Şimdi Ara

SEDAN CİVİC ELEGANCE Mİ? GOLF COMFORTLİNE MI? A3 SPORTBACK Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Performans için Civic en doğru seçenek, civic'ten inip diğerlerine binersen bunu çok iyi anlarsın. Aman pişman olma.

Eğer hem konfor hem karizma olsun diyorsan A3 tek kalıyor. Golf'de ardından geliyor.

Sonuç tamamen sana kalmış. Ama Civic'den inip diğerlerine binersen seni biraz kesmiyebilir.

Yigit Tuna Dikkatine:
    Kardeşim ilk olarak Türk kelimesini bu şekilde yazmanı tavsiye ederim. İkinci olarak hayatında kaç defa Honda'nın fabrikasına gittinde böyle bir yorum yapıyorsun? Sen kınıyorum. Türkiye'deki tüm otomobil fabrikaları en verimli ve en kaliteli araçları üretiyorlar, endüstri mühendisi bir arkadaşın olarak hatırlatırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Kullanmaya gerek yok,A3 bu sınıfın tartışmasız lideri

Param yeter dersen hiç düşünme....

aynen number one
  • A3'ü karşılaştırmaya koyduysen demekki karar verildiğinde alınacak arabalardan birisi demektir.. Bütçesi olmayan adam A3'ü listeye koymaz. O yüzden hiç bütçen elveriyorsa demeden, yukarıdaki arabaları unutup Audi A3 Sportback diyorum.
  • Düşünmeye gerek yok, A3 tabi ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: focuss

Performans için Civic en doğru seçenek, civic'ten inip diğerlerine binersen bunu çok iyi anlarsın. Aman pişman olma.

Eğer hem konfor hem karizma olsun diyorsan A3 tek kalıyor. Golf'de ardından geliyor.

Sonuç tamamen sana kalmış. Ama Civic'den inip diğerlerine binersen seni biraz kesmiyebilir.

Yigit Tuna Dikkatine:
    Kardeşim ilk olarak Türk kelimesini bu şekilde yazmanı tavsiye ederim. İkinci olarak hayatında kaç defa Honda'nın fabrikasına gittinde böyle bir yorum yapıyorsun? Sen kınıyorum. Türkiye'deki tüm otomobil fabrikaları en verimli ve en kaliteli araçları üretiyorlar, endüstri mühendisi bir arkadaşın olarak hatırlatırım.

arada noktalar,harfler gözden kaciyo insanlik hali.civic benim listemde ilk 3 arac icindeydi hatta turan günes ve konya yolundaki showroomlara defalarca gittim bahsettigim seyide orda fark ettim 2 aracinda ortasina gecip kapilari ac ve kaynak noktalarini dikkatlice incele arada fark var kafami kurcalayanda bu olmustu.ben bakarken sedan 39.000ytl hb 48.000 ytl den basliyodu(2 ay oldu rakamlarda hatam varsa unutkanligima verin)bu farkin sadece model ve özelliklerden geldigini düsünmüyorum arada iscilik farki var.

• performans istersen civicten daha seri 1.4 170 hp golf seceneği var ,audi 3.2 fsı 250 hp modelleri var .tabi daha cok secenek var performans olarak golf r32 ,gtı ,audi s3 gibi secenekler civic bu saydıklarımın yanına yaklaşamaz ,fiyat olarakta yaklasamaz
  • arkadas 40-50 ytl arası demiş bir gtı 80 ytl,r32 120 ytl ,s3 de aynen, ama ucuz fiyatlarda performans arabası dersen civic güzel aractır.
  • iyi hoş biz tartışıyoruz , fikir veriyoruz ama topic sahibi nerelerde ?
  • 1-A3
    2-Civic
    3-Golf
    Bütcen iyi ise 1. tercihi yap
  • Arkadaşım tabiki buradayım. Önce fikirleri bir göreyim tabi ki cevapta vereceğim. Ben öncelikle bir düzeltme yapayım. Benim bütçem 40.000 ytl bunu belirtmemişim. Yani demek oluyorki sıfır bir civic, 2005 bir A3 (bütçeyi biraz aşarak) ve 2005-2006 golf ya da jetta alabiliyorum. Beni düşündüren bu bütçeyle sıfır araba mı almak yoksa 34-37 bine 2. el temiz bir golf ya da jetta mı almak. Ben ilk başta A3ü de ekledim ama bu beni zorlayacak onu elersem daha iyi olacak galiba.

Bu bilgiler ışığında tavsiyelerinizi bekliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

iyi hoş biz tartışıyoruz , fikir veriyoruz ama topic sahibi nerelerde ?

