Bu hastalıktan tamamen kurtulamayacak mıyız? Sizin yorumunuza baktım ama çok geniş yazmışsınız.Benim vücudumun her yerinde çıkıyor.Krem,losyon olmadan bu hastalıktan kurtulamayacak mıyız?Siz kurtuldunuz mu? |
Seboreik Dermatit (429. sayfa)
-
-
Hastalığın bir diğer tedavi seçenekleri arasında ömür boyu bağışıklık sistemi baskılayıcı ilaç kullanmak geçiyor, ilaç kullandığınız süre boyunca egzama gelişmez.
Seboreik Dermatit’den elbet bir gün kalıcı olarak kurtulacağız, mezara girdiğimizde kalıcı olarak kurtulmuş ve çektiğimiz tüm dertler resmen bitmiş olacak.
Buarada egzama ile beraber ateş basması, geçmeyen kronik yorgunluk ve uzun süreli uyuşma problemi olanlarda MS hastalığı olabilir ve tanı konursa MS ile Seboreik Dermatit ilişkilendirilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi random35 -- 13 Ocak 2025; 1:14:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte ömür boyu bağışıklık sistemini baskılayıcı ilaç kullanamıyoruz çünkü hangi ilaç/hap olursa olsun belli bir süre sonra yan etki yapmaya başlıyor.Ben şu anda ilaç kullanmıyorum.Her yerimde yaralar çıkıyor,acıyıor,kaşınıyor,sarı su akıyor.Ne yapıcam bilemiyorum :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X