Şimdi Ara

SEÇ Dakika tarifesine ek 1 tl ye Sınırsız İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faturasızdan faturalıya geçenler için, Müşteri hizmetlerini arayıp SEÇ dakika tarifelerinden birini aldığımızda sınırsınız int. yada 5bin sms 10tl yerine 1 liraya veriliyor diye bir konu vardı, biraz önce aveayı aradım müş. hiz. görevlisi böyle bir kampanyamız yok dedi.
    Yakın zamanda bu kampanyayı kullanan var mı ?

• Yok öyle bir şey...
  • Bir ara aveanın sitesinde de yazıyodu böyle birşey var ama şuan bitirmişler sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok artıkkkk
  • normalde 15 aralık tarihine kadar abone alımına açık olması gereken ancak aveanın tarifeyi yayınladıktan 1 gün sonra pişman olup abone alımına kapatılan tarifedir :)
  • Geçen aradim musteri hizmetlerini hizlial kampanya kodum ulasmadi bana dedigimde bizim oyle bir kampanyamiz yok dedi :S
    10 dk kadar internet sitesini inceledi bulamadı ve evet yokmuş dedi. :SS
    Oyle "yoldan gecenleri" doldurmuşlar ki müsteri temsilcisi diye adam sitedeki arama kismina hizlial yazmaktan aciz ve yanlis bilgilendiriyor
    Oyle bir kampanya olsa dahi sizi bilgilendirebilecek bir kapasitelerinin olmadigini gordum..
    Facebooktan yazdim ipleyen olmadi.3 gun icinde donus olacakti donus yapan olmadi
    Turkiyenin en kalitesiz kofti sirketidir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir konuda okumuştum, bir arkadaşta yaklaşık bir 3-4 hafta önce müş. hizmetlerini aramış, kampanyanın olduğunu ve 15 aralığa kadar sürdüğünü söylemişler.
    Ben aradım yok dediler : )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.