Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
8.592
Cevap
199
Favori
1.247.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Watashiwa L

quote:

Orijinalden alıntı: semihus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semihus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veyselforum

yönetici arkadaşlar lütfen yazım büyük kalsın,HERKESE GEÇMİŞ OLSUN
    GÖZÜMÜZ AYDIN SEVGİLİ ARKADAŞLARIM
    ÇOOOOOOOK UZUN ZAMANDIR ÇEKTİĞİMİZ BU SIKINTIYI ÇOOOOKKK KOLAY Bİ ŞEKİLDE ATLATTIM ÇOK ŞÜKÜR

HER AKŞAM BİR MAŞRABA SUYA 3 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ DÖKÜN VE YÜZÜNÜZÜ GÜZELCE YIKAYIN
    YÜZÜNÜZ GEÇSE BİLE MUTLAKA HER AKŞAM YIKAYIN,SONUCA ŞAŞIRACAKSINIZ, BANA DUA ETMEYİ UNUTMAYIN
    SONUCU LÜTFEN BİLDİRİN, VEYSELYILDIRIM@HOTMAIL.COM
    AMACIM İNSANLIĞA FAYDALI OLMAK,ÇOOOK ŞEYLER DENEDİM MEĞER NE KOLAYMIŞ TEDAVİ TIP DÜNYASI HALT ETMİŞ
    YİNEDE GEÇMİYORSA BEN SİZE YARDIMCI OLUCAM MAİLİME YAZIN DOKTORLAR DEĞİL ÇEKEN BİLİR, SAĞLAM TESPİTLERİM VAR veyselyildirimhotmailcom sevgilerimi yolluyorum

dalga mı geçiyosun ?

bişey sorucam arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim. saçında da bu problemi yaşayan arkadaşlar saç kalitesinin düştüğünü gözlemdiler mi ? yani saç kalitesi derken önceden tutam tutam saçlarım vardı şimdi bitkin, süpürge saçlı biri oldum. saç kökleri beslenemediğinden hava almadığından mı oluyor bu ?

Nedenini bilmiyorum . Bende çocukluğumdan beri var bu hastalık ama saçlarım çok iydi. Ama ne oldu bilmem şu son 1-2 senede aşırı derecede döküldü. Losyonda artık eskisi gibi etkisini göstermiyor..

evet dökülme var ancak dökülmeden ziyade saçların kalitesinden bahsediyorum. cansız, sönük, kırık, elektrikli bildiğiniz süpürge saçlı oldum iki senedir falan.

Sana bunun için bi şampuan önereyim. Şampuanın adı fiyto, yanında ufak bi losyonu var. Saçını yıkamadan 30 dk önce masaj yaparak sür. Şampuan ile saçını yıkarken 5 dk saçında köpüklendirdikten sonra beklet. bunu 2 günde bir uygula çok faydasını görürsün... Şampuanın iki çeşidide bende var. Bazen birini bazen diğerini kullanıyorum. Losyonları aynı...

şimdi netten baktım sarımsak özlü olan mı ? kullananlar da baya bi beğenmiş. saçı daha çok döküyor diyenler var saçlarımı taş gibi yaptı diyenler de var tabi. benim saçlarım normalde yağlıydı ama bu hastalıktan sonra kuru, kırık, cansız, süpürge saç oldu şekil falan almıyor. öneriyorsunuz demi fiyto sarımsaklı özlü şampuanı ? tam olarak kullanımı nasıl önce losyon mu sonra mı şampuan nasıl olucak ? teşekkürler şimdiden.

Ben 2-3 haftadan beri düzenli kullanıyorum. sertlik için saç kremi kullanabilirsiniz. Bende ikiside var. hem sarımsaklı hem ısırgan otlu.. Saçlarınıza losyonu masaj yaparak sürüyorsunuz. 20-30 dk bekledikten sonra saçınızı bu şampuanla yıkayıp durulayın. ikinci seferde ise şampuanı köpürtüp 5 dk filan bekletin. Daha sonra durulayın...

