Şimdi Ara

SEÇ BEĞEN AL - EMNİYET ŞERİDİ İHLALLERİ (TRAFİKTEN CEVAP GELDİ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
18.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Başka işiniz mi yok Allah aşkına ?

Medenıyet gelmesı yuzyıllar suren bır hadısedır.

burda ıkı foto koymak zaman kaybıdır boşa harcanan zamandır

Metro ilk açıldığında hatırlar mısınız bilmiyorum insanlar kapatırlardı merdivenleri. Ben seyrek kullandığım için o zaman öğrencilik yıllarımdan sonra birkaç sene metroya binmemiştim. Şimdi ne göreyim herkes efendi gibi sağda dikiliyor. Yoğunlukta binerken sağdan gidecekler sırasını bekliyor. Yani 3-5 senede olup bitiyor.

Bunun sebebi uyarı ile. Yayaların birbirini uyarması mümkün. Araçlarda böyle birşey mümkün değil. Eğer dikkat edilirse uyarı sistemi işe yarayacaktır.

Ben de çekmek isterim ama yanımda birisi olsun o çeksin, ya da kamera otomatik kaydetsin isterim. Aksi halde trafik sıkışık da olsa foto çekmek iyi birşey değil.

Edit: Format...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b42.ozturk -- 1 Haziran 2012; 11:39:10 >

• konuyu açan ve gerekli yerlere gerekli şikayetleri yapan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
  • Hz İsanın güzel bir lafı var "Aranızda günahsız olan varsa ilk taşı o atsın" diye

Bu başlığı açan arkadaş
    - araba içinde cep telefonu kullandığında
    - şehir içi dahil hız sınırını ilk aştığında ki buna %100 dikkat eden olduğunu hiç sanmıyorum
    - dur tabelasında durmadan geçtiğinde
    - ilk kırmızı ışığı ihlal ettiğinde
    - ilk dönülmez yerden döndüğünde
    - ilk ters yöne girdiğinde
    - ilk dönüş şeridinde bekleyen enayilerin yanından geçip en önden döndüğünde
    vs vs bi zahmet kendi resmini de çekip emniyete gönderiversin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

Orijinalden alıntı: derememo

aslında şu forumlara yazı yazan kişiler, alacaklar birer dijital foto mak. alacaklar.
    trafikteki her saygısızı, her kural ihlali yapanı fotoğraflayıp ilgili merciye şikayet edecekler.
    ne kadar güzel olurdu.
    suç işlendiğinde, ceza almayan, asla kuralar uymaz.
    suça-ceza! 2*2=4 kadar gerçek olmalı!
    bu konuyu o iş için kullanabiliriz aslında

bildirldiginde bir sey yapilacagindan vatandas emin olsa zaten bildirir.
    ama polis'in sallayacagini bildigi icin herkes,kimse zaman ve emek harcayip bosu bosuna bildirmeye kasmiyor

en azindan ben oyle dusunuyorum ve nasilsa bir islem yapmayacaklar diye aramiyorum.

Evime hirsiz girdi diye polis cagirdim gelen olmadi,sonra evin onundeki kahvenin onune park etmis geyik yapan ekibe (duzenli olarak gelirler oraya)..
    dedim boyle boyle.. yanit su oldu "bi daha gelirlerse ara yakalariz"

• konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum. aynı hissiyatlar bende de mevcut.
    sırf bu yüzden aracıma çift lensli araç kamerası aldım. bu tip trafik magandalarını belgeleyebilmek için.
    Sadece emniyet şeridi değil, tehlikali makas atan, tehlikeli şekilde şerit değiştiren, önüme kıran vs tüm arçaları çekebilmek için. üstelik telefonla falan uğraşmam da gerekmiyor. ben sadece aracımı kullanıyorum

neden çift kamera: bu tip kameralar genelde geniş açı oluyor. trafiğin ve araçların durumunu genel olarak çok güzel çekiyor. ancak iş, araçların plakalarını okumaya geldiğinde bu pek mümkün olmuyor. bu yüzden benim modelin kameralarından biri geniş açı, diğeri zoom'lu çalıştığı için teki genel olarak trafiğin durumunu çekerken diğeri araç plakasını bile okunabilir halde çekiyor. üstelik 2 görüntüyü tek görüntü şeklinde yanyana alarak kaydediyor. ayrıca kameralar döndürülerek açıları ayarlanabiliyor, sağ-sol çekebiliyor, yada biri dışarıyı diğeri araç içini çekebiliyor vs.
    bu tip kameraların bir diğer faydası da olası trafik kazalarında kasko vs için kazanın oluş şekli hakkında görsel delil olarak da faydalanabilmeniz.

benim aldığım model bu:
    http://www.ebay.com/itm/2-7-HD-H264-Dual-Lens-Dashboard-Car-Vehicle-Camera-Cam-Video-Recorder-DVR-/270876026657?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f11782721#ht_8401wt_1110

isterseniz 2 kamerası da geniş açı olan, yada yarı fiyatına tek kameralı modeller de mevcut. bu tip magandalardan sıkılan herkese tavsiye ederim. alın, kullanın, görüntüleri emniyete gönderin

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.