Şimdi Ara

Sedona 729 HD Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar sedona 729 HD aldım daha doğrusu bi abim hediye etti bütün ekipmanları var km göstergesi jelli koltuk arka lamba uzun yol tutacakları kask bisiklet taytı bisiklet forması pompa tamir seti filan her neyse uzun zamandır ilk kez bisiklete binicem şuanda işteyim 4 de çıkıcam 5 gibi yola çıkıcam bursada oturuyorum uludağa gidip gelicem tavsiyeleriniz var mı

• Hayırlı olsun ama siz yorulunca bisiklet pedallamayacak uludağa hemen ilk günden çıkmaya çalışmak biraz zor gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: açrap123

Arkadaşlar merhabalar sedona 729 HD aldım daha doğrusu bi abim hediye etti bütün ekipmanları var km göstergesi jelli koltuk arka lamba uzun yol tutacakları kask bisiklet taytı bisiklet forması pompa tamir seti filan her neyse uzun zamandır ilk kez bisiklete binicem şuanda işteyim 4 de çıkıcam 5 gibi yola çıkıcam bursada oturuyorum uludağa gidip gelicem tavsiyeleriniz var mı

Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam ilk günden hem yokuş hem uzun mesafe :) yolda kalabilirsiniz. 1 hafta şehir içinde antreman yapın.10-15-20-20-20-20-20-20 şeklinde 1 hafta boyunca turlayın.Vücudunuz tempoya alışınca başlarsınız dağa çıkmaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.