Aslında doğruyu söylemek gerekirse işe yaran kısmı losyon. Şampuanın çok etkisi olduğunus sanmıyorum. Şampuan sadece kirleri arındırmak için diye düşünüyorum. Losyonu tek satmadıkalrı için beraber almak zorundayız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 2 Aralık 2011; 11:50:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

Seboreik Dermatit

nedir bu ?
  • quote:

quote:

Seboreik Dermatit

nedir bu ?

Alıntıları Göster
    aloe vera şampuan kardeşim.

• quote:

aloe vera şampuan kardeşim.

Alıntıları Göster
    Bu şampuan işe yarıyormu,yarıyorsa nasıl bulucaz?Bir de şampuanın içine çam terebentin atıldığını ben de duymuştum ama kimyasalları karıştırmakla daha kötü
    yaparım düşüncesiyle kullanmadım.Bunlar işe yarıyorsa çam terebentin veya elma sirkesi hangi ölçülerde konuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıragen

Bu şampuan işe yarıyormu,yarıyorsa nasıl bulucaz?Bir de şampuanın içine çam terebentin atıldığını ben de duymuştum ama kimyasalları karıştırmakla daha kötü
    yaparım düşüncesiyle kullanmadım.Bunlar işe yarıyorsa çam terebentin veya elma sirkesi hangi ölçülerde konuyor?

Alıntıları Göster
    bu şampuan işe yarar evet.

çam terebentin ve elma sirkesi oranı:
    her 100 ml aleo veralı şampuana çam terebentin şişesinin(50ml lik şişe) kapağının yarısı kadar atılır.
    elma sirkesini kalan 100ml ye bir yemek kaşığı atmalısın.

ilk yıkamada çam terebentinliden
    ikinci yıkamada elma sirkeliden yıkama yapmalısın.

şampuan 45lira.

bu arada şeker tüketiminizi azaltın.acılı ekşili asitli tuketiminizi de azaltın.(yarı yarıya azaltmanız bile epey fark edecektir.)

• quote:

bu şampuan işe yarar evet.

çam terebentin ve elma sirkesi oranı:
    her 100 ml aleo veralı şampuana çam terebentin şişesinin(50ml lik şişe) kapağının yarısı kadar atılır.
    elma sirkesini kalan 100ml ye bir yemek kaşığı atmalısın.

ilk yıkamada çam terebentinliden
    ikinci yıkamada elma sirkeliden yıkama yapmalısın.

şampuan 45lira.

bu arada şeker tüketiminizi azaltın.acılı ekşili asitli tuketiminizi de azaltın.(yarı yarıya azaltmanız bile epey fark edecektir.)

Alıntıları Göster
    ben şampuana ema sirkesi katarak kullanmıştım inanılmaz saçımı dökmüştü haberiniz olsun herkeste aynı sonuç vermeyebilir ama bende böle oldu 45 tl de şampuan için çok fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: sweet_angel90

ben şampuana ema sirkesi katarak kullanmıştım inanılmaz saçımı dökmüştü haberiniz olsun herkeste aynı sonuç vermeyebilir ama bende böle oldu 45 tl de şampuan için çok fazla

Alıntıları Göster
    ne kadar attınız elma sirkesini?

bu arada sarımsak da atılabiliyor.saçları dökülen arkadaşlar ..için...aloe veralı sampuanın içine sarımsak rendesi ekleyen müşterilerim gayet memnun kalmışlar.

...herkesin saç kökü ,saç kalitesi,saç deri saglıgı,genetik faktörleri,beslenme sekli,stres oranı,sigara-alkol kullanım durumu bir dgl.buna katılıyorum.ancak kimyasal içerikli urunlerden kacmak taraftarıyım.

evt şampuan pahalı...cunku kolay elde edilen bir urun dgl.aloe veralı bir urun..ayrıca usa dan geliyor...şampuan adedi 5 adet olursa toptana girer ve daha uygun fiyat gecebilirim.

syg.

• quote:

ne kadar attınız elma sirkesini?

bu arada sarımsak da atılabiliyor.saçları dökülen arkadaşlar ..için...aloe veralı sampuanın içine sarımsak rendesi ekleyen müşterilerim gayet memnun kalmışlar.

