Şimdi Ara

secondary hesapta 2 kişi oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende gta 5 secondary hesap var
    ve gta 5 i kardeşimde oynamak istiyor bunu 2 profile ayırıp yani 2 mizde ayrı savelerde oynamamız için ne yapabiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deamonlord44 -- 8 Aralık 2014; 10:55:34 >

• selamlar...
    bildiğim kadarı ile ayrı hesaplarda oynaman mümkün değil
    bunun için hesabın primary olması lazım
    ama şöyle birşey yapabilirsin kardeşinde ve sende usb bellek olması lazım ve ikinizde oyun save lerinizi usb belleğe oyun sonunda kaydetmeniz lazım
    oyuna başlarkende save dosyanızı yüklemeniz lazım
    umarım anlatabilmişimdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoreco

selamlar...
    bildiğim kadarı ile ayrı hesaplarda oynaman mümkün değil
    bunun için hesabın primary olması lazım
    ama şöyle birşey yapabilirsin kardeşinde ve sende usb bellek olması lazım ve ikinizde oyun save lerinizi usb belleğe oyun sonunda kaydetmeniz lazım
    oyuna başlarkende save dosyanızı yüklemeniz lazım
    umarım anlatabilmişimdir...

cevapladığın için çok teşekkürler :)

bende ilk öyle düşündüm fakat bi sorayım başka yöntem varmı diye...

bende 2 tane flash var fakat 1 tanesi işimi görürmü [diğerinin içi doluda :) ]

ben flash a kaydetsem kardeşimde sisteme kaydetse?

• Deamonlord44 kullanıcısına yanıt
    Kardeşin sisteme kaydederse sonra sen flash dan kendi Save ni yüklersen kardersininki yalan olur :)
    En iyisi ikinizin ayrı Flashi olacak oynamak isteyen Flashi takip Saveleri makinaya attıktan sonra oynayacak kapattıktan sonra tekrar flasha yedekleyecek ama bence bu çok ugrastirir ben olsam sec hesabı satar Primary alırım sonra herkes kendi PSN hesabından oynar saveler karışmaz sıkıntı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Kardeşin sisteme kaydederse sonra sen flash dan kendi Save ni yüklersen kardersininki yalan olur :)
    En iyisi ikinizin ayrı Flashi olacak oynamak isteyen Flashi takip Saveleri makinaya attıktan sonra oynayacak kapattıktan sonra tekrar flasha yedekleyecek ama bence bu çok ugrastirir ben olsam sec hesabı satar Primary alırım sonra herkes kendi PSN hesabından oynar saveler karışmaz sıkıntı olmaz

çok teşekkürler :)

2 flash olarak kullanayım :) [sec hesabı içindeki oyunları bitirdikten sonra satarım içinde baya oyun var. :D ]

birde bu msl ben oynayacağım diyeim usb yerine benim flası taktım ve bunu ayarlardan girip öncelikle saveler flash a kaydedilsini seçmeliyim değilmi?

seçtikten sonra otomatik flasha kaydeder ve hangimiz flasımızı taktıgımızda hem kaydedip hemde kayıtlı saveyi oyunda açar?

• Deamonlord44 kullanıcısına yanıt
    Otomatik save varsa kapat hocam herseyi manuel yapacaksın önce flashi taktın sisteme geri yükledin saveleri sonra oynadın kapattin tekrar ayarlara girip takılı olan flasha yedekleme yap üstüne yazilsin mi diye sorarsa evet dersin bu sekilde en sağlıklısi dikkat edin yinede birbirinizin savelerinin üstüne yazarsanız evde ufak çaplı olay çıkabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.