Şimdi Ara

Seçtiğim Parçalar Doğru mu? [Toplama PC]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, internette bir toplama bilgisayar yaptım, aşağıda vermiş olduğum parçalar hakkında yorumunuz nedir? Uyumsuz olan bir parça var mı? Ya da şu aşırı gereksiz ya da onun yerine şunu al dediğiniz bir parça var mı? Ayrıca seçmiş olduğum kasa harici bir kasa olabilir mi bu parçalara? Çünkü o kasaya da gidip 400 lira vermek istemiyorum, tavsiyeleriniz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hideous -- 5 Nisan 2015; 18:52:48 >

• alternatif
  • Tavsiyeniz için teşekkür ederim, işlemci olarak i5 seçmişsiniz, neden böyle bir sistem önerdiniz, öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordwalmax

casper al casper dehşet pilgisayarları uff 4 gb ekran kartı var onlarda varmı buralaarda böyle tavsiyeler

Kardes ilki daha kaliteli dimi? 2 cilobayt fazla varmış. 5k acar mi?

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-240-gddr3-4gb-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-firepro-w600-2gb-gddr5-128bit-6xdp-amd-profesyonel-grafik-karti.html?srt=PU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hideous H kullanıcısına yanıt
    islemciyi 8320 veya 8300 alip anakarti yukseltebilirsin, sectigin monitor iyi ama oyuncular icin degil ms yazan yer ne kadar dusuk olursa o kadar iyi kasa icin corsair 200r psu lu alabilirsin veya muadili

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörde ms değerinin tepkime süresi olduğunu biliyordum fakat oyun için fark yarattığını bilmiyordum teşekkür ederim. Bu toplanılan parçalar yerine baştan tavsiye verilirse de memnun kalırım. Sağlam bir oyun bilgisayarı olmasını istiyoruz ve en fazla monitör hariç 2500 lira verebilirim.
  • Hugues de Payen kullanıcısına yanıt
    Hocam kasayı bulamadım alacak olduğum yerde. AEROCOOLAE-V3XA600R 600W V3X alsam olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    nerden alacaksınız?
  • Toptan perakende satan yer var. Arena bilgisayar, satış yaptıgı yere pencere.com diye bir yer.
    Arkadaşımın bayiliği var oradan alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hideous -- 9 Nisan 2015; 13:56:18 >
    sizin sisteme aerocool v3x hafif kalır. o kasayı daha düşük bütçeli sistemlere öneriyoruz. ama ilk almayı düşündüğünüz gt-a olabilir.
  • 4690,r9-280x,8gb ram.
  • Hocam siz ürünlerinizi hangi siteden topladınız bakabilir miyim?
    eksen bilgisayar
  • Hocam son olarak birşey daha rica edecektim. 150-200 lira ayırabilirim, var mı şunun yerine şunu da alabilirsin dediğiniz bir ürün? Verdiğiniz sipariş üzerinden hesap ederekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hideous -- 9 Nisan 2015; 18:45:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.