...herkesin saç kökü ,saç kalitesi,saç deri saglıgı,genetik faktörleri,beslenme sekli,stres oranı,sigara-alkol kullanım durumu bir dgl.buna katılıyorum.ancak kimyasal içerikli urunlerden kacmak taraftarıyım.

evt şampuan pahalı...cunku kolay elde edilen bir urun dgl.aloe veralı bir urun..ayrıca usa dan geliyor...şampuan adedi 5 adet olursa toptana girer ve daha uygun fiyat gecebilirim.

syg.

Alıntıları Göster
    Dün bir bardak Şalgam Suyu ve akşam Boza içtim. Bugün SD coşmuş durumda. Aşırı kepeklenme ve pullanma var ayrıca göğsümde kızarıklık daha belirgin hale geldi. Bence maya ve fermente ürünlere SD liler dikkat etmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: edurgut

Dün bir bardak Şalgam Suyu ve akşam Boza içtim. Bugün SD coşmuş durumda. Aşırı kepeklenme ve pullanma var ayrıca göğsümde kızarıklık daha belirgin hale geldi. Bence maya ve fermente ürünlere SD liler dikkat etmeli.

Alıntıları Göster
    benim de şiddetli dönemi selsun blue aldım onu denicem elma sirkesini az kattım ama çok dökmüştü şampuanın içine artık bir şey katmıcam...bu arada söylediğiniz şampuan aloe aramolı olabilir ama yurt dışında çok çok uygun fiyatta bizim ülkemize aşırı pahalı giriyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: sweet_angel90

benim de şiddetli dönemi selsun blue aldım onu denicem elma sirkesini az kattım ama çok dökmüştü şampuanın içine artık bir şey katmıcam...bu arada söylediğiniz şampuan aloe aramolı olabilir ama yurt dışında çok çok uygun fiyatta bizim ülkemize aşırı pahalı giriyor...

Alıntıları Göster
    O kadar fark yok arada...bu ürünün ucuzunu buldugunda ucuz diye satın alma sakın.katılan miktarla oynuyorlar.bekledigin etkiyi alamazsın.bu defa bu isi hakkıyla yapanlara kötu gozle bakarsın ve gercekten faydalı olacak bir urunden fayda göremezsin.

saygılar.

• quote:

O kadar fark yok arada...bu ürünün ucuzunu buldugunda ucuz diye satın alma sakın.katılan miktarla oynuyorlar.bekledigin etkiyi alamazsın.bu defa bu isi hakkıyla yapanlara kötu gozle bakarsın ve gercekten faydalı olacak bir urunden fayda göremezsin.

saygılar.

Alıntıları Göster
    sdliler bu yöntemi ilk defa duyuyorsunuz bnde tesadüfen deneye deneye keşfettm sebclair bepanthen krem ve süt bu çk önemli süt kısmı yani bildiğin süt sürüyrm cildime ve inanılmaz işe yarıyor bilimsel açıklamasını yapamam ama bu yöntemi mutlaka deneyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsnl -- 9 Şubat 2012; 12:52:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bsnl

sdliler bu yöntemi ilk defa duyuyorsunuz bnde tesadüfen deneye deneye keşfettm sebclair bepanthen krem ve 2.3 gün bekletilmiş süt bu çk önemli süt kısmı yani bildiğin bozuk süt sürüyrm cildime ve inanılmaz işe yarıyor bilimsel açıklamasını yapamam ama bu yöntemi mutlaka deneyin derim

Bu mesaj içinmi üye oldunuz ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamettrie

quote:

Orijinalden alıntı: bsnl

sdliler bu yöntemi ilk defa duyuyorsunuz bnde tesadüfen deneye deneye keşfettm sebclair bepanthen krem ve 2.3 gün bekletilmiş süt bu çk önemli süt kısmı yani bildiğin bozuk süt sürüyrm cildime ve inanılmaz işe yarıyor bilimsel açıklamasını yapamam ama bu yöntemi mutlaka deneyin derim

Bu mesaj içinmi üye oldunuz ?????

