Şimdi Ara

Seat leonmu, e46 BMW mi????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
5.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla haklısınız... ama e46 da ayrı bir güzel...daha tam kekolara geçti sayılmaz e36 kalmadı ama pek...

birde şöyle bir durum var 3.16 ların daha temizleri bulunabiliyor...3.16 kullanıcıları daha düzgün kullanan performans hevesi olmayan insanlar oldukları için daha düzgün bakıyorlar... performans pek önemli değilse 3.16 da bakabilirsiniz...
  • İçimde kaldı güzel bir E46,ah be zamanında para olacaktı ki alacaktım.
  • gerçi yorumlarda haklılık payı var, gerçekten 96-2002 arası 320 kullanıcılarının çogu öğrencilerin aktıgı caddelerde önce müşteri toplayan dolmuş rölantisinde ardından tam gaz seyreden adamlar. Normal kullananlar alınmasın ama belli başlı araçlardan sogutuyor bu tip adamlar.
  • özellikle" ///Mtechnic" olayına gırınce o araba bende soru işaretı oluyor
    sahıbınden.com a bakarsanız nerdeyse butun e39 lar 520 530 farketmez hepsı bildigin m5 olmus
    keza e36-e46dada aynı sekılde,bakıyorsun vay yakar ortalıgı,sonra dıkkat edınce 316i,hoppala oldu mu şimdi
    audide a3 bu kaderı paylasıyor,full s-line paket yaptırıyor ama 1.6,102 hp,8v
    mercedestete clk bundan nasıbını aldı 97-2002ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

özellikle" ///Mtechnic" olayına gırınce o araba bende soru işaretı oluyor
    sahıbınden.com a bakarsanız nerdeyse butun e39 lar 520 530 farketmez hepsı bildigin m5 olmus
    keza e36-e46dada aynı sekılde,bakıyorsun vay yakar ortalıgı,sonra dıkkat edınce 316i,hoppala oldu mu şimdi

Fakat M Tech güzel durmuyor mu? Bence harika duruyor. E46 kasa zengin apachi lerin işi olmaya başladı gerçekten doğru bir tespit...

• quote:

Orijinalden alıntı: samet

valla haklısınız... ama e46 da ayrı bir güzel...daha tam kekolara geçti sayılmaz e36 kalmadı ama pek...

birde şöyle bir durum var 3.16 ların daha temizleri bulunabiliyor...3.16 kullanıcıları daha düzgün kullanan performans hevesi olmayan insanlar oldukları için daha düzgün bakıyorlar... performans pek önemli değilse 3.16 da bakabilirsiniz...

Bence Alacagın bmwde performans olmuyacaksa bosa o paralar nıyemı parcası pahalı 320ye gore daha az konforlu sadece gorunus var Bence bmw sakın kullanım ıcın alınacak bır araba degıl tabı zevkler ve renkler tartısılmaz bazıları bmwyle sıfır cızıyor yanlıyor vs vs demıs adam bmwyı nıcın alır bunları yapmak ıcın bmwnın farkıda burda ıste sakın kullanan yokmu var ama az sayıda

• quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

özellikle" ///Mtechnic" olayına gırınce o araba bende soru işaretı oluyor

Fakat M Tech güzel durmuyor mu? Bence harika duruyor. E46 kasa zengin apachi lerin işi olmaya başladı gerçekten doğru bir tespit...

yok güzelligine bır sey demedım ama dıyelım ben bmw alıcam 2.el ilanlarda m tech olayına-97 e39 520 ,2000s e46 318 316 cok var böyle , bunu görünce hımm bunun sahıbı driftcı,makascı,arabanın annesıyle bı yakınlık kurmustur kesın dıyorum,alman otomobilleriden makyaj genelde motor vs yapıldıgı için,dıs kısımda genelde sadece farların cizgilerı degısıyor,o yzuden 97model 520,2003 model m5 halıne gelıbılıyor ,bıraz süsleme fılan,diri gozukuyor aslında ama bu da yanıltıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 31 Ekim 2010; 17:03:05 >

• @watkseburt

Dediğiniz gibi E46 kasa BMW ler çok diri gösteriliyor dışarıdan. Adam görünüşe iyi para harcayabiliyor. Bir yere sürttüğü zaman hemen en iyi işçilikle onartabiliyor. Araçtan tadını alınca veriyor piyasaya, zar zor para biriktiren birisi alıyor aracı. Sonrasında ön takım, amortisör, balans tutmama vs. gibi arızalarla boğuşuyor alan kişi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

@watkseburt

Dediğiniz gibi E46 kasa BMW ler çok diri gösteriliyor dışarıdan. Adam görünüşe iyi para harcayabiliyor. Bir yere sürttüğü zaman hemen en iyi işçilikle onartabiliyor. Araçtan tadını alınca veriyor piyasaya, zar zor para biriktiren birisi alıyor aracı. Sonrasında ön takım, amortisör, balans tutmama vs. gibi arızalarla boğuşuyor alan kişi...

