low level dan kasıt ne gömülü sistemler falan mı |
CS Seçmeliler (Gömülü, Network, ML?) (2. sayfa)
-
-
Yani onlar da hoşuma gitmedi değil
Logic labında şunu yaptık mesela çok keyifliydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 13 Kasım 2024; 20:22:44 > -
Odtü ee yazsaydın ya la o zaman?
-
EE değil la bu ben anlamam fizikten yarı iletkenden, bunda düz bilgisayar yapıyon, tek bilmen gereken şey 5V'u açıp kapatman gerektiği
Ha ama YTÜ Ceng desen olabilirdi orası donanıma daha uygun ama onda da İstanbul karmaşası var hiç uğraşamam hem sevmezsem backendden devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 13 Kasım 2024; 20:30:29 > -
para var mı kanka bu alanda anlamadım ne yapıyorlar?
backend'e gir; mesleki tatminlik var, para var, potansiyelini gösterme şansın var vs.
bu ara iOS development'ı araştırıyorum onda da iyi para varmış.
-
Ya ben de çok bilmiyorum da genel olarak donanım yazılım arasındaki katman gibi oluyor, mesela Android studio açıp kotlin/javayla mobil frontend backend kodlarsın o ayrı bunlarda sensörlerden gelen veriyi değerlendirme, wifi-Bluetooth gibi haberleşme aygıtları, güç tüketimi gibi konseptler var. Ya da bu olmazsa bile işletim sistemleri de ilgi çekici duruyor zaten seneye zorunlu ders, yani bir şeyleri temelden geliştirmeyi seviyorum, şu anki frameworklerin çoğu hazır bir şeyler kullanma üzerine. O yüzden mesleki tatmin konusunda bu konseptler bir şey yapmışsın hissini çok daha güçlü veriyor bende.
Örneğin toggun frontend ilanı var bildiğin düz Fluttercı arıyorlar ama gömülü bilmeyi artı sayıyor, sebebini de aracın kendi yazılımı mobile tıpatıp aynı değildir diye düşünüyorum.
Para kısmını hiç bilmiyorum hangisini seversem ona ilerlerim, simülasyon sevmeyen adam oyun şirketinde 150k maaş alsa ne olur
-
Nedensizce up -
Bugünkü Verilog labı nedense çok eğlenceliydi sanırım donanım/ yazılım arasındaki o ince çizgide olacam
-
sektörde karşılığı var mı fantezi arama fazla
-
Savunma sanayinin #1 adamı olursun ya da fiziksel cihaz üreten şirketler de olabilir
Tek seçenek bu değil tabi ki network/security derslerine girerim telekomünikasyonda önün açılır her ne kadar içeriğine çok alışamasam da applied ML de bir seçecek
Zaten bunlara girmeden önce Java ya da C++da uzmanlaşmak çok önemli sonuçta mülakatta direkt lin özelliklerine ait şeyler soruyorlar
-
Niye benim konular ıssızlıktan geçilmiyor kardeşiiiiiim -
senin konularına yazacak bir ben varım da ondan. millet polemick seviyor ML, gömülü, siber, web vs. sevmiyor
-
Forumda 10 (sayıyla on) tane aktif kullanıcı var. Sıkıntı bizde değil. -
Ben seviyorum senin konuları okumayı yazmayı bırakma -
benim konularım nasıl
-
İyi ya en azından foruma hava katıyo sen gidince forum bayılıyo -
İyi madem okuyanımız varsa devam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X