• civic al bence hem yeni kasa ve bütçene uygun.
  • o paraya clio sümbül varken sende yani

a3 tabiki sormadan alman lazimdi foruma falan diğerleri ne a3 ne arada dağlar dağlar ......
  • valla bir yıl golf fsi kullandım ama lanet olsun.. ufak bir kaza yaptım ve arabanın yapılması için bir ay bekledim. vay efendim parça ellerinde yokmuş yurt dışından gelecekmiş v.s. v.s. hemde en büyük servis doğus oto esenyurt... en sonunda sattım ve gecen hafta civic premium aldım. super karızma bir araba. her gecen bakıyor arabaya.

golf fsi motor 115 beygir
    civic 125 beygir

araba dokunmayla ucuyor. tek eksik yanı japonların motora verdikleri önemi birazda elektronik kısımlarına versler bence vaz geçilmez bir araba olur derim ....

bu arada a3 te kullanılan parçaların çoğu seat ve golf te kullanılıyor .. bence okadar parayı hak etmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsezen59 -- 16 Ekim 2006; 15:02:50 >
  • vallahi arkadasim,
    soyledigin 3 aracin da birbiri ile alakasi yok.
    civic: kaporta zayif-motor ve lastik sesi iceri verir-servis pahali-motoru oldukca iyi
    golf : ici cok dar, bagaji da, servisi problemli ve kazik, ic melzeme kalitesi honda dan biraz daha iyi- cok benzin yer...degmez
    A3 : sifir alirken asiri pahali, satarken de deger kaybi cok fazla, servisi cok pahali, Almandir sorun cikarmaz deme, bu yollarda, bu trafikte her araba sorun cikartir. Servis agi yaygin degil, o kadar paraya degmez.

Bence iclerinde en mantiklisi yine de honda civic....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrim1972 -- 16 Ekim 2006; 16:48:47 >
  • bende araştırma yapıp civic sedan premium otomatik aldım. Arabam yarın geliyor.

Daha önce honda accord ve audi kullandım. honda ya binen başka bir arabaya binmeyeceği söylenir.
    Audi a3 gerçektende işçilik olarak çok güzel bir araç. ama full donanımlı fiyatı tartışılır.
    civic premium otomatik ile aynı donanımdaki audi a3 ve golf'e baktığımda arada çok fazla fark olduğunu gördüm. bu nedenle hem yeni kasa olması hemde özellklerinin fazla olması nedeni le civic i seçtim (niyetim biraz daha ufak bir araçtı ama bunu aldık)

yorum yapan arkadaşlardan kaçı honda, audi yada wv kullanmıştır? aracın teknik bilgilerine göre yorum yapmak ayrı, kullanıcı olup yorum yapmak ayrı bir şeydir. Buna göre yönlendirilirse daha iyi bir öneri ortaya çıkacaktır.
    Bu arada ben siyah premium istemiştim. Ama 12 bayidede siyah premium otomatik bulunamadı. Alt modelinde var ben onu istemedim. Gümüş rengi aldm. Ama siyah, bej gibi renklerin koltukları açık renk konsol iki renk . İki renkli konsol gerçektende çok hoş. Muhakkak görmeni tavsiye ederim.

Birde araçın önü görünmüyor :) bu nedenle ön ve arkaya park sensörü taktırdım

• a3 e yeni fiat aldık.30000 euro ya 1.6 fsi ;full e yakın bir araç.%12 e yakın iskonto yapıyorlar 2007 model
    donanım istemezsen 25000 e 1.6 fsi attraction alabilirsin,sıkı pazarlıkla bu da 46000-46250 ytl yapar.
    biraz ufak tefek olsam(1.95 boy) koşa koşa alırdım.beni yüksek tavanlı 307 paklıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

a3 e yeni fiat aldık.30000 euro ya 1.6 fsi ;full e yakın bir araç.%12 e yakın iskonto yapıyorlar 2007 model
    donanım istemezsen 25000 e 1.6 fsi attraction alabilirsin,sıkı pazarlıkla bu da 46000-46250 ytl yapar.
    biraz ufak tefek olsam(1.95 boy) koşa koşa alırdım.beni yüksek tavanlı 307 paklıyor.

Abi koltugu aşaa indirdin mi peki ? Benim boy 1.82 ama arabada gorunmuorum Sadece kafa var.

Hatta cocugun biri babasına , arabayı suren abi ne kada kısaymış demişti

• quote:

Orjinalden alıntı: devrim1972

vallahi arkadasim,
    soyledigin 3 aracin da birbiri ile alakasi yok.
    civic: kaporta zayif-motor ve lastik sesi iceri verir-servis pahali-motoru oldukca iyi
    golf : ici cok dar, bagaji da, servisi problemli ve kazik, ic melzeme kalitesi honda dan biraz daha iyi- cok benzin yer...degmez
    A3 : sifir alirken asiri pahali, satarken de deger kaybi cok fazla, servisi cok pahali, Almandir sorun cikarmaz deme, bu yollarda, bu trafikte her araba sorun cikartir. Servis agi yaygin degil, o kadar paraya degmez.

Bence iclerinde en mantiklisi yine de honda civic....

Golfun mu ici dar ???

Abi yapma gozunu seviim.Arbaları test ederken golf kadar rahat ve geniş diyor test edenler sen ne yaptın.Ayrıca a3un 2.eli de gayet iyi.2004 a3 1.6 25000 euro d.otoda.
  • golf ve a3 ün içi cok rahattır birde performans istersen golf 1.4 170 hp seeceneği vardır ,civicte fiyatına göre alıncak arabadır.ama ben 2008 deki golf modelini bekliyorum.birde 2008 yılında ki golfte tfsı modeli olacakmış 1.6 modelinde 170 den fazla hp demek bu 1.4 den 170 hp üreten vw 1.6 dan 170 hpden falza üretir .yani motor teknolojisi vw cok cok ilerliyor ,ama bunlar olunca vw bir kademe yükselcek demektir.yani eskisi gibi kolay vw alınamıyacak buda vw alanlar opel,honda,toyota gibi markalara kayıcak demektir.
  • Başka bir alternatif olarak Seat Leon düşünülebilir,şööle siyah falan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.