Şimdi Ara

Seat Leon Vs Vw Polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Polo 1.0 tsi 95 PS manuel comfortline fiyatı : 98.800 TL

Seat Leon 1.2 tsi 110 hp manuel style fiyatı : 95.200 TL

Bu Konuda Ne Düşünüyorsunuz ?

• Leon tabiki b sınıfı arabaya binmektense daha mantıklı en azından style'ı bile daha dolu polodan
  • Gecen inceledim poloyu ic boyutlar farksiz malzeme kaliteleri yakin fakat tasarim motor vb detaylarda sanki leon biraz onde gibi poloyu kullansaydim daha detayli yazabilird ama suan biraz farazi kaliyor her soylenen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seatleon kasa değiştirecek onun için fiyat avantajı var.
  • b sınıfı ile c sınıfı bir aracı karşılaştırmak pek mantıklı gelmedi, paketler bildiğim kadarıyla denk. Tabiki leon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    kesinlikle katılıyorum hocam.ben ve eşim iki kişilik bir aileyiz çoluk çocuk yok o yüzden ben bu iki araçtan birini alacak olsam polo yu tercih ederdim.trilyonlarım da olsa tercihim hep b sınıfı olacaktır.küçük araçları daha çok seviyorum.
  • tabiki de ihtiyaca göre alınmalı ancak burdaki olay polo b seğmenti leon c seğment ama polo daha pahalı ikiside hb buradaki mantığınızı anlamadım polo daha ucuz olsa dediğiniz doğru olabilir ama polo daha pahalı olduğu halde neden bu şekilde düşündünüz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Leon & VW Golf kıyaslaması
    10 yıl önce açıldı
    Opel Astra vs Vw Golf
    8 yıl önce açıldı
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sen burada martaval okuyanlara bakma yok ihtiyaca göreymiş yok yakıt tüketimiymiş konuşmak için konuşanlar var.

Leon ile Poloyu kıyaslamak bile abest ile iştigal etmek olur zaten. Malzeme kalitesi , iç mekan genişliği, donanım vs vs her konuda üstün bir araç Leon.

Yakıt tüketimi konusuna gelirsek içi araçlarda 1.2 ve 1.0 olmasının dışında aynı motorlar kullanılıyor, bu mototların size şehir içi tüketimde farkı 0.2-0.3 lt olacaktır. Ama sen üfürükçü ''Polf'' kullanıcılarına sorma bu işi onlar polo ile benzin üretiyorlar çünkü.

Polo gibi bir araca 100 bin tl nin üzerinde para verip alan bir kitle var hocam onlara dikkat, haklı olarak polo ya 100 bini verince babası, anası gibi met ediyor aracını bu kitle.

Hiç tartışma bile bu konuyu Leon al geç derim ben.
  • Polo fiyatları rezillikten başka bişey değil, c segment fiyatına hindistanline b segment araba...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpikom

kesinlikle katılıyorum hocam.ben ve eşim iki kişilik bir aileyiz çoluk çocuk yok o yüzden ben bu iki araçtan birini alacak olsam polo yu tercih ederdim.trilyonlarım da olsa tercihim hep b sınıfı olacaktır.küçük araçları daha çok seviyorum.

Alıntıları Göster
    Yahu sanki S500 Long ile kıyaslıyorsunuz. Leon çok uzun bir araç değil ki, Polo ile Leon'u karşılaştırmak baştan aşağı abes, Leon Polo'dan üstün bir araç. İkisi aynı fiyatta iken vay segmentmiş yakıtmış diye gidip Polo almak "das auto" fetişinden başka birşeyle açıklanamaz.

• Bunu yaziyorsaniz zaten gidip polo almaniz sizin icin en iyisidir.

• İki aracın da çok aman aman donanımı olamayacak. Kaldı ki gerek markaları gerek de segmentleri itibari ile çok da bir şey beklemeyin. Kalkıp arka koltuğa tv koymayacaklar.

İkisinin arasından güvenlik donanımları en iyi olanı, olası bir kazada sizi en iyi koruyabilecek olanı seçin.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    5-6 kişi biniyorsa D segmenti mi almak lazım ? Yürüttüğünüz mantık bence çok yanlış. İnsanlar daha konforlu ve kaliteli araçlar ile seyahat etmek isteyebilirler. Şahsen B segmenti araç almayı hiç düşünmedim. Araba benim için minimum C segmentinden başlıyor. 3-5cm küçük olması şehir içinde çok dar yerlerde avantaj olmaktan başka bir artısı yok B segmentinin.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Son dediginize katılmıyorum leonun arka diz mesafesi baya iyi d sınıfı araclar gibi neredeyse bagajida yeterli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Leonun 5 hava yastıgı, otomatık klıma, hız sabıtleyıcı gıbı donanım fazlaları var, segment meselesıne hıc gırmıyorum bıle.. Uzun yolda farkını cok hıssedersınız

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    6000dolar x 5,59=33 bin 540 tl

• leonu öneririm kesinlikle, polonun anlamsız bir fan kitlesi var, ederinden çok pahalı.

• ikiside aynı fabrikanın değişik logolu ürünü..

bir vag grubu araç bakılıyorsa en ucuzu hangisi ise o.

öyle birbirinden ayrılabilen özellikleri yok.
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Bu mantıkla a3 yerine polo tercih edilmeli?

Veya a4 yerine jetta?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Pardon yanlış yazmışım 4.59 yazıcaktım ancak dolar 4.61 olmuş ben düzeltene kadar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.