Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (426. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.563
Cevap
199
Favori
1.245.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ataklar yine arttı yok mu sağlam bir yüz kremi ?

• zifiri34 kullanıcısına yanıt

elidel vardi hala yazıyor mu doktorlar onu ?

• saç derisi için liken, egzama veya benzer bir kepek problemi yaşayanlara bunu tavsiye ederim.Çok şükür yakın zamanda sorunum bitti ama bundan mıdır bilemiyorum.Bunu kullanmaya başlamayalı eş zamanlı sorunum bitti sayılır.

trendyol.com
    IKT Yumuşak Silikon Duş Deri Masaj Tarağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/ikt/yumusak-silikon-dus-deri-masaj-taragi-p-650971276?boutiqueId=61&merchantId=246399

yorumlardan bazıları

Bu fiyata boyle bir etki MUHTEŞEM,3 yila yakindir kepek sorunu yasiyorum;tek kullanimda gozle görülür sekilde kepegi yok.etti sac derim parladi resmen,cok guzel masaj yapiyor ayrica rengide cok tatli.kesinlikle alin aldirin.Bu fiyata kaçmaz kızlarrr.

kızımın saç dipleri sürekli konak oluyor ona çok iyi geliyor. Bir tane kendi evimizde vardı bir de annemlere aldım. Bence gerçekten kullanışlı bir ürün

2 defa alıyorum. bayıldım. egzamama iyi geliyor. kan dolaşımını desteklediği için saçlarım daha hızlı uzuyor

ilk bakista ne gerek var gibi gözüken bir ürün ama bir ayda saçlarıma can geldi ve tüm kepek ve deri döküntülerimden kurtuldum (röfleli bir saçım var)

kızımın 2 yaşına geldi aaçlarından konagı temizleyememiştim ürün cok iyi konakları temizledi yumuşacık oldu için huzursuz olmadı kendim için de sipariş verdim memnun kaldım

Duşta saç diplerime masaj yaparak kullanıyorum. Dökülen yerlerde saçlarımın çıkmasını sağladı ayrıca tarak yumuşacık hiç tahriş etmiyor severek kullanıyorum

internette çok fazla görüyordum bu ürünü özellikle kepek egzama problemi olanlarda. yine abartılmış bir ürün diye düşündüm ama uygun fiyatı olduğu için alayım dedim. gerçekten güzel. sanki saçlarımı daha önce temizleyemiyormuşum gibi. artık saçımda egzamadan kaynaklı kabuklanma olmuyor. saçlı deerimin rahatladığını hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 27 Haziran 2024; 10:8:45 >

• 1905sss 1 kullanıcısına yanıt

Ben de bundan sıkıntı çekiyorum. Bluecap krem alsak küçücük krem 1500 TL dediğiniz gibi. Dermovate dediğimiz krem ise 100 TL ve 50 gram yine. Haftada 1 kullanıyorum gerekirse ben, siz nasıl kullanıyorsunuz hocam?

• Ben de çok kızarıklık ve pullanma olduğu zaman kullanıyorum sadece. Haftada 1 gün sabah /akşam bile yetiyor toparlamaya. En fazla ertesi gün 1 kere daha sürüyorum. Ve hepsini ince sürüyorum.

• Biri görür de faydası olur diye yazıyorum. Aşırı kepeklenme sorunum vardı som zamanlarda. Head & Shoulders DERMAXPRO Revitaliser alıp test ettim. Sonuç mükemmel. Bütün saç sakal problemlerimi çözdü. Ama sakalları kısa tutmak lazım. Sabah ve akşam düzenli kullanıldığında çok iyi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki birilerine faydası olur, bende doa kozmetikin kepek karşıtı şampuanını kullanıyorum. (kahverengi şişeli). saçta kepek sorunum kalmadı.

• IceFresh kullanıcısına yanıt

• bu ürünlerde selenium sulfür var mı acaba ?

• justorcun kullanıcısına yanıt
  • Styric kullanıcısına yanıt

evet bu ürün. şu an sakal ve bıyık diplerimde biraz kepeklenme var ama saçlarımda hiç yok.

denemenizi tavsiye ederim. üzerindeki kullanım şekli ile kullandım. ve suyu ılık-soğuk arasında olacak şekilde duş alıyorum.

• Selamlar

5 yıldır Vichy Dercos ile saçımdaki dermatiti kontrol altına almıştım fakat son zamanlarda nüksetmeye başladı, sanırım şampuana bağışıklık gelişti.

Önerebileceğiniz başka şampuan var mıdır saç dökülmesi yapmayan?

• IceFresh kullanıcısına yanıt
    Tam olarak hangi ürün acaba? Fotoğraf atabilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selenium sulfur bulunan şampuanları deneyebilirsiniz 1- head and shoulder clinical 2- doa kozmetik kepek şampuanı

• Bu ürün kusura bakmayın foruma hiç giremedim.

• Çenemde de egzama çıktı, extra olarak kulağımın arkasında küçük bir yerde var ve yaşam kalitemi oldukça olumsuz etkiliyor üstüne ürtiker de olunca insan keşke kanser olsaydım diyor. Şuan da ne kullanırsam kullanayım egzama 3-4 günde bir tekrar etmekte.

Belirli bir yaşa kadar tek başıma hayatın tadını çıkararak yaşamayı hedefliyorum ve paramın bitmesine yakın İsveç'e gidip Dignitas kliniğinde yapacağım antlaşma doğrultusunda Seboreik Dermatit'ten ötenazi ilacını içerek kalıcı olarak kurtulmayı hedefliyorum.

Keşke kendi ülkemizde özgür ve hür irademizle gururlu bir şekilde ötenazi olabilseydik.

• iki senedir her türlü krem, yüz yıkama jeli falan her şeyi denedim ama yok abi hiçbir şey fayda etmiyor. 10 yıldır bulabildiğim tek çözüm her gün duş almak. Başka hiçbir çözümü yok. Bu kadar yağı nereden üretiyor bu lanet olası vücut anlamıyorum ki. Zaten yüz temizleme köpükleri yüzünden kıpkırmızı olduk iyice. İğrenç hastalık gerçekten ya.

• theprotector18 T kullanıcısına yanıt
    15. Yıldan fazla oldu 30 yıldır çeken biliyorum elma sirkesi vuruyorum ben kaşındıkça şokun elma sirkesi bana çok iyi geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de artık krem kullanmaktan vazgeçip elma sirkesine geçtim. yaklaşık 6 aydır sprey şisesine doldurduğum elma sirkesini yüzüme bolca sıkıp kurumasını bekliyorum. Yüzümde gözle görülür bir kazarıklık azalması meydana geldi. Seboroik azdıığı zamanlarda da pul pul dökülmesini sağlıyor.

• theprotector18 T kullanıcısına yanıt

Tabiri ricaizse Allah belamızı vermiş, lanetlenmiş insanlarız geçmez tabi ne kullanırsak kullanalım ki elma sirkesi bile bende yetersiz kalıyor egzamanın şiddeti fazla olduğundan.

Bir sürdüğümde canım çok yanıyor gözümden yaş gelecek kadar, gün boyu belirli aralıklarla sürmem gerekiyor yoksa etki etmiyor. Extra olarak egzamanın suyu akıyor oda çok kötü sirkeyi sürünce ve kabuk bağlıyor sarı gibi bir sıvı.

• 
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.