Şimdi Ara

Second Life Dj veya başka iş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konu yanlış yerdeyse özür dilerim.

Öncelikle oynayanların bildiği gibi SL(Second Life) gerçek hayatın oyun halidir.SL'de linden(oyun parası) herkese lazımdır.Bunun içinde oyuna bir miktar para harcamak lazım.
    Ben zaten para harcıyacağım ama ayrı iş yapmak istiyorum.

İlk Gözüme Çarpan İşler Şunlar;

-DJ
    -Moda Tasarımı

Dj olmayı daha çok istiyorum bilgili biri bana yardım ederse gerçekten memnun olacağım.Şimdiden teşekkürler.

• Böyle saçma oyunlara para yatıracağına kaliteli yapımlara yönel ileride çok pişman olursun benden söylemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Örnek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWiking

Oyun Örnek ?

Kaç paran var ?

• Sen soyle ayarlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWiking

Sen soyle ayarlarız

oynamadıysan bf3 olabilir yani bu tarz multisi kaliteli oyunları biraz araştırarak sonuca ulaşabilirsin

• saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama ben şuanlık bu tarz tanışmadan yazışmadan ibaret olan bir oyun istiyorum :) ileride bakarız
  • Hocam Second Life'ı araştırma ödevi konusu olarak seçsem mi diye bir miktar araştırmıştım ancak oyunu görünce vazgeçtim. Gerçekten itici bir oyun bence, zaten daha önce de bir kez başlamaya çalışmıştım ancak kısa sürede vazgeçmiştim. Bana göre başlıca sebebi grafikler. Ayrıca oyun dediğiniz gibi gerçek hayatın kopyasıdır bir nevi, ama %1'lik bir kopyasıdır. Bu oranı artırmak mümkün ancak bunun için oyunun kullandığı özel yazılım dilini öğrenmeniz ve bununla kendi objelerinizi oluşturmanız gerekiyor, kesinlikle değmez (yazılım dili bilmek güzeldir ama sırf bu oyunda kullanacağınız bir yazılım dili bilmek bence çok zaman kaybıdır). Ha bu oyundan para kazanan yok mudur, vardır. 4-5 sene önce okumuştum, bir kadın bu oyunda sanal emlakçılık yaparak yüzbinlerce doları cebe indirmiş ancak bundan başka herhangi bir para kazanma örneği ne okudum ne de duydum. Açıkçası oyunun ismini de son zamanlarda çok ender duyuyorum çünkü artık sosyal komünitesi gerçekten azaldı o oyunun. Belki ama belki oyunu denemek isteyebilirsiniz amma ve lakin kesinlikle o oyuna para yatırmanızı tavsiye etmem.

• Bilader para dediğimiz 16 tl
  • Ben vermem ama çok istersen ver. Umarım pişman olmazsın.
  • umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.