Şimdi Ara

SEDAN CİVİC ELEGANCE Mİ? GOLF COMFORTLİNE MI? A3 SPORTBACK Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar uzun süredir sıfır araba almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. Şu an kullandığım araç civic ve arabamdan genelde memnunum. Sıfırını inceleme ve kullanma fırsatım oldu. Aracı tipiyle de motoruyla da beğendim ve büyük ihtimalle civic olacak ama golf ve A3 te kafamı kurcalıyor. Sizlere de sormak istedim. Teşekkürler.

Not: Lütfen araçları kullanmış arkadaşlar objektif olarak yorum yapsınlar.

• Kullanmaya gerek yok,A3 bu sınıfın tartışmasız lideri

Param yeter dersen hiç düşünme....
  • a3 tabi ki...

2006 Golf FSI comf. tipt. ve 2006 a3 a1.6 tiptr. kulalnıyorum.a3 golften daha ii daha konforlu ve daha karizma

Tabi FSI daha performanslı ve az yakıyor.Alacaksan 1.6 FSI al.

Audi de FSI da tiptronic vites secenegi yok bu arada.Golflerde var ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 13 Ekim 2006; 18:43:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

a3 tabi ki...

2006 Golf FSI comf. tipt. ve 2006 a3 a1.6 tiptr. kulalnıyorum.a3 golften daha ii daha konforlu ve daha karizma

Tabi FSI daha performanslı ve az yakıyor.Alacaksan 1.6 FSI al.

Audi de FSI da tiptronic vites secenegi yok bu arada.Golflerde var ama.
    a3 ü bi kenara koy kafani kurcalamasin alabiliyosan kacirma.civicle test surusu yap bence pek hosnut kalmicaksin.bide aracin sedan turk yapimi percinlere kaynak noktalarini dikkatle incele icine sinmeyebilir hb ini düsünürsen tek kelimeyle kusursuz.a3 alabiliyosan tek sorunun iyi yakar gerisi bos bide parcalari pahalidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytuna

a3 ü bi kenara koy kafani kurcalamasin alabiliyosan kacirma.civicle test surusu yap bence pek hosnut kalmicaksin.bide aracin sedan turk yapimi percinlere kaynak noktalarini dikkatle incele icine sinmeyebilir hb ini düsünürsen tek kelimeyle kusursuz.a3 alabiliyosan tek sorunun iyi yakar gerisi bos bide parcalari pahalidir

Alıntıları Göster
    A3 dediğin arabanın fiyatı diğerlerinin 2 katı. O kadar bütçen varsa başka arabalara bak. Az kullanılmış 2. ellere bak. Mesela geçen gün birisi 2006 Saab 2.0 TS (210 hp) satıyordu, Vector-Prem.2 donanımlı, 6000 km.de 30.000 euroya. A3 fiyatına daha iyi bir arabaya binebilirsin böylece. İlla sıfır alcam diye şartlanma yani, şimdiki aklım olsa sıfır araba almazdım. Çünkü bugün al seneye sat en aşağı 10 kağıt zarardasın. Allah korusun çok acil bi ihtiyaç çıkar bişey olur ya da arabadan memnun kalmazsın satman gerekir bunları da düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: avdr

A3 dediğin arabanın fiyatı diğerlerinin 2 katı. O kadar bütçen varsa başka arabalara bak. Az kullanılmış 2. ellere bak. Mesela geçen gün birisi 2006 Saab 2.0 TS (210 hp) satıyordu, Vector-Prem.2 donanımlı, 6000 km.de 30.000 euroya. A3 fiyatına daha iyi bir arabaya binebilirsin böylece. İlla sıfır alcam diye şartlanma yani, şimdiki aklım olsa sıfır araba almazdım. Çünkü bugün al seneye sat en aşağı 10 kağıt zarardasın. Allah korusun çok acil bi ihtiyaç çıkar bişey olur ya da arabadan memnun kalmazsın satman gerekir bunları da düşün.

Alıntıları Göster
    1.sırada a3 derim
    2.sırada ise civic derim
    ama a3 filan düşünüyosan civic netse de golf'e bakma derim....

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

1.sırada a3 derim
    2.sırada ise civic derim
    ama a3 filan düşünüyosan civic netse de golf'e bakma derim....

Alıntıları Göster
    a3 ile civic arasında dünyalar kadar fark var.

eğer o kadar para verebiliyorsan A3 birinci tercih.
    golf ve civic sıralamada değişiklik gösterir ama benim 2. favorim golf 3. ise civic olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 highline vs bmw 118i joy
    9 yıl önce açıldı
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bettyonpower

golf ve civic sıralamada değişiklik gösterir ama benim 2. favorim golf 3. ise civic olur

Alıntıları Göster
    civic al sormana bile gerk yok söylediğin araçlar arasında a3 yeri çok başka

• quote:

Orijinalden alıntı: bettyonpower

Alıntıları Göster
    Bence bi kere civici kafandan at (hondacılar kızmasın ama) eğer senin için prestij 1.sırada değilse golf düşünebilirsin aynı paraya daha fazla donanım satın alabilirsin ama A3de gerçekten çok kaliteli bi araç bu arada 2 araçtan birini tercih ediceksen seçimin fsi motor olmalı kullanımı daha zewkli we yakıt tüketimi yadigar 8 subaplı motordan azda olsa daha düşük bnim şahsi fikrim A3 1.6fsi sportback bi kere alt sınıftada olsa audi kalitesi ve prestiji satın alıyosun...

