Öyle ama yapacak birşey yok, akşam sürüyorum sabah minimum düzeye iniyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seboreik Dermatit (404. sayfa)
-
-
olum bana mı taktın ver adresini geleyim klavye artisliği yapma.İşin gücün yokmu senin git ders çalış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin gibi kafası bitli orman cocugunu, koruyup saniyede imdadına yetisecek kadar seni seviyorlarsa gavatlıgın tescillendi diyebilirim..
Adresini yaz fakat fake adres verirsen seni bu sefer ben bulur ormanda budaklı odunla hoplatırım..
-
gel sana swun chyan filtre takayım.😁
ben seni bulup 10 inch housinglere oturtacağım götünde arıtma yapacak lavuk..
-
götünde arıtırım..
-
Beyler aveeno baby krem kullanıyorum reklam değil, ucuz bir şey çok iyi geldi deneyin bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nemlendirme icin mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kaş,sakallarım ve burun çevremde oluyor benimde özellikle burun çevresi rahatsız ediyor.Yüz için kortizonla sıfırladıktan sonra tekrardan korumak için elma sirkesini her gün mü sürüyorsunuz akşamları mı günde 2 defa mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsunayoshi -- 9 Aralık 2022; 0:42:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kortizonlu fucidin yada elidel(ayda 2-3 max)
kortizonsuz bir krem vardi 20-30 tl 'lik yesil bir tupte 50-60 gr f '' ile basliyordu ..bole cok yaglı bir krem o da aklima gelirse yazarim
ben 30 yıldır cekiyorum dostum..sirke falan care degil malesef.zaten surecekseniz de gene temiz organik elma sirkesi ile yapın ki tahris etmesin fazla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Aralık 2022; 13:55:42 > -
Hocam merhaba,
ben de ayda 2-3 defa kullanıyorum kortizonlu krem. İnceltme vs yapmaz değil mi?
hocam bende genelde kış mevsimlerinde sıkıntı oluyor.En büyük problemim burun çevresi, elma sirkesiyle ek$ide ve burda çok olumlu sonuç alan yorum okudum.Birde internette pruzon diye bir krem gördüm ama baktığım zaman makat kullanımı için yazıyor anlamadım Ben kortizonlu olarak dermovate kullanıyorum aslında bu zamana kadar hindistan cevizi yağı kullanıyordum hep geçiriyordu ne olduysa artık geçirmiyor.Elma sirkesi kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsunayoshi -- 10 Aralık 2022; 1:31:32 >
Elma sirkeyi Pamuğa döküp egzamalı bölgeye pamukla yedire yedire siliyorum bölgeyi yıkama sabunlama asla yapmıyorum sirkeli kalacak sabun şampuan vs egzamanıza dost bunu unutmamak lazım. Haftada 1 vichy şampuanla yıkıyorum oda formül değiştirmiş iyi geldi şimdilik çok iyi kepek sorunum.
üç gündür ekmeği şekeri peyniri %85 kestim . doğru dürüst yemek yemedim. sirke limon karışımı içiyorum. on yıldır yüzümden gitmeyen pullanmalar kızarıklıklar biranda %90 gitti.şoktayım.br ay devam edeceğim. bağırsaklarınıza karaciğerinize iyi bakın.candida artışı buna neden oluyor. içerden tedavi etmek lazım.tabi kişiden kişiye değişebilir. krem falan hikaye yani.boşa para vermeyin. kullandıkça daha kötü yapacak. cildiniz kendini iyileştirmeyi unutacak. rahat bırakın o işini yapar.
Rahat bırakın diyince de olmuyor ki. Cildiyeye gittim, gerekli ilaçları verdi. Saç kökümde bir tane bile kepek kalmadı. Ve fark ettim ki cilt kendi kendini iyileştirsin diye serbest bırakınca saç kökleri kepek tabakası halinde olunca, resmen derim renk değiştirmiş. Saç temizlenince fark etmeye başladım.
Normalde cildim sürekli kurur, pullanır ve kaşınırdı. Şimdi ilaçları kullanınca, o kupkuru cildin altından yapyağlı bir cilt çıktı.
Hangi ilaçları kullandınız acaba?
-
Loprox Şampuan-Haftada 1 kez kullanıyorum. Saçı iki kere yıkıyorum banyo esnasında. Avuç içi kadar dolduruyorum elime şampuanı. 5 dk bekletiyorum. Ondan sonra duruluyorum. Haftada 3 kez, şikayetler azaldıktan sonra da haftada 1 kez tavsiye edildi. Ben haftada 1 kez kullandım sadece.
M-Furo losyon. Sakal ve saç bölgesinde sorunlu yerlere damlatıp ovalayın dendi. 1 kez kullandım sadece.
Travazol krem. 3 gün üst üste kullanım en fazla. Daha fazla üst üste kullanmayın dendi. Haftada 1 kullanıyorum.
Saç ve kepek konusunda derdim bitti. Kulak arkası yaralar geçti. Cilt ve saç aşırı yağlı bir görünüm aldı, yani kustu resmen. Saç yıkamadan en fazla 3 gün sonra aşırı yağlanıyor.
Yüz konusuna gelince, alnımda ve kulağa yakın kısımdaki yanakların sıkıntısı geçti. Burun çevresi ciddi azaldı ama tam olarak pırıl pırıl olması 2-4 gün sürüyor. Sonra sıkıntı, stres vs derken yine kızarma başlıyor burun etrafında.
Bir de eğer pullanma olursa her gün kullanabileceğim bir krem yok mudur? Coresatin, Kerium vs artık fayda etmiyor dedim. Hametan krem yazdılar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlacin adi ne hocam
Bir üst mesajda tamamını yazdım hocam.
Hocam sistematik kullanmıyorsunuz yani ben mesela her akşam gibi mi diye düşündüm.Çıkacağını hissedince sürüyorsunuz sanırım çıktıktan sonra kızarıklığı pek almıyor sanki özellikle burun çevresi için kendi adıma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X