Zaten zar zor bırıktırıp aldıysa o arabanın altından kalkamaz 10gun sonra satılıga cıkartır.Zaten zar zor bırıktırıyorsan almıyacaksın onemlı olan o arabayı almak degıl aldıkdan sonra korkmadan kullanabılmek
  • Vallahi e46 derim bende ama temizini bulman neredeyse imkansız.Daha önce çevremde söylüyorlardı Ankara'daki Bmw'lerden uzak dur diye fakat pek inanmıyordum ama.Özellikle Bmw alacaksan mümkün mertebe Ankara'dakilerden uzak dur.Gördükçe bana söylenenlere hak veriyorum.
  • seat leonun genel kullanıcı profılıne de uymak zorunda alıcak arkadas
    -3 numara saç
    -kirli sakal
    -küpe
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık

Vallahi e46 derim bende ama temizini bulman neredeyse imkansız.Daha önce çevremde söylüyorlardı Ankara'daki Bmw'lerden uzak dur diye fakat pek inanmıyordum ama.Özellikle Bmw alacaksan mümkün mertebe Ankara'dakilerden uzak dur.Gördükçe bana söylenenlere hak veriyorum.

Ankara'da 3. Caddenin girişinin bir alt sokağında kokoreççi var. Gece oraya git otur bi kokoreç ye. Yanlayan bir sürü araba göreceksin. Ne yazıkki yarısı E46
  • yüksek modelden dolayı seat leon konforu tabiki bmw'rakip olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzhz

Çok temiz bulanabilinirse e46 olabilir.Benim tavsiyem leon almanızdır.Çok güzel, donanımı en fazla araçlardan biridir.Bende 2009 modeli var.Tavsiyem leon olur.

yokuşta filan çekişi nasıl peki dostum. seri bi araçmı. ben opel astra 1,6 hb aldım 2006 model. 1,5 zor dayandım arabaya. yokuşta 1. vitese kadar düşüyorum gına gelmişti artık. bide kronik bi sorunu varmı. çabuk ağrıza filan veriyomu?
  • leonun motoru herkesın bildigi 102 hp,8v lik "hıtler motoru",performansı senı tatmın etmez gıbı
    kendını zor kaldırıyor araba,benzını de cabası,göruntude sportıf anlaycagın,2.0 fr fılan alsan tabii o zama duurm degışir
    focus hb e bak bence üçünden enmantıklısı o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 2 Kasım 2010; 18:27:40 >
  • quote:

leonun motoru herkesın bildigi 102 hp,8v lik "hıtler motoru",performansı senı tatmın etmez gıbı
    kendını zor kaldırıyor araba,benzını de cabası,göruntude sportıf anlaycagın,2.0 fr fılan alsan tabii o zama duurm degışir

focusun motoru farklımı sanki leondan :D, 1.6 turbo dizel motorlarına iyi dediklerini duydum. bilen kullanan yorum yaparsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orallizma

quote:

leonun motoru herkesın bildigi 102 hp,8v lik "hıtler motoru",performansı senı tatmın etmez gıbı

focusun motoru farklımı sanki leondan :D, 1.6 turbo dizel motorlarına iyi dediklerini duydum. bilen kullanan yorum yaparsa sevinirim...

Ford'un 1.6 TDCi motorları çok iyidir. Temiz kullanılmış bir motora sahip Focus bulursanız güzel bir tercih olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: orallizma

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzhz

Çok temiz bulanabilinirse e46 olabilir.Benim tavsiyem leon almanızdır.Çok güzel, donanımı en fazla araçlardan biridir.Bende 2009 modeli var.Tavsiyem leon olur.

yokuşta filan çekişi nasıl peki dostum. seri bi araçmı. ben opel astra 1,6 hb aldım 2006 model. 1,5 zor dayandım arabaya. yokuşta 1. vitese kadar düşüyorum gına gelmişti artık. bide kronik bi sorunu varmı. çabuk ağrıza filan veriyomu?

Arabanın motoru bildiğimiz motor ama leonun şanzuman oranları çok iyi.Ayrıca aynı motora sahip 2004 model golf v.s kullandım.Arabanın çekiş güçleri arasında baya bir fark var.Leon uçuyor.1.4 tsi ler kadar değil ama seni idare eder.En güçlü vitesi 4. vitestir.4.viteste çok rahat 160 km ye ulaşıyor.Sollamalarda seniz üzmez merak etme.Lpg ye tam uyumludur.Ayrıca yol tutuşu çok iyidir.Her viraja gönül rahatlığıyla girebilirsin.Ayrıca esp vs gibi çok iyi donanımlara sahip ama gerek kalmıyor.Ben sadece yağışlı havalarda hissettim.Tüm arabalar güçlükle ilerlerken sen basıp geçiyorsun yanlarından.Kronik sorunu yoktur.Ben öyle dik bayırlarda filan hiç birinci vitese düşmedim.Tavsiye ederim.

• sectigin araçlar içinden bana göre seat leon
  •  Seat leonmu, e46 BMW mi?????

Seat leonmu, e46 BMW mi?????

fazla söze gerek yokIlk çıktığı yıllarda alabilseydim keşke.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.