SSD'me secure erase yapmak istiyorum ama samsung magician ile hazırladığım usb bellek boot etmiyor BIOS üzerinden usb belleği ilk sıraya getirdim f8 tuşuile boot menüsünden usb belleği seçtim ama bir türlü usb bellekten boot etmiyor. Usb belleği fat32 olarak formatlayıp denedim olmadı ntfs olarak formatladım samsung magician fat 32'ye formatladı ve yine boot etmedi. Başka programda kullanmak istemiyorum usb bellek niye boot etmiyor acaba ?
ekran kartınız nedir ? gtx9xxx serisinde ne parted magic ne secure erase boot etmiyor ama ne iş ise farklı bir ekran kartı ile boot ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: NecroCyber-777
ekran kartınız nedir ? gtx9xxx serisinde ne parted magic ne secure erase boot etmiyor ama ne iş ise farklı bir ekran kartı ile boot ediyor
R9 380 strıx
kadir666333
kullanıcısına yanıt
hmm hocam belki yeni nesil kartlar ile olmuyor olabilir amd kartlar için bir şey söyleyemeyeceğim denemediğimden ama eski bir kart bulup deneyin bence
quote:
Orijinalden alıntı: NecroCyber-777
hmm hocam belki yeni nesil kartlar ile olmuyor olabilir amd kartlar için bir şey söyleyemeyeceğim denemediğimden ama eski bir kart bulup deneyin bence