılmadı. Hem leke gitti hem de toz gibi gorunen bugulanma buzlanma sorunu gitti. Farlara da derinlik ve parlaklık geldi, aydınlatma da iyi oldu. Korumak için de şimdilik fusso Coat vardi elimde geçtim üstüne :D farlar için olan bir ceramic alip gececegim + ön yikamalarda agresif temizleycilerden kacmak gerek gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakburgerr -- 14 Temmuz 2024; 17:18:42 > |