Şimdi Ara

Sebepsiz Ban'lar Yüzünden Silindi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
115
Favori
9.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şampuan olarak Prominoksil kullanıyorum, H&S'ları falan kullanınca artık sanki kafama çamaşır suyu döküyormuşum gibi geliyor. Öneririm.

NOT: Saçlarım falan dökülmüyor ama bu şampuan koparak dökülmeleride engelliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 6 Şubat 2015; 23:03:26 >
  • ulan gaza geldim hemen Paradontax Beyazlatıcı Etkili diş macunu siparişi verdim..gelsin biraz kullanayım bakalım beyazlatacakmı
  •  Sebepsiz Ban'lar Yüzünden Silindi

koltukaltı kokusu için krem,on numero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaJJi -- 6 Şubat 2015; 23:20:31 >
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deodorant ve duş jeli önerisi verebilecek var mı ?

Duş jeli olarka şu an arkonun jelini kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

ben normalde pantene kullanıyordum ve hayatım boyunca saçımda kepek görmedim. bi ara evdekiler head&shoulders almış birkere kullandıktan sonra saçımda ilk defa az da olsa kepek gördüm. sonra hemen pantene alıp onu kullandım yine geçti. sorun şampuanda mı tam bilmiyorum ama aniden şampuan değişikliği olduğu için de böyle bir sıkıntı olmuş olabilir.

Bir ara bendede kepek sorunu vardı H&S almıştım tamamen geçmişti bu sorun.Sonra bıraktım Clear 'a döndüm hala kepek yok.Clear dan çok memnun kaldım ayrıca.
  • Kardeş banyo yaparken kafayı soğuk suylamı yıkıcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip. Bunlar kaç lira tutar aşağı yukarı

• Beyler Banada Şampuan Önerirmisiniz ? Saçımı Yumuşak Yapsın Yeter
  • Vücut tıraş makinesi arayanlara Braun Cruzer Body öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

ben normalde pantene kullanıyordum ve hayatım boyunca saçımda kepek görmedim. bi ara evdekiler head&shoulders almış birkere kullandıktan sonra saçımda ilk defa az da olsa kepek gördüm. sonra hemen pantene alıp onu kullandım yine geçti. sorun şampuanda mı tam bilmiyorum ama aniden şampuan değişikliği olduğu için de böyle bir sıkıntı olmuş olabilir.

Bir ara bendede kepek sorunu vardı H&S almıştım tamamen geçmişti bu sorun.Sonra bıraktım Clear 'a döndüm hala kepek yok.Clear dan çok memnun kaldım ayrıca.

Bende indirimde diye dove şampuan stoklamıştım felaket kepek oluyodu clear aldım eskisi kadar olmuyo memnunum, ama saçlarım her iki sampuandada çok dökülüyor

• Listerinei diş doktorum kullanmamamı atvsiye etti, ağız floram bozulmuş, ortalama 2 3 günde bir çalkalıyodum oysaki, bilginize
  • gud topik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlett Johansson

Vücut tıraş makinesi arayanlara Braun Cruzer Body öneririm

hocam ben sırt kılları için almak istiyorum sinek kaydı gibi yapıyor mu ?
  • Hocam belki Listerine Cool Mint için yararlılık konusunda haklısınız. Ama her ne kadar yutulmasa da alkol konusu risk içeriyor. Bu konuda hassas olanlar dikkate alsın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRAİİN

quote:

Orijinalden alıntı: Scarlett Johansson

Vücut tıraş makinesi arayanlara Braun Cruzer Body öneririm

hocam ben sırt kılları için almak istiyorum sinek kaydı gibi yapıyor mu ?

Aşağı yukarı onun gibi oluyor hocam, tabi makine sonuçta kesemediği oluyor ama belli bile olmuyor neredeyse
  • Öncelikle şampuan önerilerine dikkat edin. Saçınıza uygun değilse başkasına iyi gelen, sizinkini mahvedebilir. Deneyip bulmaktan başka çare yok.

Saçları kabaran arkadaşlara Schwarzkopf TAFT Saç köpüğü öneririm. Dereceleri 1-5 di galiba. Gün boyu bunla gezerim derseniz 1-3 arasından seçin kullanın.
    Ben her saç yıkamasından sonra sürüyorum saçlarıma iyice yediriyorum. Sonra fön çekip uyuyorum. Gün boyu arada bir saçımı suyla nemlendirip takılıyorum. Jöle gibi değil, rahatça uyuyabilirsiniz üstüne ama diplerinizi fazla kirletmeyin derim.

Birde Avon Styling köpük var. O biraz daha ucuzdu galiba o da iyi fazlasıyla. Erkeklerin işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Beyler wax almayı düşünüyorum. Rastgele alıyım mı belli modelleri var mı ?

Toni and guy waxları güzel. Çeşitleri var mat ve parlak gösteren diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSURGAN kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler dikkate alacagim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.