Alıntıları Göster
    bozuk sütte sakıncalı organizmalar olmaz mı yaw:D

yogurdun suyunu kullanın:d yada kefiri deneyin:d yada bozuk olmasın süt bence:D

• quote:

bozuk sütte sakıncalı organizmalar olmaz mı yaw:D

yogurdun suyunu kullanın:d yada kefiri deneyin:d yada bozuk olmasın süt bence:D

Alıntıları Göster
    KENDİ ÇÖZÜMÜM..Bende tesadüfen gördüm konuyu o yüzden kendi çözümü anlatıcam bende yaklaşık olarak 4 yıl önce çapa da bu hastalığın tanısı aldım ve hepimize verilen krem ve şampuanı banada verdiler benimki ketoral şampuan ve hipokort kremdi tabi şaçlarım mahvoldu :D kel etti beni resmen nese onu geçtim kullanımı bırakınca tekrar başlıyordu.Son 1.5 sendir hastalığı geçirdim benim çözüm şu ..İlk önce yüz için kulandığım şampuan olsun krem olsun bunların cildimi çok inceltiğini gördüm.Sıcak bi ortama girdiğimde hemen kızarmalar başlıyodu..Bu yüzden bıraktım kullandığım ilaçları maksadım cild derisini tekrar kalınlaştırmakdı..CLEAR MEN ACTİVSPOR mentollü olanı kullanmaya başladım sacım için KEPEK birdaha oluşmuyor zaten düzenli kullanıldığında kaşlarım ve bıyık içinde kullandım bu şampuanı ve asla yüzümü sıcak suyla yıkamadım,her sabah soğuk suyla yıkıyordum yüzüme şanpuanı sürünce (derim kalınlaşsın diye) çay içmeyi bıraktım ve sıcak içeçkleri nerdeyse tamamen bıraktım arada bazen arkadaşları kırmamak için kahve falan içiyorum =) asitli içiçek kesinlikle içmiyorum zaten, yemeğimde baharat olmamasına dikkat ediyorum ve 1.5 yıldır ne sıcak ortamda ne soğuk ortamda bende tekrar etmiyor çok şükür..Kesin bir tedavisi olmadığı sürece bu tedavi yöntemine devam edicem.Yıllarca para döküp sürmediğimiz şey kalmadı suratımıza sacımıza cildimizi inceltmekden başka bişey yapmamışız son defa madde halinde yazıyorum ve konudan ilerliyorum =)

1- SAcımı hergün düzenli olarak .CLEAR MEN ACTİVSPOR mentollü ile düzenli olarak yıkıyorum
    2- Kaşlarımda ve bıyığımda da oluyordu benim kepek onuda aynı şekilde bu şampuanla yıkıyorum ama yüzümü kesinlikle ilk önce ılık suyla sonra soğuk suyla duruluyorum.Sıcak su asla kullanmıyorum yüz için !!
    3-Sıcak ve Asitli içiçekleri içmiyorum, baharat dan uzak duruyorum
    4- 1.5 yıldır çok şükür tekrarlamıyor =) Ve kesin tedavisi bulununcaya kadar bu yönetmi uygulucam , bulunursa banada mail atın =) hepimize Allahdan acil şifalar diliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter85 -- 8 Aralık 2011; 13:48:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dexter85

KENDİ ÇÖZÜMÜM..Bende tesadüfen gördüm konuyu o yüzden kendi çözümü anlatıcam bende yaklaşık olarak 4 yıl önce çapa da bu hastalığın tanısı aldım ve hepimize verilen krem ve şampuanı banada verdiler benimki ketoral şampuan ve hipokort kremdi tabi şaçlarım mahvoldu :D kel etti beni resmen nese onu geçtim kullanımı bırakınca tekrar başlıyordu.Son 1.5 sendir hastalığı geçirdim benim çözüm şu ..İlk önce yüz için kulandığım şampuan olsun krem olsun bunların cildimi çok inceltiğini gördüm.Sıcak bi ortama girdiğimde hemen kızarmalar başlıyodu..Bu yüzden bıraktım kullandığım ilaçları maksadım cild derisini tekrar kalınlaştırmakdı..CLEAR MEN ACTİVSPOR mentollü olanı kullanmaya başladım sacım için KEPEK birdaha oluşmuyor zaten düzenli kullanıldığında kaşlarım ve bıyık içinde kullandım bu şampuanı ve asla yüzümü sıcak suyla yıkamadım,her sabah soğuk suyla yıkıyordum yüzüme şanpuanı sürünce (derim kalınlaşsın diye) çay içmeyi bıraktım ve sıcak içeçkleri nerdeyse tamamen bıraktım arada bazen arkadaşları kırmamak için kahve falan içiyorum =) asitli içiçek kesinlikle içmiyorum zaten, yemeğimde baharat olmamasına dikkat ediyorum ve 1.5 yıldır ne sıcak ortamda ne soğuk ortamda bende tekrar etmiyor çok şükür..Kesin bir tedavisi olmadığı sürece bu tedavi yöntemine devam edicem.Yıllarca para döküp sürmediğimiz şey kalmadı suratımıza sacımıza cildimizi inceltmekden başka bişey yapmamışız son defa madde halinde yazıyorum ve konudan ilerliyorum =)

