Şimdi Ara

Seat leonmu, e46 BMW mi????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
5.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bmw nin en güzel kasası e46 temiz bulursan kesin e46 derim
  • E46 nın geldiği yerlere bak yawww Leonlarla kıyaslanıyor artık. Ne diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

E46 nın geldiği yerlere bak yawww Leonlarla kıyaslanıyor artık. Ne diyeyim

zamanı durmamak mümkün degıl,e46 nın devrı gectı,E90nun da gecıcek,E XX nın de,kabullenmek lazım
    her yeni eskir
  • Tartışmasız BMW
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

E46 nın geldiği yerlere bak yawww Leonlarla kıyaslanıyor artık. Ne diyeyim

zamanı durmamak mümkün degıl,e46 nın devrı gectı,E90nun da gecıcek,E XX nın de,kabullenmek lazım
    her yeni eskir

Maalesef ki çok doğru

• 2005 yeni kasa ford focus hb 1,6 benzinli, tüp yok. 65 binde. bulut mavisi ufağı tefeği 500-1000 lira masrafı var. hata yok. 24 bin dediler 22 bin dedim. bu fiyata alınırmı, azmı vermişim çokmu ? piyasası nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: orallizma

2005 yeni kasa ford focus hb 1,6 benzinli, tüp yok. 65 binde. bulut mavisi ufağı tefeği 500-1000 lira masrafı var. hata yok. 24 bin dediler 22 bin dedim. bu fiyata alınırmı, azmı vermişim çokmu ? piyasası nedir

Etmez.. etmezz ..

Yahu arabanın sıfırnı 29500 e bırakıyorlar. 6 yıllık arabaya 22 vereceksin 1 lirada masraf 23. Yazık günah değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

quote:

2005 yeni kasa ford focus hb 1,6 benzinli, tüp yok. 65 binde. bulut mavisi ufağı tefeği 500-1000 lira masrafı var. hata yok. 24 bin dediler 22 bin dedim. bu fiyata alınırmı, azmı vermişim çokmu ? piyasası nedir

Etmez.. etmezz ..

Yahu arabanın sıfırnı 29500 e bırakıyorlar. 6 yıllık arabaya 22 vereceksin 1 lirada masraf 23. Yazık günah değilmi

bu cia olanı ama, elektrikli koltuk yok. baktım piyasası 26 dan aşağı değil. nasıl sıfırı 29 binlira anlamadım.
  • quote:

quote:

quote:

Etmez.. etmezz ..

bu cia olanı ama, elektrikli koltuk yok. baktım piyasası 26 dan aşağı değil. nasıl sıfırı 29 binlira anlamadım.

Sıfırı ghia değil zaten Siz belirtmemişsiniz Ghia diye.. Ben olsam sıfır alırdım 29500 e. Siz bilirsniz tabi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Etmez.. etmezz ..

Sıfırı ghia değil zaten Siz belirtmemişsiniz Ghia diye.. Ben olsam sıfır alırdım 29500 e. Siz bilirsniz tabi

34 bin lira sıfırı :(

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.