Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.563
Cevap
199
Favori
1.245.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu hastalıktan tamamen kurtulamayacak mıyız? Sizin yorumunuza baktım ama çok geniş yazmışsınız.Benim vücudumun her yerinde çıkıyor.Krem,losyon olmadan bu hastalıktan kurtulamayacak mıyız?Siz kurtuldunuz mu?

• Hastalığın bir diğer tedavi seçenekleri arasında ömür boyu bağışıklık sistemi baskılayıcı ilaç kullanmak geçiyor, ilaç kullandığınız süre boyunca egzama gelişmez.

Seboreik Dermatit’den elbet bir gün kalıcı olarak kurtulacağız, mezara girdiğimizde kalıcı olarak kurtulmuş ve çektiğimiz tüm dertler resmen bitmiş olacak.

Buarada egzama ile beraber ateş basması, geçmeyen kronik yorgunluk ve uzun süreli uyuşma problemi olanlarda MS hastalığı olabilir ve tanı konursa MS ile Seboreik Dermatit ilişkilendirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi random35 -- 13 Ocak 2025; 1:14:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • random35 R kullanıcısına yanıt

İşte ömür boyu bağışıklık sistemini baskılayıcı ilaç kullanamıyoruz çünkü hangi ilaç/hap olursa olsun belli bir süre sonra yan etki yapmaya başlıyor.Ben şu anda ilaç kullanmıyorum.Her yerimde yaralar çıkıyor,acıyıor,kaşınıyor,sarı su akıyor.Ne yapıcam bilemiyorum :(

• 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.