Şimdi Ara

Seçim Sonrası İktidarın İcraatları Tam Liste (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
73
Favori
7.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmeğe %15 zam. Geldi.

Ekleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. Konuyu açalı neredeyse 1 ay dolmuş bulunmakta. Saatler içerisinde 1 ay olacak. Bazen gecikmeli, bazen anında konuya eklemeler yaptım. Gözden kaçırdığım gelişmeler, kararlar vs vs olmuş olabilir.

Her neyse sonuç olarak hepsini eklemeye çalıştım. Şöyle baktığınızda gerçekten bir ay içerisinde alınan kararların bizim lehimize veya alehimize olduğu konusunda ne düşünüyorsunuz? Alınan kararlar vatandaş için mi? Yoksa günü ve kişileri kurtarmak amacı ile mi? Bu konuda görüşmeleri merak etmiyor değilim açıkçası.
  • *Çorlu tren kazası araştırılsın önergesi AKP ve MHP oyları ile reddedildi.

NEDEN ?
  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Cevabı basit ama anlamak istemiyor insanlar..

Bu gihi durumlar için atalarımız gerekli sözleri söylemiş

"Bir musibet bin nasihatten iyidir"

Yaşayıp görülecek şu an ne desek boş..

Döviz arttığında bize ne dolardan ekmek hala 1.25,algi yaratmayın diyenler, ekmek 1.5 TL oldu anında yok oldular..

Elbet ona da bir cümleleri vardır ama nereye kadar.. İşte orası neresi ise hep beraber göreceğiz..

Listelenen bu maddelerin vatandaşın lehine olduğunu savunan, hayat çok güzel olacak diye düşünen bence daha iyi düşünmeye çalışsın. En azından cabalasin

• Ekle kardeşim süte %33 zam geliyor. Tam 50 krş güncel fiyatın 2 TL olması bekleniyor.

https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/solakoglu-sute-50-kurus-zam-geliyor-2543454/
  • Kılıçdaroğlunun Chpnin başına" İnceyi derin devlet geçirmek istiyor" dediği iddiası ortaya atıldı.

• Yazıver..

Doğalgaz ,elektrik zam gündemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Yazıver..

Doğalgaz ,elektrik zam gündemde.
    Doğalgaz geldi..Elektirik eli kulağında bir o kadar da elektirik gelecek

Yaz bitiyor , kış geliyor sanırım kış başında bir zam daha gelir.

Ak herifler dolar yakar ısınır oyunu bozduk derler ! Ama 2 ay sonra kendilerini yakmaya başlarlar.O zaman göreceğim ben o allah devletimize dert vermesin diyenleri.
  • Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından elektrik üretim santrallerinin kullandığı gazın fiyatına 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olmak üzere yüzde 49,5 zam yapıldı. Söz konusu santrallerin aldıkları gazın ödemesi de artık dolar üzerinden yapılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Doğalgaz geldi..Elektirik eli kulağında bir o kadar da elektirik gelecek

Yaz bitiyor , kış geliyor sanırım kış başında bir zam daha gelir.

Ak herifler dolar yakar ısınır oyunu bozduk derler ! Ama 2 ay sonra kendilerini yakmaya başlarlar.O zaman göreceğim ben o allah devletimize dert vermesin diyenleri.

Alıntıları Göster
    Allah devletimize dert vermesin demenin nesi kötü?

Bazıları anliyamiyor ve anlayamayacakta iktidara oy veren insanların büyük çoğunluğu aslında devlet güçlü olsun ülke gelissin insanlar daha rahat yaşasın dusuncesiyle oy veriyor.

• ADMİNLER ONLARCA MESAJIMI VE KONUMU SİLMİŞLER. ACABA AMAÇ NEYDİ.

DOLAR 4.92 DİYE KONU AÇTIM YÖNETİM KONUYU KAPATMIŞ
    Not: tüm mesaj-konularım silinmiş. Spam atan arkadaşlara spam atmayın diye spam attığım için toplu silmişler. Keşke okusalar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 31 Temmuz 2018; 20:28:43 >
  • halil altın H kullanıcısına yanıt

Ben aç kalayım ama devlet yesın içsin diye dusunduklerı ıcın kötü olabılır mı ?

Böyle dusunuyorlar yanı

Halk devlet ıcın vardır kafasındalar yani ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acquiles

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından elektrik üretim santrallerinin kullandığı gazın fiyatına 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olmak üzere yüzde 49,5 zam yapıldı. Söz konusu santrallerin aldıkları gazın ödemesi de artık dolar üzerinden yapılacak.
    İlave olarak elektriğe meskende yüzde 9, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 14 zam geldi.

Dünya Gazetesi
    Elektrik ve doğalgaza yüzde 9 ile 14 oranında zam yapıldı
    https://www.dunya.com/gundem/elektrige-yuzde-9-ile-14-oraninda-zam-yapildi-haberi-424014

Ayrıca İstanbul Un-İş Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Şaban Özdemir, belediyenin yetkili komisyonuna simit fiyatlarının %16 zamlı olarak yani tanesi 1.75'ten satılması için başvuruda bulunduğunu açıkladı.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yanlış anlama ama ben admin olsam ben de kapatırdım. Çünkü doların 4.92 olması artık haber değeri taşımıyor. Çok gereksiz bir konu olurdu. Dolar 4.92'ye düşsün diye beklediğimiz günler geldi. Bugün doların 4.90'ı aşması anormal bir durum değil. 5 TL olsun diye dua edeceğiz artık. Özellikle enflasyon verisini bekle gör ki ne durumda olacağız.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.