1- SAcımı hergün düzenli olarak .CLEAR MEN ACTİVSPOR mentollü ile düzenli olarak yıkıyorum
    2- Kaşlarımda ve bıyığımda da oluyordu benim kepek onuda aynı şekilde bu şampuanla yıkıyorum ama yüzümü kesinlikle ilk önce ılık suyla sonra soğuk suyla duruluyorum.Sıcak su asla kullanmıyorum yüz için !!
    3-Sıcak ve Asitli içiçekleri içmiyorum, baharat dan uzak duruyorum
    4- 1.5 yıldır çok şükür tekrarlamıyor =) Ve kesin tedavisi bulununcaya kadar bu yönetmi uygulucam , bulunursa banada mail atın =) hepimize Allahdan acil şifalar diliyorum arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Ben Antalya'da Eğitim Araştırma Hastanesine gittim. İnternetten araştırdım orada çalışan doktorları ve bir uzman doktordan randevu aldım. Ancak doktor sadece bir mercekle kızarıkların olduğu kafa derime baktı ve cildin yağlı babanda ya da dayındada vardır filan falan dedi, ben de yok dedim, yani birisinde vardır muhakkak filan dedi. Eee dedim ne yapcaz. Hemen önündeki ilaç mümessillerinin bıraktığı şampuan bloknotundan bir şampuanı işaretlemeye kalktı. Dedimki doktor bey hiç girişme bu işlere ben çok paralar döktüm. Peki zaten kullansan da olur kullanmasan da diye cevapladı oda pişkin pişkin. Sonra bi de reçeteye krem yazdı ama bu lakayıtlık ve ciddiyetsizlik üzerine o kremi kullanmayı bırak, güvenip almadım bile.

Yani şunu söylemekte fayda var Antalya'da ikamet ediyorsanız eğer hiç bu hastaneye gitmeyin. Ben ileriki bir tarihte Tıp Fakültesin'den randevu aldım oradaki muayenelerin daha detaylı yapıldığını öğrendim. Gittiğimde yine buradan bilgileri paylaşırım. Bu benim tecrübelerimden kaynaklı kişisel bir öneridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tornado_man

sen ne kullanıyorsun ? bende kaşıntı yok ama saçlarım dökülüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: miremiran

99 u duymadım bebe şampuanıymış
    ketoral bende hiç işe yaramadı. ki sende böyle olacak anlamına gelmez.

çinko oksit diye bi krem var burun ve kaş bölgesindeki pullanmaya iyi geldi.

saça gelirsek bazen deliler gibi kaşıyorum arkadaşlar inanamazsınız. saçım bembeyaz oluyor ve saç derimi yara kaplıyor. yavaş yavaş umutsuzluğa kapılıyorum saç için bi çözüm yok gibi ya da bende öyle. en iyisi her gün yıkamak

Alıntıları Göster
    En büyük etkeni stres. Acıdan uzak durun, sigara ve alkol tüketen biriyseniz bunları azaltın vücut temizliğine dikkat edin. Yapabilecek pek birşey yok malesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: kortizol

En büyük etkeni stres. Acıdan uzak durun, sigara ve alkol tüketen biriyseniz bunları azaltın vücut temizliğine dikkat edin. Yapabilecek pek birşey yok malesef...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar;

konuyu açalı 3 ay sonra 4 sene olacak o gunden bugune 5-6 doktora daha gittim ama hepsi ketoral, nizoral ve losyon verdiler. Bundan yaklaşık 8-9 ay önce forum sitelerinde dolşırken prozink mor şişe şampuanı övüyolardı, bende birde onu deneyeyim dedim ve ilk kullanımdan itaberen çok faydasını gördümm. saçlarım süper oldu ne kepek ne seberoik ne yağlanma hiçbişi kalmadı 8-9 aydır. İnşallah böle devam eder. kurtuldum gözüyle bakıyorum artık. maşşallah, şeytan kulana kurşun

