Şimdi Ara

SECİM YAPMAM GEREKİYOR!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop almak istiyorum 3 laptop arasında kaldım sizce hangisini almalıyım sistemleri birbirine benziyo ama hangisi beni daha çok memnun eder, size sormak istedim.
    Oyun Performansı,Hız,Kalite olarak.

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-2-1.html#.VcJ1lfl_Oko

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-2.html#.VcJ1Pvl_Oko

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1.html#.VcJ1Lfl_Oko

Önerilerinizi bekliyorum.

• monster alma sonra üzülürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: neden_acıklanmıyor

monster alma sonra üzülürsün

Niye heryerde monsterin oldukça iyi olduğu söyleniyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

nedenmiş dostum açar mısın konuyu?
    daha önce bir olayın olduysa da anlatırsan memnun kalırız
  • Oyun performansı olarak gtx960m karta sahip pc daha iyi performans verir. Kasayı beğendiyseniz donanım olarak sizi yarı yolda bırakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

quote:

nedenmiş dostum açar mısın konuyu?
    daha önce bir olayın olduysa da anlatırsan memnun kalırız

Bi arkadaş yazmıştı foruma 15 gün iade web sitesinde yazıyo ama öyle birşey yok demişler ne idüğü belirsiz markalardan bişey almayın az kalsın 4000 tl yi monster a bırakıyordum tanınmış markalardan alın geçin ileride iyiki burdan almışım dersin oyun masaüstü yada konsolda oynanır buna karar getirdim bi laptop a 4 bin 5 bin vermenin manası yok ki kendileri üretmiyorlar clevo üretiyor kasaları bunlar monster yazıp koyuyo karını tanınmış markaları tercih edin üzülmezsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• neden_acıklanmıyor N kullanıcısına yanıt
    Yoo çok rahat bir şekilde iadeleri alıyorlar,hatta bunun videosunu bile koymuş monster,adamın biri ışık sızması gibi saçma sebepten dolayı iade etmiş,başarılı bir şekilde işlemi tamamlamışlar.
  • arda289 A kullanıcısına yanıt
    Dostum buların arasında en iyi performans alacağın tabiki abra a5 ama dersenki ekranı büyük olsun abra a7 ninde a5 e göre pek bi eksiği yok,sadece ekran kartı bir model düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Highfunction Socipath

Dostum buların arasında en iyi performans alacağın tabiki abra a5 ama dersenki ekranı büyük olsun abra a7 ninde a5 e göre pek bi eksiği yok,sadece ekran kartı bir model düşük.

Evet ekranının büyük olmasını istiyorum o yüzden a7yi alıcam galiba, ekran kartının bir model düşük olması pek bişey farkettirmez umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda289 -- 7 Ağustos 2015; 17:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: impudence

Oyun performansı olarak gtx960m karta sahip pc daha iyi performans verir. Kasayı beğendiyseniz donanım olarak sizi yarı yolda bırakmaz.

Evet öyle ama ekranının büyük olmasını istediğim için a7'yi alıcam gibi duruyo şuan.
    A5'i almadığıma pişman olmam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda289

quote:

Orijinalden alıntı: impudence

Oyun performansı olarak gtx960m karta sahip pc daha iyi performans verir. Kasayı beğendiyseniz donanım olarak sizi yarı yolda bırakmaz.

Evet öyle ama ekranının büyük olmasını istediğim için a7'yi alıcam gibi duruyo şuan.
    A5'i almadığıma pişman olmam inşallah

A7 V6.1 de güzel cihaz. Büyük olması taşınabilirliğini etkiliyor mu biraz araştırsanız iyi olur derim.

• illa 17inc istiyosan 960m li model al bence 950 960 göre baya kötü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.