Şimdi Ara

CRAZY MACHİNES 1-2 (YOK BÖYLE BİR ŞEY)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir arkadaşın tavsiyesi ile bu oyunu oynamaya başladım. İki-üç saattir başından kalkamıyorum, felaket zevkli. Oyunun kısaca özü şu; verilen parçalar ve var olan parçaları kullanarak bir düzenek hazırlayıp hedefteki işi yapmaya çalışıyorsunuz. Oynamadan bilemeyeceğiniz kadar zevkli bir oyun. Şiddetle değişik bir şeyler arayanlara tavsiye ederim. Bu aralar aynı tip oyunların baskısına uğrayıp bunalanlar için birebir...

Son görüntü oyunun ilk versiyonu, diğerleri ikinci versiyonu. Daha önce verilip verilmediğini bilemeyeceğim...

• bilgi için teşekkürler...
  • tim vardı eskiden bilen varsa bilir ona benziyor baya.paralı dimi bu oyun?(paralı olsada pek umrumda ya,sanki hergün orjinal alıyorum.)
  • canım sıkıldığın da bu oyunu oynuyorum. tavsiye ederim
  • İlk oyunu oynuyorum, ikincisi nasipse yarına 36. probleme kadar geldim, gerçekten acaip keyifli.
  • 2. oyunda tamam, ilk oyunda 51. sorudayım ve asistan oldum.
  • Bedava mı bu oyun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • He bedava
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

He bedava

Bi de para mı verecez buna? Peh...
  • çook güzel bişiye benziyor. Güzel bir beyin jimlastiği olurdu
  • ya ben bu oyunu uzun zaman önce oynamıştım, fakat 3 boyutlu değildi(an alttaki ss gibiydi)..bu oyun 3d mi?
  • İkincisi almanca çıktı ve piyasada ingilizce yok.

quote:

@Pir
    Lütfen abicim yapma, kaç oyuna para verdin ki? Bir yolunu bulursun sen artık, ama ne yap et, oyna şunu, sabah kadar uyumayacağını garanti ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 4 Ocak 2008; 0:57:16 >
  • Biraz bakımdım ama, CRAZY MACHİNES 2'nin sadece ALMANCA olan versiyonunu buldum, ingilizceside var mı acaba ?
  • quote:

İkincisi almanca çıktı ve piyasada ingilizce yok.

quote:

@Pir
    Lütfen abicim yapma, kaç oyuna para verdin ki? Bir yolunu bulursun sen artık, ama ne yap et, oyna şunu, sabah kadar uyumayacağını garanti ederim...

Yaw kotalıyım ben...

Bütün oyunlarımı parayla alıyom ben...

Bunun boyutu ne kadardı bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 4 Ocak 2008; 1:00:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

Biraz bakımdım ama, CRAZY MACHİNES 2'nin sadece ALMANCA olan versiyonunu buldum, ingilizceside var mı acaba ?

EK: youtube'dan videolarına baktım, gameplay bir videoda görev tamamlandığında , ingilizce "deney başarıldı" yazıyordu. Acaba ingilizce versiyonu henüz piyasada olmayabilir mi? Oyun çok yeniyse çıkmamış olabilir.

EK2: Oyunun 3.versiyonuda varmış, tamamı almanca maalesef :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 4 Ocak 2008; 1:07:57 >
  • Birincisi 80 mb, ikincisi 600 mb falan. Birincisi de yeter sana, üstelik ingilizce, 2 almanca. Başının çaresine bakarsın artık... Malum burada illega paylaşım yasak...
  • quote:

Birincisi 80 mb, ikincisi 600 mb falan. Birincisi de yeter sana, üstelik ingilizce, 2 almanca. Başının çaresine bakarsın artık... Malum burada illega paylaşım yasak...

Ok saol.
  • Yaw beyin jimnastiği için portal birebir
  • Bu oyun ile Portal çok farklı oyunlar. Karşılaştırmak gereksiz. Bunu denemek lazım...
  • vayy be kaç sene oldu bu oyunu oynamayalı :) acaip sarmıştım bi ara hala hatırlarım 108. level'ı :) hakikaten çok zevkli bi oyundu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.