Şimdi Ara

Sebepsiz Ban'lar Yüzünden Silindi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
115
Favori
9.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JackGhosen

quote:

Orijinalden alıntı: HUKUKCUK

soğuk suyla yıkayın demişsin de hastalık falan yapmasın hem sinüzit var bende

Saçınızı dışarı çıkmadan önce yıkamanız gerekiyorsa en az 1-2 saat önceden yıkayın.

Soğuk suyla yıkamak kafanızı sonrasında kuruladığınız sürece sıkıntı yaratmaz diye biliyorum.

Ama sinüzit korkunç bir şey bu yüzden doktorunuza sorun, sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Şunu çok merak ediyorum hocam.Her gün saçımı yıkarım sabahtan.Çıkmadan kurutmak gerekiyor.Saç kurutma makinesini her gün kullanmak saç için ne derece normaldir? Bana zararlıymış gibi geliyor çünkü sönükleşiyor saçlarım

• Konuyu takibe aldım. Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Güzel Konu Bi Zararı Olmassa Bende Vereyim Ufaktan Az Detaylı Şekilde +Bunlar Tamamen Kişisel Bende İşe Yarayan Sizde Yaramayabilir.

ŞAMPUAN Tavsiyem:Clear Men,Mentollü(Yeşil) Veya Hızlı Şekil Alan Saçlar(Bordomsu) Kutu Olan,Ilık(Biraz Soğuya Kaçabilir) Güzel Sonuç Veriyor Ama Devamlı Kullanım İle.

Diş Macunu:Sensodyne İso-Active(Beyazlatıcı Etkili) Az Macun Kullanarak Çok İş Yapar,Diş Etlerine Felan Baya Yararı Dokudu Bende.

Diş Fırcası:Colgate Yumuşak Fırça,Beyazlatmaya Pek Etkisi Dokunmuyor,Uzun Süre Sonra Ancak Küçük Adımlar Görürsünüz,Özellikle Diş Etleri,Dişleri Hassas Olanlar Yumuşaktan Başlasınlar.

Ağız Bakım Suyu: Listerine Her Ürünü İşe Yarar Ama Şu Yeni Çıkan(Total Care) Senso İle Baya Bir Etki Gösteriyor.

Deodorant:Axe Ve Blade'in Deodorantları Baya Uzun Süre Kaldı Bende.

Parfüm:Esans Alın Küçük 5ML Olanlardan Baya Etkisi Sürüyor Küçük Olunca Atarsınız Cebinize Kalır Hem,Eğer Parfümde Israr Ederseniz Avon Play.
    Tavsiyem:Vuslat,Erguvan,Turkuaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaNr -- 6 Şubat 2015; 14:34:08 >

• Mesajım bulunsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeniVidiVecihi

quote:

quote:

Saçınızı dışarı çıkmadan önce yıkamanız gerekiyorsa en az 1-2 saat önceden yıkayın.

Soğuk suyla yıkamak kafanızı sonrasında kuruladığınız sürece sıkıntı yaratmaz diye biliyorum.

Ama sinüzit korkunç bir şey bu yüzden doktorunuza sorun, sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Şunu çok merak ediyorum hocam.Her gün saçımı yıkarım sabahtan.Çıkmadan kurutmak gerekiyor.Saç kurutma makinesini her gün kullanmak saç için ne derece normaldir? Bana zararlıymış gibi geliyor çünkü sönükleşiyor saçlarım

En üst mesajı editledim hocam, size tekrar yazayım.

Fön makinesi saç uçlarını en düşük sıcaklıkta bile yakıyor, aynı zamanda sıcak hava saç derisini kurutuyor.

Saçları hergün yıkayabilirsiniz ama kurutma makinesini 4-5 senedir kullanmıyorum, eğer acelem yoksa

• güzel konu
  • Nivea men ürünleri çok güzel tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: olivertate

Karşim saç şeklim hiç sabit kalmıyor evden okula gidene kadar mahvoluyor saman yığını gibi şekilsiz kuru mat bi yığın düşün,kuaför şekil veriyor falan ama ertesi günden itibaren yine berbat halde diğer kesime kadar bi ay gidiyor ne yapmalıyım?

Saçlarınız ince telliyse şekil vermek inanılmaz zor oluyor, hatta wax bile ayakta tutamıyor.

Saçlarınızı her sabah yıkadıktan sonra kurulamadan vermek istediğiniz şekilde tarayın.

Kafanız o şekilde kuruduğunda saçları isteseniz de bozamıyorsunuz.
  • Takip.
  • Güzel konu takip

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Tras makinesi önerisi var mı

Braun Cruzer 5 ve 6 kullandım fakat hiç memnun kalmadım.

Şuan için böyle bir tavsiyem yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VeniVidiVecihi

quote:

quote:

En üst mesajı editledim hocam, size tekrar yazayım.

Fön makinesi saç uçlarını en düşük sıcaklıkta bile yakıyor, aynı zamanda sıcak hava saç derisini kurutuyor.

Saçları hergün yıkayabilirsiniz ama kurutma makinesini 4-5 senedir kullanmıyorum, eğer acelem yoksa

Saçınızı bekletiyo musunuz ? Yoksa havluyla mı kurutuyosunuz?
    Çabuk hastalanan biriyim o yüzden dikkat etmem gerekiyor ama gönlüm de hiç razı değil makineye.Ne önerirsin hocam ?

• Guzel konu el kurumasina karsi krem felan varmidir cildim puruzlu ne yapmaliyim
    Birde sirt ve goğus kıllarini nasil alicaz

• Neden seni dinleyelim?

Yanlis anlama sakin.Kisisel bakim konusunda uzmanlik falan mi var?

• Takip

• Güzel konu hocam yüz (sivilce vb.) için ve saçlar için wax önerisi yapar misiniz?

• Konu güzel ben de yerleşeyim şuraya.
  • Takip.
    5 senedir her sabah saç yikarim hatta duş alırım sürekli deodorant kullanmak zararlı mı bilmem ama mecburum çok terliyorum FA sport sanırım mavi bişey ucuz hem terleyince kötü koku olmuyo hemde kiyafette leke olmuyo
    Parfüm Mavi nin parfümünu kullanıyorum baya iyi
    Saç spreyi taft yeşil olanı 3 numara olması lazım kokusu da güzel saçı da sertlestirmiyo baya iyi
    Şampuan arkadaş yazmış head And shoulders diye zaten
    Sabun konusunda sebamed fena değil ayrıca iltihaplı sivilcesi olanlar protex sabun deneyebilir ben faydasını görmüştüm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.