Şimdi Ara

Sebago ayakkabı kullananlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sebago ayakkabı almayı düşünüyorum yalnız bir şeyler soracağım.
    yazın şort altında çok güzel duruyorlar biliyorum.
    1.kışın hava yağmurlu veya karlıysa zaten bot giyerim. ama değilse yaz ayları dışında kot pantolon altına bu ayakkabılar giyilir mi? hem görünüş açısından hem de performans açısından soruyorum tabanları da baya kalın gibi gözüküyor
    2.mesela pantolonun altına giyildiğinde spor ya da uzun çorap ile giysem çok mu kötü olur?
    çorapsız giyme gibi bir lüksüm yok bir haftaya leş gibi yaparım.
    cevaplarsanız sevinirim

• up
  • Ben kullanıyorum gayet rahat ayakkabı. Kot pantolonun altına da çorapla giyiyorum kötü durmuyor ama yağmurlu havada su alır hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Allen

Ben kullanıyorum gayet rahat ayakkabı. Kot pantolonun altına da çorapla giyiyorum kötü durmuyor ama yağmurlu havada su alır hocam

Hocam zaten hava kötüyse bot giyiyorum da hafiften yağan yağmurda da sorun olmaz herhalde değil mi? Bir de kullanan bulmuşken sorayım kalıp olarak nasıldır bir numara büyük almak gerekir mi? İnternetten alacağım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafif yağmurda bende giyiyorum sorun yok. Ben büyük falan almadım tam oldu kalıp olarak ama deri alıyosan sebagolar biraz sert ayakkabı alışana kadar topukta parmakta yaralar olabilir sağlamlık olarak süper diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Allen

Hafif yağmurda bende giyiyorum sorun yok. Ben büyük falan almadım tam oldu kalıp olarak ama deri alıyosan sebagolar biraz sert ayakkabı alışana kadar topukta parmakta yaralar olabilir sağlamlık olarak süper diyebilirim.

Tamam çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim. İyi geceler .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Converse ayakkabılar rahat mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.