• quote:

Orijinalden alıntı: Melrin

Arkadaşlar;

konuyu açalı 3 ay sonra 4 sene olacak o gunden bugune 5-6 doktora daha gittim ama hepsi ketoral, nizoral ve losyon verdiler. Bundan yaklaşık 8-9 ay önce forum sitelerinde dolşırken prozink mor şişe şampuanı övüyolardı, bende birde onu deneyeyim dedim ve ilk kullanımdan itaberen çok faydasını gördümm. saçlarım süper oldu ne kepek ne seberoik ne yağlanma hiçbişi kalmadı 8-9 aydır. İnşallah böle devam eder. kurtuldum gözüyle bakıyorum artık. maşşallah, şeytan kulana kurşun

Alıntıları Göster
    Ben de Clear for Men ile bunu çözdüğümü yazmıştım. Ama Clear saç dökülmemi hızlandırdı. Ben de bioxcin'e başladım. Bioxcin de etkili oldu sanki. Şimdilik rahatım...

• quote:

Orijinalden alıntı: TsG

Ben de Clear for Men ile bunu çözdüğümü yazmıştım. Ama Clear saç dökülmemi hızlandırdı. Ben de bioxcin'e başladım. Bioxcin de etkili oldu sanki. Şimdilik rahatım...

Alıntıları Göster
    İlaç şirketleri daha uyusun, bu konuya duyarsız kalmayan kitleler var çok şükür.

http://moogoo.com.au/eczema/

http://www.rosaceaskincare.org/

www.tumblr.com
    seborrheic dermatitis on Tumblr
    http://www.tumblr.com/tagged/seborrheic+dermatitis

http://rosaceaselfhelpcommunity.blogspot.com/

10 senedir bu ilaçları yazmaktan TIP utansın.

Ketoral
    Bactroban Pomad
    Excipial Lipo
    Prednol
    Dermovate
    Elidel
    Sebclair
    Impetex
    Oxyde Zinc
    Cutivate

Tetradox
    Aerius
    Xyzal
    Claritine
    Crebros

Koca 10 sene ya. Bir arpa boyu ilerleme olmaz mı reçetelerde? Kortizon ile hayat karartmaktan haz mı alınıyor?

İngilizcesi olan arkadaşlar derleyip toparlar ise, büyük hayır olur.

Cümleten ALLAH kalıcı şifalar nasip etsin.
    AMİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 17 Aralık 2011; 1:54:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

İlaç şirketleri daha uyusun, bu konuya duyarsız kalmayan kitleler var çok şükür.

http://moogoo.com.au/eczema/

http://www.rosaceaskincare.org/

www.tumblr.com
    seborrheic dermatitis on Tumblr
    http://www.tumblr.com/tagged/seborrheic+dermatitis

http://rosaceaselfhelpcommunity.blogspot.com/

10 senedir bu ilaçları yazmaktan TIP utansın.

Ketoral
    Bactroban Pomad
    Excipial Lipo
    Prednol
    Dermovate
    Elidel
    Sebclair
    Impetex
    Oxyde Zinc
    Cutivate

Tetradox
    Aerius
    Xyzal
    Claritine
    Crebros

Koca 10 sene ya. Bir arpa boyu ilerleme olmaz mı reçetelerde? Kortizon ile hayat karartmaktan haz mı alınıyor?

İngilizcesi olan arkadaşlar derleyip toparlar ise, büyük hayır olur.

Cümleten ALLAH kalıcı şifalar nasip etsin.
    AMİN.

Alıntıları Göster
    yalnız arkadasım sebclair konusunda sana katılamıycam hiç bn çok memnunum yani bnce sebclair konusunda o kadar net bir şekilde yönlendirme hiç kullanmayanları ama diğer ilaçlarda haklı olablrsn bu arada mezoterapi yptrmştn sn nsl oldn ondn sora

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.