Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2884. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57.986
Cevap
357
Favori
2.604.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28822883288428852886
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 leon 1.2 tsi S&S ile bende aranıza katıldım.
    Aracıma body kit ve sol çıkışlı difüzör almak istiyorum. Tam uyumlu kaliteli aldığınız biryer varsa paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Hayalet ekran + multimedya 20 ise fiyat gayet makul hocam sadece hayalet 20 sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Car Lover C kullanıcısına yanıt
    Kendimiz değişebilir dimi hocam birde kumanda pili olarak alacağız dimi belli bir ölçüsü var mı acaba.

• kafkas1111 kullanıcısına yanıt
    O fiyatlar maalesef çok geride kaldı. Sadece ekran fiyatı böyle.

https://www.enderelektronik.com.tr/urun/active-info-leon5f/

Bu da multimedia ünitesi

https://www.enderelektronik.com.tr/urun/mib2-seatleon/

Bu kullanım kılavuzu telefonumda her daim bulunur. Arattırılabilir PDF şeklinde hazırlandığı için aklınıza takılan her konuyu çok rahat bulabilirsiniz.

https://seat.com.tr/seatweb_files/2024310161128180_Leon_TR_2014_v2.pdf

Maalesef sadece gösterge 20 binin üzerinde. Ben göstergeyi hallettikten sonra baktım bir şeyler eksik. Aracın mevcut multimedyası desteklemediği için bazı detaylar ve harita göstergede açılmıyordu. Ben de yarım işleri hiç sevmem. O zaman bir de mib 2 ünite sipariş ettim. O zaman her şey tamam oldu. Yani gösterge alacaksanız mib 2 ünite de almalısınız.

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 24 Nisan 2024; 4:8:10 >

Teşekkürler hocam o fiyata şaşırdım zaten ikisi birden olmayacağını tahmin etmiştim multimedya harika kesin yapılmalı ama benim , analog kadranlarda hoşuma gitmiyor değil önceliğim multimedya olur açıkçası.

• maakman kullanıcısına yanıt
    Hayırlı satışlar hocam araç gerçekten tertemiz ama bu fiyatlara satışlar biraz zor gibi.

Ben de Cupra R göstergesini çok beğeniyorum. Hayalet gelince onu sildik tabi 😊
    Renkli ve fonksiyonel yol bilgisayarı ekranı, karbon detaylar, metalik gri zeminli gösterge kadranları. Çok güzel bir gösterge.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 25 Nisan 2024; 11:23:56 >
    Gri üzerine beyaz kadran pek oturtamıyorsun normalde ama genel olarak sayıların şekli vs. Bir alenk yakalanmış hocam siyah üzerine kırmızı kadran baya başarılı.

• SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

• Ekleme yapmak istiyorum özellikle gece sürüşlerinde o kadranın parlak kırmızısı çok sportif 💪

• VW grubu zaten tasarımı böyle gerçekten hem sade hem şık.

• Herkese iyi haftalar diliyorum.❤️

Maşallah yakıyor canavar. Kasasız belasız sürüşler dilerim. Size acilen led far, 17” yada 18” jant, hayalet gösterge, MiB 2 ünite lazım. Aslında makyajlı Leon ön tamponu da hiç fena olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 29 Nisan 2024; 16:35:16 >
  • Arkadaşlar merhaba 1 hafta kadar önce bende aranıza 2020 1.5 ecotsi la katıldım
    Aracın aküsü bitikti dün onu değiştirdim bazı yerlerde akünün serviste kodlaması lazım gibi şeyler gördüm
    Bu doğru mu veya yaptıran var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SametGns kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Hoşgeldiniz
    Aracınızı güle güle kullanın. Evet, akü değişiminden sonra bilgisayara bağlandığını duymuştum. Yalnız 3-4 yılda nasıl bitirdiniz aküyü. Benim 7 yıllık aracın aküsünde daha en ufak zayıflık belirtisi yok.

Ben daha 1 hafta önce aldım aracı dediğim gibi bilmiyorum nasıl bitti peki ücret talep ediyolar mı bu işlem icin bilginiz varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SametGns kullanıcısına yanıt
    Maalesef hiç bilgim yok. Ama bu zamanda servisler ücretsiz selam bile vermiyor.

Teşekkürler 🙂 Aynen öyle hocam benim de gördüklerim bunlar gerçekten biraz böyle kullanacağım sıkılmaya yakın satar mıyım kullanırmıyım bilmiyorum daha uzun yola bile çıkmadım şuan güzel keyif veriyor sıkılmaya başlarsam belki değiştirmektense dediğin işlemleri yapabilirim.

• 
Sayfa: önceki 28822883288428852886
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.