Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.621
Cevap
206
Favori
1.257.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Head & Shoulders Clinical Strength vardi ki yesil vichy dercos ile ayni icerige sahip farklı birşey pek ekleyemezler ..hepsi de evet biraz fazla sac dokuyordu yada kokleri zayiflattigini ben de hissediyordum ki kokusu da kotu olur bu sampuanlarin

• Head & Shoulders Clinical Strength mentollü olanda koku sorunu yok içinde işe yarayan madde selenyum sulfur olduğu için ve Head & Shoulders Clinical Strength çok pahalı olduğu için ben bitince doa kozmetikten seboraid dermatit için olan şampuanını kullanmayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilygehan -- 19 Şubat 2025; 9:25:24 >
  • fiyatlar gerçekten almış başını gitmiş Allah yardımcımız olsun valla.

• NorveçliMühendis kullanıcısına yanıt

doa kozmetik'in kepek karşıtı şampuanı. fakat 2 çeşidi var biri yeni biri eski. ben eski olanı alıyorum, yenisinde içeriği değiştirmişler.

• Ocak ayında hepsi burada üzerinden Happycomtr isimli satıcıdan Head & Shoulders Clinical Strength şampuan aldım fakat sanırım içerik değişmiş kepeklerim arttı sonrasında P&G firmasına sahte olup olmadığını sorduğumda gelen yanıt aşağıdaki gibi oldu.

''Değerli vaktinizi ayırarak Tüketici Servisimizle irtibata geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Head & Shoulders Clinical Strength şampuanımız Türkiye'de satışı mevcut olan bir ürünümüz değil.Konu ile alakalı satıcınız ile görüşmeniz gerekmektedir.''

Acaba sahte mi ne yapmam gerekir?

• mamut14 M kullanıcısına yanıt

Hocam ben bu şampuanı hem eski formül hem de yeni formül 10 seneden fazladır kullanıyorum. Bu ürün çoğu zaman resmi olarak Türkiye ye gelmedi. Hep firmalar kendi getirtti. Bazı eczaneler bilmiyor bile bunu.

Yani bu sahte olduğunu göstermez. PG getirmiyorsa getirmiyordur isteyen getirir satar.

Ayrıca bende 1-2 sene happy mağazasından satın aldım.

• Getirme konusunda bilgi yoktu teşekkürler hocam.

Geçen yıl hepsi burada üzerinden almıştım çok faydalıydı ama bu yıl hepsi burada da satış yoktu happy getirdi oda saçlarımı mahvetti yorumlara baktım çoğu kişi aynı dertten muzdarip

• Ben Head &shoulders için 2022 yılında Türkiye Distribütörüne mail atmıştım. Bana verdikleri cevap:

Sayın gundar,

Değerli vaktinizi ayırarak Tüketici Servisimizle irtibata geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bilmenizi isteriz ki Head & Shoulders Clinical Strength serisi ürün 2021 tarihinden itibaren Türkiye pazarından satışı kaldırılmış olan bir üründür. Ürün tedariği ile ilgili yardımcı olamamaktayız. Ürünün kaldırılması arz ve talep'e bağlı bir durumdur. Sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla,

P&G Tüketici İlişkileri

Tüketici Hattı: 0850 220 09 11

Bu verilen cevaptan da anlaşıldığı gibi ürüne talep olmadığından tedarik etmedikleri anlamı çıkıyor.

• Hepsi burada ile irtibata geçeceğim. Doa kozmetikten te yeni formül şampuanını aldım değişen bir şey yok.

• Dermovate surunce geciyorda ne kadar saglikli dermovate tartisilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüz bölgesi için ne kullanıyorsunuz? Bu aralar mahvetti beni

• by_siverekli B kullanıcısına yanıt

Şiddetli kızarıklı ve pullanmalarda Tacrolin kullanıyorum. Sabah akşam bir gün bile sürsem ertesi güne neredese bir şey kalmıyor.

