En güzeli araçı değiştirmek olur hocam kim uğraşacak onunla ayrıca çok önemli mi :) |
SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2883. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam buldum bir tane 154 euro çok pahalı geldiği için şuan alamayacağım maalesef 🥲
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu aracı yeni aldım hocam inşallah ileride alabilirim teşekkürler 😬
11 senelik ve 175000 km lik bir Leon kullanıcısı olarak bence almamanız iyi olmuş. Bu amortisörlerin basınçları çok fazla olduğu için hem kilit mekanizmasını hem de bilhassa gövde ve bagaj kapağı üzerindeki bağlantı noktalarını çok zorluyor. Sonrasında onların montaj yerlerinde gevşemeler başlıyor.
Ben mesela amortisör imkanını kaputtan yana kullandım :) Motoru çok açan birisiyim çünkü. Sizin de ilginiz varsa şayet düşünün derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler yorumunuz için kaput amortisörlerinde hangi basınç ve uzunluk değerlerini kullandınız 🤓
AliExpress ten aratırsanız daha uygun olur. Onun parçaları ve bağlantı aparatları ile birlikte bir takım olarak alınması gerekiyor çünkü.
sıfır aldınız sanırım hocam model motor nedir acaba otomatik mi bu zamana kadar sıkıntı yaşadınız mı birde sıkılmadınız mı nasıl bu kadar süre satmadan dayandınız ben 2 seneden sonra hemen satmak geliyor içinden dayanamıyorum.
Ama bunu biraz kullanacağım sanırım en az 3 sene hoşuma gidiyor çok şükür.
-
-
2013 Kasım’da üretilmişti. Ben de 2014 Ocak’ta aldım. 1.4 140 lik FR plus paket diye geçenlerden. Manuel vites. Beyaz, 17 jant. O zaman gelenlerden iste :)
Aldığım günden bu yana tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırdım ve işlemlerden genel olarak hep memnun kaldım. Bakımlarda rutin olarak değişen filtreler, bujiler ve yağ dışında zamanla kullanıma bağlı olarak eskiyip de değişenler;
1 kez triger kayışı ve devirdaim pompası,
1 kez akü (orijinali ile)
1 kez balata ve disk takımı
1 kez alternatör kayışı değişti.
Bu süreçte araçta 2 parça bozulduğu için değişti;
Yağmur sensörü
Far seviye sensörü.
2019’da Turkiye’den Hollanda’ya üzerimizde portbagajla gittik. Yaklaşık 3500 km. 1 sene kaldıktan sonra yine aynı şekilde döndük. Orada bile yetkili serviste bakımını yaptırdım.
Bunları sunun için yazdım. Aracımıza hep iyi baktık. Neredeyse tüm Avrupa’yı gezdik. Bizi hiç üzmedi. Seat bizde hep iyi hatıralar biriktirdi. Yakıtı, gidişi çok güzel. Sürüşü rafineye yakın. Manuel vitesleri kemikli ve kullanımı zevkli. Keyif veriyor yani. Allah kaza bela vermedikten sonra da kullanırız diye düşünüyorum.
Sizin de aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İyi gezmeler.
Maşallah hocam Allah kaza bela vermesin çok diri duruyor belli iyi bakıldığı resimden de🤩 demekki ne aracın ne motorun kronik bir şeyi yok Alman yapıyor hocam mekanik ve teknoloji çok önde.
Bende
clio symbol2005,
ford fiesta2012,
Dacia Sandero2017,
Peugeot 207 2009
Citroen c4 2013
Şimdi ki Seat Leon 2014 Aralık üretimi 2015 çıkışlı.
Gerçekten c4 te mesela arasında 1-2 yaş var ama teknolojisi motoru kendini çok belli ediyor iyi olduğunun bunu dedim alacaksın zamanında sıfır uzun yıllar sorunsuz bineceksin diye düşündüğümü sen yapmışsın🙂
-
Hocam hayelet ekran birde CarPlay li ekranı sonradan mı taktırdınız anlayamadım olmaması lazım.
Ayrıca araç resimleri harika foto shop gibi
Çok teşekkür ederim. Sadece hayalet gösterge sonradan takıldı. Multimedya fabrikasyon.
Çektiğim ham fotoğrafların üzerinde biraz oynuyorum evet ama aracın olmayan kusurlarını kapatmaya çalışmıyorum. Çok şükür aracım zaten çok canlı, temiz ve taze 😊
Amaç, resmi biraz daha kesinleştirmek, canlandırmak ve aracın detaylarını ortaya çıkarmak.
Nerde ve ne zaman taktırdınız hayalet göstergeyi carplay lı ekran çok başarılı arabayı direk 2020 model yapmış desen inanırlar.
-
Hayalet göstergeyi üç yıl önce taktırdım. Erzurum’da vagcom retro işleri ile uğraşan harika bir ustamız var. Bluegarage 25 olarak instagramda bulabilirsiniz. Multimedyaya sonradan bir işlem yapılmadı. Fabrikasyon Full link açık olarak geldi.
başarılı bir çalışma olmuş yükseldim şuan bakalım hocam yaptırabilirim.
Ayrıca anahtarın pilini değiştirin uyarısı verdi bu duracell kumanda pilleri var uyumlu oluyor mu kendimiz değiştirebiliyor muyuz acaba.
-
Benim kumandalar Duracell ile çalışmıyor. Kırmızı ışıkları çok sönük yanıyor ve sinyal gönderemiyorlar. Sony piller ile çalışmaları her zaman sorunsuz.
İmkanınız varsa kesinlikle yaptırın. Araç resmen sınıf atlıyor. Şuan 20 küsürlerde olması lazım fiyatı. Ben anahtarlarda Duracell de kullandım Varta da. Hiç sorun yaşamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X