Şimdi Ara

Seçim yapamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben ryzen3 3100 mu alsam i3 10100f mi alsam bilemedim yardımcı OLURMUSUNUZ hangisi daha iyidir daha iyi olmasının sebepleri nelerdir

• Birebir aynı aynı performans denilebilir.
    Bazen 10100f bazen 3100 önde.

Bütçe olarak 10100f daha uyguna gelir.
  • Teşekkürler yanıtınız için aslında ben 10100 f i aldım ama ryzen 3 3100 u almadığım için pişmanım
  • Ahmett1910 A kullanıcısına yanıt

pişman olacak bir durum yok 3100 1100-1200 tl olmus.

o paraya öküz alınır 

• Aynen pişman olacak ekstrem bir durum yok. Performansları zaten aynı sayılır. Hatta 10100f bir tık daha iyo denilebilir. 3100 olan sistemde kullanılacak anakart sonraki nesil işlemciler için belki avanataj olabilirdi, fakat fiyat olarak daha pahalıya gelirdi. Kaldı ki zaten giriş seviyesi işlemci alıyorsanız bütçe bellidir. Ekran kartı az çok bellidir. Buna alacağınız anakarta da daha sonra aynı seriden yüksek işlemci ile güncelleme yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 25 Ocak 2021; 12:22:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Birebir aynı aynı performans denilebilir.
    Bazen 10100f bazen 3100 önde.

Bütçe olarak 10100f daha uyguna gelir.

10100F, 3100 den daha performanslı bir işlemci denk değiller.

3300X ile anca kıyaslayabilirsiniz.

• xtremetrader X kullanıcısına yanıt

arisaka kanka yapma manyak olursun 

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

arisaka kanka yapma manyak olursun 

Manyak olmuşsun bile hacım  

Arasaka kim fazla mı cyberpunk oynadın  

• Hepinize teşekkürler
  • kimsenin dediğine bakma. arada fark bile olsa sen amd mi istiyon intel mi onu düşün. marka sempoatini seç. fanboy olmak suç değildir. milleti bi markaya körüklemek suçtur. hangi markanın fanı isen onu al geç.

• Aslında hiç bir markaya fanatik değilim ama eski sistemim inteldi önce AMD yi sipariş ettim sonra iptal ettim inteli aldım şimdide acaba AMD yi mi alsaydim diyom kendi kendime
  • işte bu içinde kalmanın tek suçlusu sen ol.

bana kalırsa kötü bile olsa amd derim çünkü genelde adha stabil sonuçları hep amd de aldım. ve geliştirmesi de daha zevkli. pc amd oluncayapboz gibi oluyo. ama intelde alıyorsun. o anakarta göre işlemciyi rami daha sonra sıfır değil 2. el bile alsan tek başına bi pc parası çıkabiliyor. ondna öyle kalıyo. aha 1. nesil anakartlar var 1366 pin. işlemcisi 100 tl anakartın hurdası 400 sağlamı 600-1200 tl arası. o paraya ryzen 5 2400g alırım ben be .

• Peki bir soru daha sorabilir miyim
    Bu ryzen 3 ile i3 10100f ile aynı oyunda aynı grafiklerede yani her şey aynı tek işlemciler farklı yayın açarsak hangisi daha iyi olur her açıdan hangisi daha iyi FPS alır çok soru sordum kusura bakmayın teşekkürler
  • yayında çekirdek sayısı hangisi fazla ise o alır. aynı çekirdekte hangisi ne alır işte o biraz oyuna bağlı oluyo.

• zaten çoklu çekirdek işlemcilerin olayı ekstra işlerde ortaya çıkıyo.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.