Şimdi Ara

Seat Leon Vs Vw Polo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Diablo

Yahu sanki S500 Long ile kıyaslıyorsunuz. Leon çok uzun bir araç değil ki, Polo ile Leon'u karşılaştırmak baştan aşağı abes, Leon Polo'dan üstün bir araç. İkisi aynı fiyatta iken vay segmentmiş yakıtmış diye gidip Polo almak "das auto" fetişinden başka birşeyle açıklanamaz.

Alıntıları Göster
    o senin görüşün ,bu da benim görüşüm kıyaslama yapmadım.tercihimi belirttim sadece.istediği kadar üstün olsun hatta 100 gömlek falan ben almam kardeşim c sınıfı.bu kadar net.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Şu cümleleri nasıl bir kafayla yazdınız ne yiyip içtiniz bunu yazmadan önce merak ettim doğrusu.
  • Leon la Poloyu herhangi bir kıyasa sokmaya bile gerek yok. Leon tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşılaştırmak bile full abes.Tabi ki Leon.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bu mantıkla a3 yerine polo tercih edilmeli?

Veya a4 yerine jetta?
    Aynı mantıkla 308 yerıne 208 de alınabılır, bunca senedır bunu nasıl akıl edemedık ? :)

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Bazen böyle ufuk açan mesajlar geliyor

• Normal şartlarda Leon derim ama 1.0 tsi olmadığı için arada kaldım. 1.2 tsi üretimden kalkmıs bir motor ondan fiyatı uygun
  • Tamamen yeni altyapi demeyelim. Cok gec kalmis bir altyapi daha uygun olmaz mi ?

Leon, VW grubu MQB platformunu yillardir kullaniyor. Polo daha yeni geldi MQB A0 ‘a.

Özetle benim yorumum kesinlikle Leon. Vergi dilimleri ve ötv oranlari ayni olmasina ragmen Polo ‘ya istenen fiyata yazik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReaperVR R kullanıcısına yanıt
    Üretimden kalksa nolur ki hocam, vw seat skoda altında binlerce satıldı bu motordan sonuçta, kum gibi var piyasada. Gün gelir 1.0 motor da piyasadan kalkar...

1.4 tsi da kalkacak bildiğim kadarıyla 1.5 tsi geliyor. 1.8 tsi, 1.2 tdi da kalktı. Vw yapıyor bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Üretimden kalksa nolur ki hocam, vw seat skoda altında binlerce satıldı bu motordan sonuçta, kum gibi var piyasada. Gün gelir 1.0 motor da piyasadan kalkar...

1.4 tsi da kalkacak bildiğim kadarıyla 1.5 tsi geliyor. 1.8 tsi, 1.2 tdi da kalktı. Vw yapıyor bunu.
    orası öyle de daha güncel ve teknolojik bir motor 1.0 tsi . O yuzden arada kaldım dedım yoksa fıyata göre bakarsan poloyo o para vercegıne leon almak daha mantıklı ama 1.2 leon almak mantıklı mı o dusunduruo
  • Tabi ki leon.Kalkıpta b sınıfı bir araca o parayı verme.Leon al geç.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.