Ama daha hafif daha basit kızarıklık veya pullanma varsa Bepanthol Derma Nemlendirici ve Besleyici Günlük Yüz Bakım Kremi de iyi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 23 Şubat 2025; 19:8:23 >
  • 1905sss 1 kullanıcısına yanıt

Tactolin kortizon içeriyor mu acaba? Bilginiz var mı?

• by_siverekli B kullanıcısına yanıt

Yok içermiyor. Yanlış yazmışım bir harfi düzelttim. Çok etkili bir kremdir. Aile hekimi isterse yazabiliyor.

Tacrolin

• turkuaz999 T kullanıcısına yanıt

Anti IgE iğnesi Kronik Ürtiker hastalarına vurulan aşı, Ürtiker teşhisi konulunca ve ilaç tedavisi denenip işe yaramayan hastalara 28 günde bir vuruluyor.

Egzama’nın hap ya da iğne olarak tek çözümü bağışıklık sistemi baskılayıcı ilaçlar.

• 1905sss 1 kullanıcısına yanıt

Bugün cildiye ye randevum vardı, doktor da tacrolin merhem yazdı. 2 kutu. Tevafukun böylesi

Birde tacrolin e ek olarak, locasalene diye merhem de yazdı. Bu iki merhemden bir tanesi için 1 hafta kullan dedi, ama eczane de sordum. Herhangi bir şey belirtilmemiş, ancak muhtemelen locasalene için demiş olabilir dedi. Muhtemelen kortizonlu olduğu için demiş olabilir

• Egzama için kombucha çayını deneyen oldu mu? 5 gündür içiyorum h&s işe yaramıyor gibiydi şu an saçımda bir şey kalmadı çaydan mı şampuandan mı bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlkokul çağlarımdan beri bu hastalıkla mücadele ediyorum. Birçok ilaç vs denedim. Şampuanda head&shoulder clinic strengh saçlarım için çözüm olmuştu fakat formülünde yapılan değişiklikten sonra fayda etmemeye başladı bir çok şampuan denedim la-roche posay ds şampuan, Vichy şampuan ama clinic strengh in ilk formülündeki başarıyı yakalayamadım. Bu anlamda deneyimi olan arkadaşlar fayda gördüğünüz bir şampuan varsa yazarsanız tecrübelerimizi paylaşırsak çok sevinirim bu sorunu yaşayanlar açısından da çok faydalı olacağını düşünüyorum. Yüz bölgem içinde la-roche posay ds krem kullanıyordum çok iyi geliyordu fiyatı son zamanlarda iyice yükselmişti fakat konu sağlık olunca mecburen alıyordum neyse bu üründe Türkiye den çekilmiş artık satılmıyor ben de ducray ds krem denedim etkili olmadı maalesef sonrasında Bioderma nın sensibo ds kremini kullandım faydasını gördüm sanırım la-roche ds kreme en yakın performans sergileyen kremin bu olduğunu düşünüyorum kortizonsuz kremler arasında. Bu kremin de fiyatı da çok uygun değil maalesef bana göre. Yine bu noktada yüz ve vücut bölgesi için kullandığınız kortizonsuz krem varsa çözüm olan reçete edilebilen ilaçlarda olur deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Önceden kullandığım reçeteli ilaçların maalesef kimisinin yan etkilerinden dolayı kimisinin de faydasını görmediğim için bıraktım kullanmıyorum.

• Lider1213 L kullanıcısına yanıt

Yüz bölgesi için tacrolin işe yarıyor şuan

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160802780

• Bioxcin ds ve aqua termal
    Prozinc mor ve salicade
    Ducray elution ve kelual Ds

şampuanlarını bir süredir denedim saçlarımı kuruttular daha çok kepeklendirdiler ve kaşındırdılar,hiçbiri Vichy Dercos gibi etki etmedi.Atak dönemi için Dercos kullanmaya devam edecegim fakat özellikle günlük kullanım için önerilerinizi yazarsanız sevinirim.şimdilik Yves Roche kepeğe karşı ürünü deneceğim bakalım etki edecekmi

• 
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.