Şimdi Ara

Sebepsiz Ban'lar Yüzünden Silindi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
115
Favori
9.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guzel konu. Urunlerin genelleme fiyatlarinida yazarsan guzel olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    Yüz bakımı da önemli. Örneğin siyah noktalar için ne tavsiye edersiniz?
  • yüz için ne tür kremler kullanıyorsunuz? milletin yüzünde ne bir iz var ne de başka bir leke. yaşım olmuş 34 hala sivilce hala kızarıklar çıkıp duruyor. ayrıca göz kenarlarındaki kırışıklık için tavsiye ettiğiniz bir ürün mevcut mu?
  • Yahu sakallar çigiyi aştı göze doğru gidiyor resmen. Gittikçe yukarı gidiyor bana bi çözüm önerirmisiniz?

Konu çok iyi , takip.

• Bunu buraya birakayim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim dudaklar kuru ve kötü gözüküyor bayanlar için böyle ruj gibi ürünler var erkekler için bulabilen veya kullanan bir arkadaş varsa bir link vs atarsa çok mutlu olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bunları hep kullanıyorum neresi bakım ürünü anlamadım şimdi yüz temizleyici jell falan desen krem desen anlarımda günlük fırcalarım sensodyne ve oralb kullanıyorum headshouder kullanıyorum fa deodarant
  • Bende çıkarken buz gibi suyla yıkıyorum yani kafam baya sızlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Muslugu.

Beyler benim dudaklar kuru ve kötü gözüküyor bayanlar için böyle ruj gibi ürünler var erkekler için bulabilen veya kullanan bir arkadaş varsa bir link vs atarsa çok mutlu olurum

Nivea nin nemlendirici ruj u var bende. Seffaf renkte erkeklerde kullanabiliyor yani 3 4 sene once eczaneden almistim. Cileklisi felanda vardi sanirim

• Deodorant önerisi vereyim bende. Nivea Black&White 48 Saat (kutusu siyah beyaz olan sprey tarzı) 24 saat için harika bir koku savunması var. Koltuk altıda kıllı değilse, daha harika bir koku savunması var

• Listerine Alkolsüz kullandım.Gün boyu ferah ve kokusunu tutuyor,Tavsiye ederim.
  • Donanım haber kokoşları olarak konuyu bol bol takip ederiz
    Saçlarım 25 yaşındayken beyazlamaya başladı ufak ufak şu an yaş 30 ve yarısından fazlası beyaz. Islatıp jöle sürünce beyazlık pek farkedilmiyor.
    Saç boyası olarak

Sebepsiz Ban'lar Yüzünden Silindi

Bu ürünü kullandım koyu kahve rengini almıştım fakat saçlar tam Mahmut Tuncer sitili simsiyah oldu : ) Sonra açık kahve alıp tam rengi tutturdum.
    Normal saç boyası gibi parlaklık yok hafif mat duruyor ve saçın doğal rengini birebir verdi. Uzun süre kullanırım diye düşünüyordum ama deli gibi dökülmeye başlanınca beyazlık kellikten iyidir diye düşünüp vaz geçtim.
    Şu an çok şükür dökülme hiç yok saçlarımda oldukça sık . Saç boyaları ile tecrübesi olan arkadaşlar var ise paylaşırsa sevinirim. Hem kel kalmamış oluruz hemde beyazlardan kurtulup genç gözükürüz

• H&S kullandım 1,5 yıl sağolsun ön yanlar açılmaya başladı bile... kepeği yok ediyor evet ama saç döküyor. UZAK DURUN.

Şuanda tresan diye bir şampuan kullanıyorum. Dökülmeyi kesti ama bu da hafiften kepek yapıyor. geçer diye bekliyorum bir süre daha kullanacağım...
  • Fiyatlari eklemenizi bekliyorum ayrica yüz için bakım kremleri vs de eklensin.

Guzem konu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koltuk altı için - kışın deotak yazın deotak + driclor(terlemeyi kessin diye)

Şampuan SLS, Silikon, Parabensiz olanlardan - Loft Sülfatsız Şampuan Argan Oil + Saç Dökülmesi Karşıtı buda linki inceleyin şampuanları efsane adamlarınhttp://www.loftspamarket.com/kategoriler-urun-ayrinti-sulfatsiz-sampuan-argan-oil-sac-dokulmesi-karsiti-300ml--84-57

Diş macunu - beyazlatıcılı paradontax

Wax - mat için osis flexwax parlak sevenler toni&guy krem jöle

Ağız bakım suyu olarakta doktor alkollü önermedi o yüzden - Listerine Total Care Zero

• Bioxcin forte sampuanda tavsiye etseymisin.isler kesat

• Konu yanlış yerde
    Edit:her şampuan herkeste aynı etkiyi göstermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cakma Iphone -- 7 Şubat 2015; 11:45:55 >
  • Saçları kırılan varsa swazkoph gliss kullansın. Nemli saca uygulanıyor keratin var içinde. Bu arada saca zeytinyağı sürebilirsiniz dus alirken cidden fark ediyor.
    Rexona 48 saat kullanıyorum deodorant olarak.

• Daha önemlisi makine mi mach 3 mü

• Rexona'nın Sport serisini tavsiye ederim, ter kokusunu yok ediyor, terlemiyorsunuz kullanıncada pek yada hissetmiyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.