• quote:

Orijinalden alıntı: K@lken

Bence bi kere civici kafandan at (hondacılar kızmasın ama) eğer senin için prestij 1.sırada değilse golf düşünebilirsin aynı paraya daha fazla donanım satın alabilirsin ama A3de gerçekten çok kaliteli bi araç bu arada 2 araçtan birini tercih ediceksen seçimin fsi motor olmalı kullanımı daha zewkli we yakıt tüketimi yadigar 8 subaplı motordan azda olsa daha düşük bnim şahsi fikrim A3 1.6fsi sportback bi kere alt sınıftada olsa audi kalitesi ve prestiji satın alıyosun...

Alıntıları Göster
    servis senin için ön plandaysa civic e devam etmeni tavsiye ederim, vw ve audi servisleri çok sorunludur

• quote:

Orijinalden alıntı: skysoblue85

servis senin için ön plandaysa civic e devam etmeni tavsiye ederim, vw ve audi servisleri çok sorunludur

Alıntıları Göster
    Serviste sorun yasamazsın tecrube ile sabittir.Fakat civic ten parcaları pahalıdır.
  • quote:

Serviste sorun yasamazsın tecrube ile sabittir.Fakat civic ten parcaları pahalıdır.

Alıntıları Göster
    Civic hb çok güzel ya.Yep yeni bi kasa. Alınır mı alınır
  • quote:

Alıntıları Göster
    senin için performans önemli değil ve bütçeniz yeterli ise a3 alabilirsiniz ama a3 ün performansı çok vasat test linki http://arabam.milliyet.com.tr/testarsiv3.asp?page=6&rowid=537&yil=2004/12&pg=2 golf derseniz 3 yıldan beri piyasada ve artık eskimeye başladı bundan dolayı ya a3 yada civic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profuzman -- 13 Ekim 2006; 21:04:00 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

o kadar tecrübelidir ki , parça gelcek diye bekle babam bekle, adamlar burnundan getiriyor serviste, sırf servis yüzünden vw passatı sattık ve vw, audi almamızı engel oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: skysoblue85

quote:

o kadar tecrübelidir ki , parça gelcek diye bekle babam bekle, adamlar burnundan getiriyor serviste, sırf servis yüzünden vw passatı sattık ve vw, audi almamızı engel oldu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: skysoblue85

quote:

Ben kaza yaptıgımda alt takımdan 1suru parca degisti belki 15 parca falan.Parca siparişi 1.5 gun surdu.Gerisi ise serviste sıra oldugu icin 14 gun beklettiler.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: skysoblue85

quote:

Ben kaza yaptıgımda alt takımdan 1suru parca degisti belki 15 parca falan.Parca siparişi 1.5 gun surdu.Gerisi ise serviste sıra oldugu icin 14 gun beklettiler.

Alıntıları Göster
    ben golf yada a3 derim civici düşünmem bile

• quote:

Orijinalden alıntı: malikguzel

ben golf yada a3 derim civici düşünmem bile

Alıntıları Göster
    ben ilk basta piyasası iyi olan arabaları tercih ederim civici cıkartarım ,ama aralarında en güzel araç a3 ve golftür.ama golf alıcaksan az bekle derim gt 1.4 170 hp modeli gelicek türkiyeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakol

ben ilk basta piyasası iyi olan arabaları tercih ederim civici cıkartarım ,ama aralarında en güzel araç a3 ve golftür.ama golf alıcaksan az bekle derim gt 1.4 170 hp modeli gelicek türkiyeye

Alıntıları Göster
    A3 İLE GOLF LE AYNI TEKNOLOJİ KULLANILIR.İKİZ ARAÇ GİBİDİRLER İKİSİ,AMA BEN OLSAM A3 VE GOLF DERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1988_

A3 İLE GOLF LE AYNI TEKNOLOJİ KULLANILIR.İKİZ ARAÇ GİBİDİRLER İKİSİ,AMA BEN OLSAM A3 VE GOLF DERİM

Alıntıları Göster
    hocam a3 lüks golf ve civic orta ben paran varsa a3 al derim tabi ama bak a3 yerine dizel golf de düşünebilirsin benzin delirtir adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başar AKTEN

hocam a3 lüks golf ve civic orta ben paran varsa a3 al derim tabi ama bak a3 yerine dizel golf de düşünebilirsin benzin delirtir adamı

Alıntıları Göster
    ben ilk basta a3 derim sonraki tercihim golf derim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.