Şimdi Ara

sebeke mesgul !!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklasık 1 saattir aveadan avea ya arama yapamıyorm sebeke mesgul uyarısı veriyor...
    sizdede aynı hatayı veriyormu? noluyor avea ya anlamıs degilim..

• Evet saat 00:05 ile 01:26 arası civarı aynı sorunu yaşadım bende. Hangi ildesin acaba? Eskişehirde bu sorunu yaşadım ben ama ankaradaki avealı bi arkadaşa msnden sordum o arama yapabiliyordu. Turkcell bi hattan hattımı arattırdım, şebeke meşgul diyor dediler. Arama da yapamadım ben. Sanırım bi tür bakım gibi bişey yaptılar. Bulunduğun şehiri belirtirsen sevinirim. İyi geceler.
  • ben ankaradayım ve eskisehirdeki arkadasımı arıyamadım aynen oda beni arıyamadı. baya surdu bu sebeke mesgul olayı fakat sabah kalktıgımda bisey yoktu.
    bu zamanda boyle problemler way ....sını sasılacak is. telsuzluk kotu biseymis bunu anladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Perdition

ben ankaradayım ve eskisehirdeki arkadasımı arıyamadım aynen oda beni arıyamadı. baya surdu bu sebeke mesgul olayı fakat sabah kalktıgımda bisey yoktu.
    bu zamanda boyle problemler way ....sını sasılacak is. telsuzluk kotu biseymis bunu anladım.

Eskişehir ve Kütahyayı kapsayan bi bakım yapıldı herhalde, anlamadım gitti.. 2 yıl önce Kütahya'da aynı gün içerisinde Turkcell, Telsim, Avea, internet, Elektrik ve Su kesilmişti. Cehennem gibiydi, şok olup kalmıştım. Telefon açamıyorsun, internet yok, elektrik yok, su yok fln fln. Neyseki uzun sürmedi ama o gün çok kötüydü ya, hiç unutamıyorum.
  • KAFAYI YEMİŞ BU OPERATÖR

BEDAVA OLURSA BÖYLE OLURRR
  • banada yapıyor deli oluyorum neden çözemedim.
  • hata değil şebekesi dolu işte bekleyecen yer açılacak SSK kuyruğu düşün. .
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

Orjinalden alıntı: Perdition

ben ankaradayım ve eskisehirdeki arkadasımı arıyamadım aynen oda beni arıyamadı. baya surdu bu sebeke mesgul olayı fakat sabah kalktıgımda bisey yoktu.

Eskişehir ve Kütahyayı kapsayan bi bakım yapıldı herhalde, anlamadım gitti.. 2 yıl önce Kütahya'da aynı gün içerisinde Turkcell, Telsim, Avea, internet, Elektrik ve Su kesilmişti. Cehennem gibiydi, şok olup kalmıştım. Telefon açamıyorsun, internet yok, elektrik yok, su yok fln fln. Neyseki uzun sürmedi ama o gün çok kötüydü ya, hiç unutamıyorum.

vay canına

• gecen babmın aveayı aldım benim turkceli aradım ilkten ulasılamıuorded sonra aradım bu sefer aradı
  • Hele birde yağmur falan yağınca avea hiç cek(il)mez oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.