Şimdi Ara

Sebepsiz TL Kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, mevcut paketim devam ederken internet kullanımımdan 10 TL kesmişler ki mobil veriyi o saatte açmamış olmam da başka bi saçmalık. Gördüğünüz gibi saat 13.25 ve 13.57'de kullanımım paket dahilinde ama internet kullanımı paket dışı görünüyor (paketim de bitmemişti yaklaşık 1.5 GB paketim vardı daha) Aradığımda da çözemediler saçmaladılar ss alıp yollayın bize dediler şikayetinizle birlikte. Var mı daha önce yaşayan böyle?Sebepsiz TL Kesintisi

• Yaparlar hocam..benim de Bi 5-6 sene önce paketimde sms olmasına rağmen paket dışı sms atmışım gibi lira kesmişti. Sorunun turkcell kaynaklı olduğundan emin olup şikayet ettim. Yarım saatlik bir telefon trafiği sonrası hata olduğunu kabul edip lira iadesi yapmışlardı. Bu da benzer bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de internet paketim olmasına rağmen internet harcaması olarak hattımdan lira düşmüştü, mh yi arayınca iadesini yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Yaparlar hocam..benim de Bi 5-6 sene önce paketimde sms olmasına rağmen paket dışı sms atmışım gibi lira kesmişti. Sorunun turkcell kaynaklı olduğundan emin olup şikayet ettim. Yarım saatlik bir telefon trafiği sonrası hata olduğunu kabul edip lira iadesi yapmışlardı. Bu da benzer bir durum.
    Hocam çözmediler dediğim gibi mail atın dediler attım hala hiçbir dönüş yok ki tüketici hakem heyeti'ne şikayet oluşturdum, bakalım artık. Yani mh olayı anlamak istemiyor. Diyorum ki o saatte paket geçerli, hala diyolar ki TL yüklediğinizde paketin yüklenmesi biraz sürebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babboable

Benim de internet paketim olmasına rağmen internet harcaması olarak hattımdan lira düşmüştü, mh yi arayınca iadesini yaptılar.
    Hocam çok uğraştınız mı? 20 dakika konuştuk MH olayı anlayamadı bile, iade yetkimiz de yok diyo

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, ilk aradığımda şikayet kaydınızı oluşturdum dediler. Bi kaç saat sonra arayıp sistemde hata olmuş, iadenizi yapıyorum dediler. Eğer hala yapamadıysanız dijital operatör üzerinden bildirim bırakın. Dönül yapacakalardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

Hocam çözmediler dediğim gibi mail atın dediler attım hala hiçbir dönüş yok ki tüketici hakem heyeti'ne şikayet oluşturdum, bakalım artık. Yani mh olayı anlamak istemiyor. Diyorum ki o saatte paket geçerli, hala diyolar ki TL yüklediğinizde paketin yüklenmesi biraz sürebilir.

Alıntıları Göster
    hocam benim paycell hattımdan ikinci defa çekilen aylık üyelik ücreti olan 1 lirayı iade etmek için kaç gün beklettiler..anca dün hesaba geçti..1 liranın bile muhasebesini bu kadar yoğun yapan bir firma için normal hareketler bunlar..ben 1 lirasında değilim ama bu kadar ince eleyip sık dokumaları da insanı rahatsız ediyor. ve turkcell bunu hep yapıyor malesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/

Buraya da yazabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babboable

Yok hocam, ilk aradığımda şikayet kaydınızı oluşturdum dediler. Bi kaç saat sonra arayıp sistemde hata olmuş, iadenizi yapıyorum dediler. Eğer hala yapamadıysanız dijital operatör üzerinden bildirim bırakın. Dönül yapacakalardır.
    Hocam işi bilmeyen bi MH denk geldi galiba çünkü hiç kayıt falan oluşturmadı, uygulamadan yapın dedi. Çok teşekkür ederim olmazsa arıyım tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

hocam benim paycell hattımdan ikinci defa çekilen aylık üyelik ücreti olan 1 lirayı iade etmek için kaç gün beklettiler..anca dün hesaba geçti..1 liranın bile muhasebesini bu kadar yoğun yapan bir firma için normal hareketler bunlar..ben 1 lirasında değilim ama bu kadar ince eleyip sık dokumaları da insanı rahatsız ediyor. ve turkcell bunu hep yapıyor malesef.

Alıntıları Göster
    Hocam ben de 10 lirasında değilim işin ama operatörler yapıyo bunu bıktırdılar, yani miktar ne olursa olsun peşine düşcem artık. Teşekkürler size de tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/

Buraya da yazabilirsiniz.
    Sağolun hocam bakıyım buraya da

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

Hocam ben de 10 lirasında değilim işin ama operatörler yapıyo bunu bıktırdılar, yani miktar ne olursa olsun peşine düşcem artık. Teşekkürler size de tekrardan

Alıntıları Göster
    haklısınız 1 kuruş da olsa bırakmamak lazım.bunlar böyle malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.