Evet kendimi bildim bileli seat'ın tasarımı hoşuma gider.Hatta bugün kırmızı(metalik)Leon gördüm gerçekten çok yakışmış...
bunlardan tr den hemde modsuz ama süper
"En iyi modifiye modifiyeye ihtiyaç duymayan araba almaktır."
Modlu Şahinlere paliolara 40 basar standart haliyle.
ben begeniyorum araçların yeterli sertligi,yol tutuşlari,tasarımları,teknolojileri,yuruyen aksaamlari,sağlamlıkları gayet iyi. su anda eksik olan iç mekan malzeme kalitesi seatlarda. vw den daha uygun bir fiyatta tutmak için seat ın iç malzemesinde cok kaliteli paça kullanılmıyor maalesef. ancak yine de dağılan tıkırdayan bir malzeme değil tabii. seat iyi yolda bence
tasarımları evet ema iç mekanda çok basit kalıyor seat demişken yeni latea xl çok hoşuma gitti mesela
Leon gayet güzel bir araç,aynı şekilde İbiza'yı da beğeniyorum..İbiza'nın yeni kasası Leonumtrak bir tasarıma sahip olursa gençler arasında baya tutulur diye düşünüyorum..
leon ve cordoba hoşuma gidio kısaca cevap evet.
maalesef hayır topak portakal gibi araçlar benim hoşuma gitmiyor
güzel tasarımlar
Sadece Leon hosuma gidiyor
Toledo olsun Altea olsun çok kötü tasarımlar...
gidiyar
EVET Gidiyor. Özellikle VW el attıktan sonra 8 yıl SEAT kullandım (2000-2008), sonuncu aracım 2003 SEAT Toledo 1.6 16V ve LPG'li (BCB Motoru) 12-13 kuruş yakıyordu kilometreye. Kalitesi git gide düzeldi. Belçika'daki fabrikada üretilen SEAT Toledo 1.6 Signumlar şu anda altın gibi çünkü kalitesine bir daha hiç ulaşamadılar. Şasi numarasının 11. hanesi "B" olanlar Brüksel'deki fabrikada üretildiler (1999-2002). Fakat diğer taraftan da 16 valfili 1.6 motorlar da LPG'ye mükemmel uyum sağlamaktadır.
Taner Göde
quote:
Orjinalden alıntı: forbest
gidiyar
eved gidiyar
ne demişler :
The New Seat Leon ''For those who believe in driving''
beyaz leon, kırmızı altea ve 2001-2004 civarı olan toledo lar çok hoşuma gitmiştir
quote:
Orjinalden alıntı: Atl@s
bunlardan tr den hemde modsuz ama süper
bence golf alacagıma tek kelımeyle leon alırım cok gusel bı arac sadece onundekı s amblemını cıkar bıde beyaz far tak seytan gıbı duruo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme