Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.592
Cevap
199
Favori
1.247.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de her zaman derim yıl olmuş nerdeyse 2012 bi ışınlanmadığımız kaldı tıp dünyası bu hastalığa mı çözüm bulamıyor yani ? bana da çok saçma geliyor. mutlaka bir şey olmalı arkadaşlar mutlaka bir şeyler olmalı. Allah dermansız hastalık vermez. inanıyorum bu hastalığın tam manasıyla bir çözümünün olduğuna. belki bir gün kendimiz üreticez bu çözümü.

madem karaciğer yağlanması ve mantarlar yüzünden oluyor diyoruz. o zaman buna yoğunlaşalım. vücudumuzdaki mantarları yok etmek için karaciğer yağlanmasını bitirmek için neler yapalım ?
  • beyler ve bayanlar bu hastalığın günümüzde çaresi yok varda piyasaya sürmüyorlar die kendinizi kandırmayın.Bi kere hastalığın sebebi stres düzensiz yemek yemek düzensiz yatmak gece geç yatmak gibi sürekli yani yukardaki arkadaşların dedikleri gibi olsa adamların buldukları ilaçların senin yaşam düzenini düzeltmesi lazım oda imkansız mantıkssal olarak bi düşünün.ben 15 yaşımdan beri çekiyorum bu illeti yaşım otuz tüm yorumları okudum kafama sürmedigim bok kalmadı en etkilileri ama ducray kelual di kaşıntıyı alıyor ve saçları gürleştirior dökülme istemiosanız çinko iilaçları kullanın 10 lira filan eczanelerde istediniz kadarda için hiç yan etkisi olmuo m furo tarzı tarzı losyanları çıkan heryerime sürüodum çene gögüs kaş burun yanları ii gelior ama tekrar çıkor.Ama hayat düzeni uyarımı bi deneyin bana dua ediceksiniz askerde keşfettim saç diplerim yanıyordu bide o zamanlar daha gürdü sacım napıcam die kara kara düşünüordum 1 bavul ialç götürdüm m furo betnovet ketoral ama bi baktım belli bi süre sonra çıkmıyorerken yatıorum günde 3 ögün yemek yemiorum özelliklede gece arkadaşlar yattıktan sonra yag salgılatmayın vücuda izine geldim 12 gün hemen çıkmaya başladı tekrar askeriyeye döndüm yine geçti anlıyacagınız bu hastalık bizim ülkemizde biraz zor geçer bu stresli ortamda kendinize hobiler edinin ama düzenli yaşamyı untmayın uykunuzu normal saatte uyuyun yemegi normal saatte yiyin bana dua ediceksiniz şimdiden geçmiş olsun...

• http://www.gumuscorap.net/erkek-ic-camasiri.html

Bugun TV'de izledim arkadaslar. Bu ürünlerde gümüş varmış ve mantar, egzama gibi sorunlara yol açan bakterileri öldürüyormuş. Alıp denesek mi ?
  • bir öğretmenim ve yıllardır ugraşıyorum bu illetle

son zamanlardaki tedavilerimi yazdım buyrun

17.07.2010
    banada bu gün bu teşhis konuldu
    bolca ilacım var
    funit tablet
    elocon ve advantan losyon ikisi birden saça
    roza ve licoid lipokrem yüze
    fungoral şampuan
    lardes tablet
    ve dodex b12 vitamin ignesi oluyorum.
    bunların hepsini birden kullanıyorum bakalım ne olacak sonucu yazacagım
    kaşıntıdan kurtulmak istiyorum

18.09.2010

45 gün sonra yeniden gittim doktoruma biraz azaldıgını söyledi
    gerçekten kafamda kaşıntı biraz azaldı ama tamamen yok olmadı en azından artık 2 gün yıkamadan dayana biliyorum.
    lardes tableti gene verdi
    advantan losyonuda gene yazdı bir losyon daha
    konazol şampuan
    ve roza krem
    birde karışım yaptırdı eczaneden vitamin tüpleri ile yapılan
    şuan roza krem anlımda sivilce yaptı yarın soracam bakalım sivilce normalmi diye
    ilk defa bu kadar uzun süreli ilaç ve tedavi gördüm inşallah tadavim doğrudur.
    hala tamamen kurtulmadım ama her akşam kafama losyon sürmekten sıkıldım
    inşallah iyleşirim

19.10.2010

Bu gün kontrole gittim doktora yok olmadı hala kafamda kaşıntılar devam ediyor dedim
    Tedaviyi değiştiriyoruz dedi roaccutane verdi. Yağlanmadan kaynaklandığını düşünüyor sanırım. Dudakların çatlayacak yüzün kuruyacak biraz acıyacak dedi bunlar için krem verdi bakalım hayırlısı yazacam sonuçları

22.12.2010

evet roaccutane baya geçirdi artık saçlarım dökülmüyor. Yan etkisinden dolayı biraz sıkıntısı var dudaklarda çatlama sivilcelerde biraz artış ama doktorum bunlar bi kaç ay sonra geçecek dedi roaccutane ye devam ediyorum. Yıllardır ugraştıgım bu hastalık geçmek üzere sanırım. konazol şampuana devam ediyorum haala aşırı yaglanma olanlar roaccutane tedavisini denesinler sürekli tahlil gerektiroyr ama

14.11.2011

yagdan ve kaşıntıdan kurtulamadım anladım ki bu hastalığın çeresi yok
    roaccutane kalbimde ağrı yaptı hatta sol kolumu kaldırmda falan problem yaşamaya başladım.
    hemen ilacı kestim üüçüncü gün geçti doktoruma gittim o ilaç yapmaz dedi istersen bi kardiyologa git dedi inandım ilaca başladım tekrar içtikten 2 gün sonra kalbim ağrımaya gene devam etti hemen acile gidip ekg çektim kalbime baktrıdım bi şey yok
    o ilaçları kullanmamaya o doktorada bi daha gitmemeye karar verdim. öldürcekti beni hala kalbim sızlıyor ara ara

şu günlerde yeniden şaçlarım şiddetli kaşınmaya ve yaglanmaya başladı.
    tıp fakültesine gittim.
    olduğum tedavileri kullandığım ilaçları anlatıyorum adam beni dinlemeden
    seboreik dermatit senin ki geçmez diye beni hiç dinlemedi

m furo losyon
    aerıus die bir hap (eczaneye sordum benim kullandığım lordes le aynıymış)
    atarax verdi (uyku hapıymış araştırıp öğrendim ne alakaysa)
    pirdolin kadolin şampuan (daha Önce onlarıda kullandım)

yani gene aynı ilaçlar verdi ekşi sözlüge yada cilt hekimine yazın seboreik diye anlarsınız ki kesin çözüm bulan yok sadece hafiletiyolar ve bin tane öneri var oralarda bu hastalığa yakandıysan abuk sabuk bi ton şampuana para harcamayın derim ben bir öğretmen olarak yaşadım gördüm. bu gittiğim doktorlarda hep prof yada yardoç tu muayene ücretleri 40- 50 civarı şimdiye kadar sadece muayene ücreti 1000 tl yi geçmiştir.

şuan poliphin diye bi şampuan buldum onu kullanıyorum siyah bitkisel bir şey çok azarsada losyonlardan birini sürüyorum dermovate, elecon, advantan, m-furo, hepsinden var evde ketoral nizoral da kullanmıyorum artık kepekten başka hiç birşey yapmıyo onlar

Bundan öncede bi ton tadavim var onları yazmadım daha
    burdaki ilaç isimlerini de doktora sormadan kullanmayın lütfen

Son söz çaresi yok diye kesip atılan ezbere aynı ilaçlar verilen bir hastalık bizimkisi GEÇMİŞ OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theidee -- 20 Kasım 2011; 18:08:19 >

• propolis diye bi şey varmış arıların yaptığı. Dün bi lokman hekime gitmiştim o esnada söyledi. Saça sürünce iyi geliyomuş. Deneyen varmıdır?
  • tedavisi yok ne kadar kafanıza takarsanız stres yaparsanız o kadar azıyor şahsen ben her akşam saçlarımı yıkamaya alıştım artık çok fazla dert etmiyorum bunada şükür
  • yönetici arkadaşlar lütfen yazım büyük kalsın,HERKESE GEÇMİŞ OLSUN
    GÖZÜMÜZ AYDIN SEVGİLİ ARKADAŞLARIM
    ÇOOOOOOOK UZUN ZAMANDIR ÇEKTİĞİMİZ BU SIKINTIYI ÇOOOOKKK KOLAY Bİ ŞEKİLDE ATLATTIM ÇOK ŞÜKÜR

HER AKŞAM BİR MAŞRABA SUYA 3 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ DÖKÜN VE YÜZÜNÜZÜ GÜZELCE YIKAYIN
    YÜZÜNÜZ GEÇSE BİLE MUTLAKA HER AKŞAM YIKAYIN,SONUCA ŞAŞIRACAKSINIZ, BANA DUA ETMEYİ UNUTMAYIN
    SONUCU LÜTFEN BİLDİRİN, VEYSELYILDIRIM@HOTMAIL.COM
    AMACIM İNSANLIĞA FAYDALI OLMAK,ÇOOOK ŞEYLER DENEDİM MEĞER NE KOLAYMIŞ TEDAVİ TIP DÜNYASI HALT ETMİŞ
    YİNEDE GEÇMİYORSA BEN SİZE YARDIMCI OLUCAM MAİLİME YAZIN DOKTORLAR DEĞİL ÇEKEN BİLİR, SAĞLAM TESPİTLERİM VAR veyselyildirimhotmailcom sevgilerimi yolluyorum
  • Arkadaşlar ben de bir zamanlar bu hastalığı çekmiş birisi olarak size eczanede 4.5 liraya satılan Zetion adlı kepek şampuanını kullanarak rahatladığımı söylemek istiyorum. Bazı arkadaşların da belirttiği gibi tam olarak asla geçmiyor ancak en azından başımdaki yaralar ve pullanma %1 gibi bir orana düştü ve artık kaşınmıyor. Bazen yüzüme de 2-3 dakikalığına sürüyorum ve yüzümdeki dökülmeyi de engelliyor. Benim göğsüme yayılmadı hiç o yüzden o konuda bir şey diyemeyeceğim. Sadece bende bu şampuan işe yaradı. Biraz enteresan biliyorum ama isteyen deneyebilir. Bilginize sunmak için üye oldum foruma. Katkım olabilirse ne mutlu...
  • Şampuanın esprisi bu hastalığın tedavisi için doktorların yazdığı ilaçların içerisinde bulunan "zink pirition" adlı maddeyi barındırıyor olması. Zaten ilacın üzerinde özellikle ikaz ediyor bu konuda uzun kullanımı halinde yan etkisi ise kaslarda zayıflamaya yol açacağı şeklinde belirtiliyor. Ancak 4 yıldır kullanan birisi olarak ben daha hissetmedim öyle bir şey. Belki yeterince uzun olmadı. İlk kullandığım zamanı hatırlıyorum da başıma sanki mentol sürmüşüm gibi yanma yapmıştı ama saçımı kuruttuktan sonra hissettiğim rahatlama muhteşemdi. 3. yıkamadan sonra tam olarak işe yaradı. Ancak kullanmak isteyen arkadaşlara tavisyen şampuanın üzerindeki talimata (en azından başlarda) tam olarak riayet edin. İşe yararsa eğer şimdiden geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theidee

bir öğretmenim ve yıllardır ugraşıyorum bu illetle

son zamanlardaki tedavilerimi yazdım buyrun

17.07.2010
    banada bu gün bu teşhis konuldu
    bolca ilacım var
    funit tablet
    elocon ve advantan losyon ikisi birden saça
    roza ve licoid lipokrem yüze
    fungoral şampuan
    lardes tablet
    ve dodex b12 vitamin ignesi oluyorum.
    bunların hepsini birden kullanıyorum bakalım ne olacak sonucu yazacagım
    kaşıntıdan kurtulmak istiyorum

18.09.2010

45 gün sonra yeniden gittim doktoruma biraz azaldıgını söyledi
    gerçekten kafamda kaşıntı biraz azaldı ama tamamen yok olmadı en azından artık 2 gün yıkamadan dayana biliyorum.
    lardes tableti gene verdi
    advantan losyonuda gene yazdı bir losyon daha
    konazol şampuan
    ve roza krem
    birde karışım yaptırdı eczaneden vitamin tüpleri ile yapılan
    şuan roza krem anlımda sivilce yaptı yarın soracam bakalım sivilce normalmi diye
    ilk defa bu kadar uzun süreli ilaç ve tedavi gördüm inşallah tadavim doğrudur.
    hala tamamen kurtulmadım ama her akşam kafama losyon sürmekten sıkıldım
    inşallah iyleşirim

19.10.2010

Bu gün kontrole gittim doktora yok olmadı hala kafamda kaşıntılar devam ediyor dedim
    Tedaviyi değiştiriyoruz dedi roaccutane verdi. Yağlanmadan kaynaklandığını düşünüyor sanırım. Dudakların çatlayacak yüzün kuruyacak biraz acıyacak dedi bunlar için krem verdi bakalım hayırlısı yazacam sonuçları

22.12.2010

evet roaccutane baya geçirdi artık saçlarım dökülmüyor. Yan etkisinden dolayı biraz sıkıntısı var dudaklarda çatlama sivilcelerde biraz artış ama doktorum bunlar bi kaç ay sonra geçecek dedi roaccutane ye devam ediyorum. Yıllardır ugraştıgım bu hastalık geçmek üzere sanırım. konazol şampuana devam ediyorum haala aşırı yaglanma olanlar roaccutane tedavisini denesinler sürekli tahlil gerektiroyr ama

14.11.2011

yagdan ve kaşıntıdan kurtulamadım anladım ki bu hastalığın çeresi yok
    roaccutane kalbimde ağrı yaptı hatta sol kolumu kaldırmda falan problem yaşamaya başladım.
    hemen ilacı kestim üüçüncü gün geçti doktoruma gittim o ilaç yapmaz dedi istersen bi kardiyologa git dedi inandım ilaca başladım tekrar içtikten 2 gün sonra kalbim ağrımaya gene devam etti hemen acile gidip ekg çektim kalbime baktrıdım bi şey yok
    o ilaçları kullanmamaya o doktorada bi daha gitmemeye karar verdim. öldürcekti beni hala kalbim sızlıyor ara ara

şu günlerde yeniden şaçlarım şiddetli kaşınmaya ve yaglanmaya başladı.
    tıp fakültesine gittim.
    olduğum tedavileri kullandığım ilaçları anlatıyorum adam beni dinlemeden
    seboreik dermatit senin ki geçmez diye beni hiç dinlemedi

m furo losyon
    aerıus die bir hap (eczaneye sordum benim kullandığım lordes le aynıymış)
    atarax verdi (uyku hapıymış araştırıp öğrendim ne alakaysa)
    pirdolin kadolin şampuan (daha Önce onlarıda kullandım)

yani gene aynı ilaçlar verdi ekşi sözlüge yada cilt hekimine yazın seboreik diye anlarsınız ki kesin çözüm bulan yok sadece hafiletiyolar ve bin tane öneri var oralarda bu hastalığa yakandıysan abuk sabuk bi ton şampuana para harcamayın derim ben bir öğretmen olarak yaşadım gördüm. bu gittiğim doktorlarda hep prof yada yardoç tu muayene ücretleri 40- 50 civarı şimdiye kadar sadece muayene ücreti 1000 tl yi geçmiştir.

şuan poliphin diye bi şampuan buldum onu kullanıyorum siyah bitkisel bir şey çok azarsada losyonlardan birini sürüyorum dermovate, elecon, advantan, m-furo, hepsinden var evde ketoral nizoral da kullanmıyorum artık kepekten başka hiç birşey yapmıyo onlar

Bundan öncede bi ton tadavim var onları yazmadım daha
    burdaki ilaç isimlerini de doktora sormadan kullanmayın lütfen

Son söz çaresi yok diye kesip atılan ezbere aynı ilaçlar verilen bir hastalık bizimkisi GEÇMİŞ OLSUN

arkadaşlar uzmantv ye polifenol yazın dinleyin poliphin şampuan polifenollü deneyim şu an onu kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: veyselforum

yönetici arkadaşlar lütfen yazım büyük kalsın,HERKESE GEÇMİŞ OLSUN
    ÇOOOOOOOK UZUN ZAMANDIR ÇEKTİĞİMİZ BU SIKINTIYI ÇOOOOKKK KOLAY Bİ ŞEKİLDE ATLATTIM ÇOK ŞÜKÜR

HER AKŞAM BİR MAŞRABA SUYA 3 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ DÖKÜN VE YÜZÜNÜZÜ GÜZELCE YIKAYIN
    YÜZÜNÜZ GEÇSE BİLE MUTLAKA HER AKŞAM YIKAYIN,SONUCA ŞAŞIRACAKSINIZ, BANA DUA ETMEYİ UNUTMAYIN
    AMACIM İNSANLIĞA FAYDALI OLMAK,ÇOOOK ŞEYLER DENEDİM MEĞER NE KOLAYMIŞ TEDAVİ TIP DÜNYASI HALT ETMİŞ
    YİNEDE GEÇMİYORSA BEN SİZE YARDIMCI OLUCAM MAİLİME YAZIN DOKTORLAR DEĞİL ÇEKEN BİLİR, SAĞLAM TESPİTLERİM VAR veyselyildirimhotmailcom sevgilerimi yolluyorum

dalga mı geçiyosun ?

bişey sorucam arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim. saçında da bu problemi yaşayan arkadaşlar saç kalitesinin düştüğünü gözlemdiler mi ? yani saç kalitesi derken önceden tutam tutam saçlarım vardı şimdi bitkin, süpürge saçlı biri oldum. saç kökleri beslenemediğinden hava almadığından mı oluyor bu ?

• ben aloe kullanıyorum işlem tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watashiwa L

quote:

dalga mı geçiyosun ?

bişey sorucam arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim. saçında da bu problemi yaşayan arkadaşlar saç kalitesinin düştüğünü gözlemdiler mi ? yani saç kalitesi derken önceden tutam tutam saçlarım vardı şimdi bitkin, süpürge saçlı biri oldum. saç kökleri beslenemediğinden hava almadığından mı oluyor bu ?

Nedenini bilmiyorum . Bende çocukluğumdan beri var bu hastalık ama saçlarım çok iydi. Ama ne oldu bilmem şu son 1-2 senede aşırı derecede döküldü. Losyonda artık eskisi gibi etkisini göstermiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: semihus

quote:

quote:

dalga mı geçiyosun ?

Nedenini bilmiyorum . Bende çocukluğumdan beri var bu hastalık ama saçlarım çok iydi. Ama ne oldu bilmem şu son 1-2 senede aşırı derecede döküldü. Losyonda artık eskisi gibi etkisini göstermiyor..

evet dökülme var ancak dökülmeden ziyade saçların kalitesinden bahsediyorum. cansız, sönük, kırık, elektrikli bildiğiniz süpürge saçlı oldum iki senedir falan.

• Ben de çekiyorum maalesef bu hastalığı. Bazı arkadaşların dediği gibi çok fazla şeker kullanmıyorum. Düzenli saatlerde uyuyorum.
    Ama hiç etkisini görmedim. sık yıkıyorum diyen arkadaşlar da var. Ben de gün aşırı yıkıyorum. Zaten yıkamazsam kaşıntıdan ve
    çirkin görüntüden kurtulamıyorum. Yıkadığımda da sanki saçıma iğne batırıyorlarmış gibi geliyor. Çok kötü ve görünüş olarak zor bir durum.
    çok kaşınıyor.Kaşıdıkça da kabuklardan kepekler çoğalıyor. En son Ducrayın 2 tane şampuanını aldım.Bir onu bir diğerini kullanıyorum.
    ama azalmadı bile...Hiç faydasını görmedim..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dalga mı geçiyosun ?

evet dökülme var ancak dökülmeden ziyade saçların kalitesinden bahsediyorum. cansız, sönük, kırık, elektrikli bildiğiniz süpürge saçlı oldum iki senedir falan.

Sana bunun için bi şampuan önereyim. Şampuanın adı fiyto, yanında ufak bi losyonu var. Saçını yıkamadan 30 dk önce masaj yaparak sür. Şampuan ile saçını yıkarken 5 dk saçında köpüklendirdikten sonra beklet. bunu 2 günde bir uygula çok faydasını görürsün... Şampuanın iki çeşidide bende var. Bazen birini bazen diğerini kullanıyorum. Losyonları aynı...

• arkadaşlar merhabalar,

bu illet bende de yaklaşık 12 senedir var. ancak şükürler olsun çok yoğun değil. bende göğüste başladı. kızarıklık, sulu bir egzema gibi. o zaman betnovate c krem verildi. çok etkili anında geçiriyor. stresli dönemlerimde bazen çıkıyor yine, bir gece sürüyorum sabaha geçmiş oluyor, inanılmaz etkili. son 1 yıldır saçımın ön kısmında küçük bir bölgede kızarıklık ve pullanma başladı. cahil cesareti oraya da sürdüm onu da geçirdi. sonradan öğrendim ki saçlı/kıllı deri için betnovate c çok iyiymiş.

tabi sorun sırf bu değil, son derece kalın telli, gür ve sık olan saçlarım özellikle son 2-3 senede inanılmaz inceldi, tepeleri bir miktar seyreldi. saçım çok çabuk yağlanmaya başladı. yağlanma problemi de 1 senedir var. 1 gün yıkıyorum ertesi akşam sanki 4-5 gündür yıkanmamış saç gibi yağlanıyor. insanın özgüvenini de kırıyor ister istemez. bu soğukta elimden geldiğince her sabah saçımı yıkamaya çalışıyorum. normal saçlar için şampuan kullanıyorum yağlanıyor, yağlı saçlar için kullanıyorum saç diplerimi kurutuyor kepek başlıyor. yağlanmaya çözüm bulamadım ama kepek konusunda clear for men serisinin tüm şampuanları çok çok etkili. fayda gördüğüm tek şampuan. ama medikal şampuan hiç denemedim o yüzden onlar hakkında yorum yapamıyorum. clear gibi market şampuanlarının kötü yanı da içeriğinde çok fazla deterjan bulunması, saçı fazla beslememesi sebebiyle saçın zayıflaması. o yüzden biraz pahalı olsa da profesyonel şampuanlara geçtim. hayashi hinoki system kullanıyorum. saçı beslemede sıkıntı yok, canlı görünüyor saçlar yıkadıkça ancak kepeklenme olayında clear gibi başarılı değil. tam bir paradoks anlayacağınız.

dün akşam, dermatolog bir akrabamızla görüştüm misafirlikte. dediğiniz gibi, seboreik dermatit'in ömür boyu kalıcı olduğunu, geçici çözümlerin bulunabildiğini ama kalıcı çözüme ilişkin herhangi bir ilacın olmadığını söyledi. saçlar için sedolin şampuan iyidir dedi. ama ducray kelual ds'in baya iyi olduğunun söylendiğininden bahsetti. burun kenarlarındaki kızarıklıklar için advantan kremi önerdi. yine şampuan olarak neutrogena t-gel isimli şampuanı önerdi. ancak şunu da ekledi, bu tarz şampuanlara saç ve deri direnç kazanıyormuş ve uzun süreli tek ürün kullanımlarda etkinlik azalıyormuş. o yüzden birkaç ürünü dönüşümlü olarak kullanmak daha etkiliymiş.

hepimize geçmiş olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dalga mı geçiyosun ?

Sana bunun için bi şampuan önereyim. Şampuanın adı fiyto, yanında ufak bi losyonu var. Saçını yıkamadan 30 dk önce masaj yaparak sür. Şampuan ile saçını yıkarken 5 dk saçında köpüklendirdikten sonra beklet. bunu 2 günde bir uygula çok faydasını görürsün... Şampuanın iki çeşidide bende var. Bazen birini bazen diğerini kullanıyorum. Losyonları aynı...

şimdi netten baktım sarımsak özlü olan mı ? kullananlar da baya bi beğenmiş. saçı daha çok döküyor diyenler var saçlarımı taş gibi yaptı diyenler de var tabi. benim saçlarım normalde yağlıydı ama bu hastalıktan sonra kuru, kırık, cansız, süpürge saç oldu şekil falan almıyor. öneriyorsunuz demi fiyto sarımsaklı özlü şampuanı ? tam olarak kullanımı nasıl önce losyon mu sonra mı şampuan nasıl olucak ? teşekkürler şimdiden.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.